Tanışma yıldönümü, Sevgililer Günü gibi özel günleri atlayan ya da unutan kişi sizce o ilişkiye değer vermiyor mudur?
Bence değer vermiyordur, sonuçta kaç tane özel gün olacak ki onları unutsun...
Tanışma yıldönümü, Sevgililer Günü gibi özel günleri atlayan ya da unutan kişi sizce o ilişkiye değer vermiyor mudur?
Bence değer vermiyordur, sonuçta kaç tane özel gün olacak ki onları unutsun...
Ben 7 aydır evliyim eşim benim bile hatırlamadığım şeyleri hatırlar lakin kutlamayı ya da hediyelere boğmayı sevmez beraber vakit geçirir ya da yapmak istediğimiz bir aktivite var ise o gün yaparız eşimin hediyelerinden çok her daim yanımda olması beni daha çok mutlu eder her insan bir şey bekler elbet ama insan illa ki istemeden de olsa unutabilir huzursuzluğa gerek yok derim o unuttuysa sen hatırlat yan yana olun sıkı sıkıya kenetlenin yeter.
Bir erkek seviyorsa tanıştığın günü doğum gününü vs hatırlar önemli günleri aklında tutar bende öyle düşüncemde böyle olması gerekir değer veren hatırlar
Cevap
13Cevap
Evet değer vermiyordur. yani insan özel günlerde mutlaka sevdiğine özel şeyler hediyeler yapmalıdır. ama bazıları hiç umursamaz olur.
Benim tarihler ile pek bir alakam yok aklımda tutamıyorum ama yine de o benim için çok değerliydi arada hatırlamıyordum o da bundan şikayet ediyordu ben yine de telafi etmeye çalışıyordum o hep bana ilgisizsin değer vermiyorsun diyordu.
Bana haksızlık etti umarım Allah ona tüm tarihleri hatırlayıp ama ona değer vermeyen birini nasip eder...
Kısmen öyle çünkü tanışma tarihi doğum tarihi evlilik tarihi kadınlar günü tarihi aslinda bir erkeğin hatırlaması gereken ince niyazlardan biridir
Tanışma için bir şey diyemem ama sevgililer gününü yerine Doğum günümü kutlamasını tercih ederim veya onunla belirlediğimiz günleri
İlişkiye değil sana/beklentilerine önem vermiyordur.
Soruyu tam anlamadım yanlış mı yazdın acaba 🤔
Kişiye göre değişir. Mesela ben sırf mecbur olduğum için kutlarım ve benim doğum günümü kutlamayın derim. Sevmem aslında ama bu karşımdakine değer vermediğim anlamına gelmez. Sadece eğlenmek için bir bahane özel gün bende
degisir bence ama yine de bi önem vermek adına unutulmamali
Bence gerçekten seven bir şekilde not eder unutup gitmez onemsememek bu durumda değer vermediği anlamına gelir bence
Her insan hatırlamaz ama hatırlaması iyi bişi tabiki sana ve ilişkinize önem verdiğini belirtir bu durum
evet deger vermiyordur
Hic sevmem durduk yere icat cikartiyorsunuz
Erkekleri bezdiriyorsunuz onlar da sizi ghostluyor
Gelmez bence
vermiyordur
yok be çoğu erkek unutuyo hep çok takılma ona sen
Hayur gelmez
Gelir
bencede vermiyodur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?