Kocam sürekli kadınlara yazıyor kadınlar ona yazıyor telefonda konuşmalar var görüp sorduğumda takılma ben seninim boş ver evimizde huzursuzluk çıkarma bildiğim bişey var ben yanlış yapmam diyor bu ne demek oluyor erkekler özellikle cevap yazabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni manipüle edip her haltı yiyor. Neden biliyor musun? Sen yazmamışsın ama ben söyleyeyim: sen ona muhtaçsın çünkü. Kocanın parasıyla yaşamak zorunda olduğunun farkında. Gidersin korkusu yok. Şimdi anladın mı kadınlar neden okuyup meslek erinmeli
34 Yorumla
Soran+1 yılOnun yüzünden istifa ettim
Cevap sahibi+1 yılNiye istifa etmeni istediğini şimdi anladın umarım..
- +1 yıl
Bana bile mermi gibi geldi vurdu gecti valla bu erkeklere gram güvenilmez kızlar kolunda ki altın bileziği asla cikarmamali
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
19Cevap
+1 yılOlduuu paşammm başka isteği var mıymış oldu olacak harem kursun Arap mıyız lan biz haa Arabistan mı burası sen ne dedin inşallah Kemal'im yapmaz demiyorsundur
20 YorumlaHala kocam diyebiliyorsun pess. Aldatmanın gelip geçicisi sosyal medyası reeli vs olmaz. Aldatmış, direkt bitmeli
30 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 417 cevap paylaştı. Allahım sen benim aklıma mukayyet ol, saçma sapan sorular soruyorsunuz yemin ediyorum ya
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSen ciddi misin ona göre şok geçirip sonra düzelcemde
11 Yorumla- +1 yıl
güzel kardeşim kaçıncı seviyesi aq
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimlede bir adam öyle yazışıyor ama instagramını ve numarasını ısrarla vermiyor ama evli mi bilmiyorum 23 yaşında ve üniversite okuyor
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@demir5222 evli mıdır sence çok moralimi bozdu gerçekten ne yapıcam bilemedim ama üniversite okuyor başka şehirde ve yaşı da genç
Cevap sahibi+1 yıl@demir5222 evliyse başka şehirde üniversite okuyabilir mi ki yurtta
- +1 yıl
O adamj bırak bana gel
+1 yılSen cidden böyle birşeyler yaşayıp hala evliliğe devam mı ediyorsun
10 Yorumla
+1 yılŞakamsınız adam resmen aldatıyor bugün sosyal medya yarın yanına gider iyimisiniz
00 YorumlaKişiye göre değişir.
Adamıma denk gelirse evlenirsin bild
01 YorumlaYa ciddi ciddi soruyor musun. Adam boynuzları seni bosanacagina gelip geçicimi diye soruyor.
00 YorumlaValla gelip geçmeyini çok gördümde nasıl yapıyorlar çözemedim ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal medyadaki insanlar yapay zeka değil ya da bir uzaylı
00 Yorumla
+1 yılTrol değilsen hayatım da gördüğüm en ezik kadın tiplemelerindensin
24 Yorumla
Soran+1 yılDeğil gerçek
- +1 yıl
Boşan o zaman
Soran+1 yılBosancam dediğimde ise bana git diyor ama sonra yalvarıp çağırıyor narsist olabilir mi
- +1 yıl
Evet öyle
+1 yılNeye cevap yazacağız buna şimdi ne duymak istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılAaa ne kadar iğrenç bir ilişki lütfen boşan
20 Yorumla
+1 yılJdjxkskx narsist la bu yaşadım bu vakayı
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptınız peki
- +1 yıl
Ayrıldım başka seçenek mi var
+1 yılNe anlatıyorsun be anlam yazdığını bi okusana
00 Yorumla
+1 yıliş telefona nsll geliyor
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılEvet inandırıcı ve kalıcı değil
10 Yorumla her şey gelip geçer bir hevestir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatıyor resmen ya
1121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunu da normallestırmeyın sen erkeklerle konussan normal karsılar mı o orğsu cocugu acaba
Soran+1 yılBunu söylediğimde kıyametler kopuyor sen kadınsın beni kendinle kıyaslama diyor
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb bencede
Cevap sahibi+1 yılResmen gvtlgına kılıf arıyor kocan acşlen bosan bu senı boynuzlar yakında reeldede yapar
Cevap sahibi+1 yılÜstüne kuma getirir Ben erkegım der
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb kuranda Allah acık acık belirtmiş erkekte yaparsa zina kadında yaparsa zina Yanı erkektir yapar gunah deıl demiyor Allah
Soran+1 yılKac kez ayrıldım gittim her seferinde geri geldim iki çocuğumuz var küçükler daha o istedi diye işimden istifa ettim
Cevap sahibi+1 yılBu erkektir yapar diyen zihniyet tam Bı orspu cocuklarıdır
Cevap sahibi+1 yılCocugunu da al git ya da şöyle yap o konstugu kızların ailesini bul ara kızınız yuvamı yıkıyor de neden sessiz kalıyosn
Cevap sahibi+1 yılKızınız evli erkekle konusuyor de bak bakalım kocanla konusabılıyorlar mı daha
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb evet maalesef erkekler üstün gibi büyütüldü bu toplum erkekler yapar erkektir ona bısey olmaz falan diye canım ezik annelerimiz boyle yetıstırdı
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb evet... Maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb yurtdısına iki bılet
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb evet...
