Sevgililer gününden tutun ilk buluştuğunuz gün gibi bu tip özel günlere çok önem veren ve bunun unutulmasına dair tahammülü olmayan bir sevgiliyle ilişki yürür mü?
#MustiEmre

Sevgililer gününden tutun ilk buluştuğunuz gün gibi bu tip özel günlere çok önem veren ve bunun unutulmasına dair tahammülü olmayan bir sevgiliyle ilişki yürür mü?
#MustiEmre

Özel günlere önem veririm, unutulduğu zaman da bunun telafi edilmesini beklerim. Eğer ki benim önem verdiğim şeye aynı oranda değer verilmiyorsa zaten o kişiyle ilişki yürütmeye de gerek yok.
Telafi de olmalı yani 🙄
Site değişmiş gittikçe vasat bir hal alıyor 😮
Ne gibi
Eskiden renkliydi bir kere bu gri renk hiç olmadı. Yorum kısmı küçücük bazen bulamıyorum, bide şu küçük yerde takip et var yanlışlıkla sürekli birine istek atıyorum. Ha bide beğeni kısmı önceden çok seçenekliydi şimdi eski Facebook kırmasına dönmü.
Hee sen beğeni butonundan bahsediyorsun, bence gayet güzel olmuş
Uygulamada hala emojiler var
Sitenin kendine özgü bir tarzı vardı onu yok etmişler sadece beğeniyle ilgili değil
Yürür elbette özel günleri unutmasın karşı tarafta. En ufak şeye ilişki yürümüyor diyen biri sevgili edinmesin bence 😅 ilişkiler ne zorluklarla kuruluyor o samimiyet tanışma huylarını öğrenme ve karışımlı aşkı yakalama kolay değil. Ciddi bir şey yoksa o yüzden ayrılığa da lüzum yoktur.
Hemde ne güzel yürür...❤️
Ben özel günlere, tarihten tut, tüm detaylara kadar dikkat eden ve sürprizler yapmayı seven biriyimdir. Karşımda ki kişide benim gibi ise, ilişkinin sonu bir kere nikah masası olur..😎❤️
Valla trip atarım. Gönlümü almalı..😊😊
Listeye eklendiii🙄🙄🙄
Beklediğin oldu sjsjsj🙄
Teşekkür ederiiiiiiimmmmm🩷🩷🩷
Benim böyle bir arkadaşım vardı, hiç çekilmiyor. Doğum gününü gece 12 de değil sabah kutladım diye yemediğim trip kalmadı. Sevgili hiç çekilmez.
Cevap
3Cevap
günler vardır mümkünse unutulmasın, günler vardır unutsa da farketmez. Misal sevgililer gününü takmam.
Unutamaz ya, ben unutmam.. o da unutamaz.. doğumgünü bu
Özel gün önemli ama insanlık hali unuttu olabilir
Evet yürür tabi ki. yani burada aslında çok takıntılı olması önemli değil bu günleri seviyorsa bende severim tabi ki. sonuçta birbirine hediye almak ya da bu tarz günlere anlam yüklemek bence anlamlı olabilir. ama ben bu kadar anlam yüklemiyorum..
bu yüzden belki de anlaşamayabiliriz ama önemli olan aşk benim için sırf bu yüzden bir sevgili ile ilişki yürümez demek benim için saça olurdu :)
sayın musti emre ben tam o dediğiniz kişiyim asla tahammülüm yok özel günlerin unutulmasına eşimde bu hassas noktamı bildiği için ona göre davranır Allah a şükür maşaallah subahanaalah gül gibi evliliğimiz var Allah nazarlardan saklasın
Ya bu ileri dereceyse hoş değil.. ama hatırlamak ve ufak da olsa bişeyler yapmak gayet hoş
yani ben bişeyi unuttuğumda ya da zamanı yaklaştığında vs hatırlamadım diye kavga çıkarıcak kadarsa huzur bozucaksa olmaz yürümez..
Evet öyle.. ben çok unutkan bir insanım misal😄 tamam özel bir günü kolay kolay unutmam ama yine de huzur bozabilicek seviyedeyse hoş değil :)
Dünyanın en sığ, en yüzeysel ve en sıkıcı sevgilisi der kendisine de buz gibi elveda derim, hayali bile boğucu.
Böyle insanla yürünmez gelinlik ve damatlık seçmeye koşulur... Özel günlere önem veriyor ve asla unutmuyor olması büyük bir avantaj ilişki de, çünkü ben de öyleyim.
Doğum günleri hariç diğer günlere önem vermiyorsa elbette yürür.
Özel günler hatırlanmalı ya, nedenli unutmalar neyse ama sonuçta sevdiğin kişi var karşında...
Özel günler de önemli unutulursa tabii ki de sıkıntı olur
Peki bu adam eski ilişkisinde bu günlere önem verip yeni ilişkisinde umrunda olmaması neden peki
İlişki yürü seviyorsa bir insan yürütür
Doğumgünleri hariç çokta önemli değil bnce
Ben umursamam çünkü ben kendim unuturum
Yürümez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?