Sevgilim beni arkadaşlarının yanında küçük düşürdü, sizce ne yapmalıyım?

Yaklaşık 3,4 ay beraber olduğum, çok emek verdiğim, çok mutlu olduğum bir ilişkim var. 3 ay ilişki içerisinde olduğum süreçte sürekli yazışarak veya sesli konuştuk, sürekli buluşmak istedi ama ben utandığımdan dolayı gidemedim ve dün ilk buluşmamız oldu. Buluşmada kendi arkadaşı ve benim arkadaşımda vardı. her şey çok güzel giderken bir anda beni arkadaşının yanında küçük düşürdü. Yanına aldığı arkadaşı onca şeyler söyledi bana hiç birine tepki göstermedi. Sonrasında ise sanırım sinirlendiğimi, kırıldığımı anladı benimle baş başa konuşmak istedi. Neye sinirlendiğimi sorduğunda ise cevap veremedim yani anlatamadım şunun yüzünden sinirlendim diye. Israrla arkadaşının yanindada sormak istedi her sorduğunda cevabını alamadı. O yetmiyormus gibi birde Yanına aldığı arkadaşı beni küçük düşürdü. Arkadaşına asla tepki göstermedi bu durumda. Çünkü cevaplayıp aramızın bozulmasını istemiyordum. Beni eve biraktikdan sonra yaptığı iğrenç şeyler çok zoruma gitti ve baya bir ağladım bu durumdan dolayı. Kendisine mesaj attım herşeyi açıkladım özür bile dilemedi iyi geceler diyip kestirip attı ve hâlâ yazmamakta ısrarlı gibi gözüküyor. Sizce ne yapmalıyım?
Sevgilim beni arkadaşlarının yanında küçük düşürdü, sizce ne yapmalıyım?