Sizce sosyal medya zedelerin aski bitmeye mahkum mu?
😍👫😏😂😱😎🙆😒💁😡😠
😍👫😏😂😱😎🙆😒💁😡😠
Sadece sanalda kalmıyor ise mahkum değildir. Bu durumu reele dönüşmediği sürece o ilişkiden bir şey olmaz. Buluşmak, tanışmak ve birbirini tanımak önemli. Sadece sanalda öyle yazışma ve konuşma ile olmuyor. Sanalda devem eder ise o işte bir iş olduğunu düşünürüm. Şanal üzerinde bazı kişiler dürüst olmadığı için bana saçma geliyor. Buluşmama vs olayları.
Cevap
18Cevap
hayır yok öyle bir şey.. benim kaç tane arkadaşım sosyal medya üzerinden tanışıp , reele taşıdı ve hatta evlendi sonunda.. nereden tanışıldığı çok önemli değil.. sonrası önemli.. doğru insanla karşılaşmak ve karşılıklı çaba sarf etmek önemli.. ha markette ha sosyal medyada tanışmışsın ne fark eder..
Gunumuzde artik cok fazla sosyal medyadan tanisip evlenen var. Bu onyargi her gecen zaman kiriliyor. Sosyal medyadan taniyinca belki uzak mesafe yurutmesi kolay degil ama daha saglikli tanima sansin oluyor. Ayaklarin yere bassin yeter ki.
Sosyal medyada çok uzun süre kalırsa cılkı çıkıyor. Biz 2 ay kadar konuştuk buluştuk, evliyiz şu an.
Her aşk bitmeye mahkum onemli olan bitene kadar doyasiya tadini cikarmak
Yooo
Evlilikle ya da daimi birliktelikle devam eden çok kişiyi gördüm.
Sürekli sosyal medyadan devam ederse bitmesi normaldir.
hayyıırrrr.. Bende en çok etki bırakan kız arkadaşım ile sosyal medyada tanışmıştım..
Sosyal medaya yı maalesef bizim insanımız kullanmasını bilmiyor
Gerçeğe taşınırsa hayır
Sadece sanalda kaldıysa bence evet
Yoo biz evlendik hatta sosyal medyada tanışıp
Hayır değildir
Değil
Hayır bizimki 5 yıl oldu şu anda da realiz
hayir
Uzmana katılıyorum
Bence iyi tanıyıp bakmak lazım
Geneli Ewt
Genelde öyle %85 kesim cinsel amaçlı olduğu için
evet
Birgün bütün aşklar biter
Evet tabiki
Tabii ki
diğerleri de bitiyor
İlerler se bitmez
Hayır
Bence değildir
Çok azı devam eder
Uzun sürmüyor
Hayır tabiki
mahkum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Sosyal medya günah keçisi değildir
İnsanlar ilk çağlardan itibaren karşı cins ile aşk ve evlilik üzerine iletişime geçmek için mutlaka bir yol bulmuştur. Çok uzağa gitmemek gerek bunda 50-60 yıl önce insanlar mektuplaşıyorlardı, sonra telefonun yaygınlaşması ile birlikte işler biraz daha kolaylaştı, sonra akıllı telefonlar ve sosyal medyanın hayatımıza girmesi ile birlikte iletişim hızlandı fakat kafa karışıklığı arttı.
İnsanlar sosyal medyada alternatiflerin çoğalması ile birlikte ciddi br seçim ve seçilim karmaşasına düştüler. Eskiden aşk ve evlilik için daha az kritere sahip olan insanlar için şu an her ince detay hassas bir şekilde irdeleniyor ve çoğu zaman yerini başka bir karmaşaya bırakarak seçimi zorlaştırıyor. İlişkiler için eğer sosyal medyayı bir iletişim aracı olarak görürseniz aslında pek bir problem kalmıyor.
Şu an dünyada milyarlarca sosyal medya kullanan yetişkinlerin neredeyse büyük çoğunluğu sosyal medya üzerinde ilişkilerini geliştiriyor ve ilerletiyor. İlişkilere karar verilmeden önceki yapılan araştırmanın büyük çoğunluğunu yine sosyal medyadaki paylaşımlar ve etkileşimler belirliyor. Eskiden bir arkadaş tavsiyesi ile başlayan aşkların yerini şimdi paylaşımlar kimlerle etkileşim içerisinde bulunduğunuz gibi detaylara bırakıyor.
İlişkileri başlatan sosyal medya platformları yine kendi başlattığı ilişkinin sonunu getirebiliyor. İstatistiklere bakıldığında sosyal medya yüzünden ilişkileri biten evlilikleri son bulan insanların oranı ciddi rakamlarla ifade ediliyor.
"Evlilik için Sosyal Sermayenin Önemi" başlıklı araştırmada, sosyal medyada tanışan çiftlerin %12'sinin, arkadaş veya aile aracılığıyla tanışan çiftlerin %2'sinin , evliliğin ilk üç yılında boşandığı sonucunu ortaya koymuştur.