Bir anda beni ekti ben de bir daha gorusmeyelim dedim ama aslinda gorusmekte istiyorum geri doner mi?

O polis ben Bir öğretmenim ilk defa instagramdan biriyle görüştüm 2 ay boyunca konuştuk bazen görüldü atıp çokta ciddiye almıyordum yani istediğim zaman cevap veriyordum o da hatta beni takmıyorsun falan diyordu sonrasında görüşelim dedik ve görüştük inanılmaz bir uyum vardı aramızda çok sevimli biriyle beni de çok beğendiğini dile getirdi falan. Uyumumuz çok güzeldi sikilmadik hiç sonrasında 2 hafta daha konuştuk ben görüşmek istediğimi söyledim ve sözleştik ama o son dakika beni ekti ve biraz ilgisi azaldı bana hasta olduğunu söyledi ben o kadar hazırlandım ramazandan sonra görüşelim dedi ben de bu cevap üzerine hiç görüşmeyelim dedim sonra bir andan beni takipten çıktı ben de ergen miyiz dedim o da sen istedin uzatmayalım dedi ben de senin sevgilin var ayak yaptın dedim o da saçmalama ben senden sonra başka biriyle mi görüştüm falan dedi ben de bana değer verdiğini düşünmüyorum dedim sonrasında o gün aradım onu bana geç dönüş yaptı aramışsın yazdı ben de s*ktir et önemi yok dedim o da peki yazdı her yerden birbirimizi sildik. Benim aklım onda kaldı her sabah günaydın yazıyordu tekrar yazar mı döner mi hiçbir fikrim yok ben yazmalı miyim gurursuz durumuna düşmek istemiyorum ama ben gerçekten ilk defa birinden etkilendim.

Bir anda beni ekti ben de bir daha gorusmeyelim dedim ama aslinda gorusmekte istiyorum geri doner mi?