Aşırı kıskanç olan ben, takip etmeme taraftarıyım.. Bişey görüyorsun sonra hop bişeyler oluyor ilişkide kriz başlangıcı..

Aşırı kıskanç olan ben, takip etmeme taraftarıyım.. Bişey görüyorsun sonra hop bişeyler oluyor ilişkide kriz başlangıcı..

Ya gerçekten ben bunu hiçbir zaman anlamıyorum yani bu sosyal medya alışkanlığı nedir bu insanlar da yani illa evlendiğini göstermek ilişki yaşadığını göstermek bunu niye yapıyoruz amacımız ne yani neyi elde ediyoruz böyle yaparak ben buna bir anlam sağlayamıyorum, işte benim sevgilim var beraber paylaşım yapalım işte benim bilmem gittik kafetery'ye kahve içiyoruz el ele tutuşup fotoğraf çekilelim ya bunlar bana çocukça geliyor ben birisiyle ilişki yaşıyorsam illa bunu sosyal medya üzerinden reklam etmeme gerek yok ve ciddi bir ilişki yaşıyorsam evlilik yolunda gidiyorsam zaten benim ailem annem babam abim bildikten sonra gerisi de bir şekilde öğrenir sosyal medyada reklam yapmaya gerek yok.
Bir de yok efendim sen o kızı takip etmeyeceksin yok efendim sen erkeği takip etmeyeceksin onunla konuşmayacaksın bununla konuşmayacaksın ya bunu güvensiz özgüvensiz insanların yapacağı hareketlerdir bunlar bana kalsa iki tarafta sosyal medya kullanmaz ben şahsen evlenecek olsam sosyal medya kullanmam eşim de kullanmasın ben de kullanmayayım ne var yani sosyal medya dediğiniz şey insanın sosyal yapmıyor tam tersini asosyal yapıyor
İlişkide bireylerin birbirlerini kısıtlaması gereksiz zaten sizi sevmiş size aitse yanlış bir şey yapmaz ben buna inanıyorum yoksa istediğin kadar kısıtla o bir şekilde gizliden gizliye saman altından suyu yürütür...
Cevap
11Cevap
Hayır olmaz zaten sevgililer birbirlerini sosyal medya hesaplarında takip etmesi gerekiyor. en azından ben ederim
Hayır neden olsun ki başka bir hesabı takip ediyor diye erkeği boş hakarete trip atan kızın bir psikoloğa görünmesi gerekir
Adam akıllı dursalar hiç de problem olmayacak..
bence sevgililer ortak kullanılmalı sosyal medyayı
bu sayede kıskançlık gibi oluşumlar olmaz
Ya da bir sosyal medya hesabında kalabilmek lazım başka bir yere geçince seviye atlamış gibi düşünen ergenler var hala
Gereksiz bir sebep bence
Seviyorsam ederim ya da tek hesap iş ciddi ise.
Hesapların birbirlerinde olması sıkıntı ama takip normal bir şey ya
sen sitenin en seksi kızı olabilir misin acaba? yazamıyorum da sana gelde çıldığma
Olabilir olmayada bilir.
Gereksiz kıskançlık başlangıcı
Ikinizde sosyal medyayı bırakın olsun bitsin
kıskançlıktan acilen vazgeç tavsiyemdir
Hayır olamaz
Çok yaşadık sonu hüsran🥺
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?