Cevap sahibi+1 yılSoran sen dedıgım yap o kızların ailesine mesaj at kocanla olan konsma ları ekran al takıp listesinden o kızların ailelerine ulas milletin yuvalarını yıkmak ne görsünler
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb hemen
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb aynen ya ben burada delirdim kızdan ses yok
Soran+1 yılUlaşamıyorum işte bakıyorum yok bulamıyorum söyledim ararım onları bulurum dedim git bul kimi arıyorsan ara diyor bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb o kızları görüp ailesine dememek de ne bileyim tuhaf neyse kendi bilir göz yumarssa daha beter aldatır
Soran+1 yılAilemin haberi yok bu durumdan ama sürekli tartisgimizi biliyorlar bu sebepten olduğunu söyleyemiyorum kimseye
Cevap sahibi+1 yılYa ınstalarına gir ailesine ulas kızların fakeden ekle kızları
Soran+1 yılAyrıl diyor ailem ama ben çocuklarıma küçük babasız bu zamanda nasıl olur çok küçükler çok yıprandım çok emek verdim karşılığını almak istiyorum bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKocanın anlaması ıcın en yakın arkadsının sana yazmasını sagla ya da fakeden kendine istek at cok guzelsın flaan yaz kocana goster bırı bana yazms de empati yaptır benım de serefsz Bı sevglm vardı normal karsılıyodu Baska kadınlarla konusmayı empati yaptırdım sımdı benden sadakatli görsen
Soran+1 yılÖyle mi yapayım ya anlarsa benim yaptığımı ben aslında çok başka şeyler düşünüyorum saygın biri çokta zengin kocam onu rezil etmek istiyorum saygınlığı bitsin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılHatta sosyal medyalarını kapattı namaza bile basladı
Soran+1 yılBen instagram kullanmiyorum izin vermiyor fake hesabım var onuda biliyor zaten
Cevap sahibi+1 yılİzin vermiyor kendi orspularla konsyr tuhaf
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb tam Bı ocla evlenmiş haberi yok..
Soran+1 yılYazdığı kadının annesini buldum fake bi hesap açıp yazicam yarın
Cevap sahibi+1 yılTamam lütfen bak bu işi böyle sindirme al intikamını ayrıca empati kurdur kocana erkeklerin ilgisini cektı gını belli et seni kıskansın anlasın hatasını
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb yuva yıkan kadınları ailesine söylemesi sart
Soran+1 yılÇok sosyal bir hayatım devlette güzel bir isim vardi arkadaşlarım çevrem vardı şimdi hiç kimse yok evde yapayalnız çocuklarla çok fedakarlık yaptım karşılığını alamadım o yüzden gidemiyorum belki diyorum olur diyorum yapamıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılKızınız yuvamı yıkıyor desin de bak bıdaha elalemin kocasına yazıyor mu
Soran+1 yılErkek kelimesi ağzımdan çıkarsa öldürür beni o derece manyak biri
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb görsun yapmasaydı elın evli heriflerıyle konusmasınlar
Soran+1 yılya da eşime yazsam benim sevgilime ya da karıma yazma diye şerefsiz namussuz ağzıma gelen küfürleri etsem daha iyi olur bence evet mantıklı
Cevap sahibi+1 yılSen de onu öldür
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb sen Bı karısma siddet görmez aksine ekran atsa kim oldgnu demese bile yeter
Soran+1 yılEvet yapar mı yapar
Soran+1 yılBence kadınlara değil benimkine yazayım hem içimde soğumuş olur yüzüne edemediğim küfürleri yazarım
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb ozaman o kadınların ailesine fake hesaptan ekran atacak kim oldugunu demeden
Soran+1 yılAma böyle biseyde var sürekli bana pahalı hediyeler alıyor dışarı çıkmayız ama alır yani
Cevap sahibi+1 yılSen Şu an kocanı paylasıyosun ve bu dinen gunah ses cıkarmadgn ıcın
Soran+1 yılNasıl anlaşılacak yazicam küfür edicem sonra hesabı kapaticam
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb bak benım basıma da geldi kocası bana sulandı pesımde kostu Ben karısına söyledim böyle böyle dıe slaak karısı ailemi aradı yuvamı yıkıyor kızınız dedi cunku benı kıskanmış bellıkı resmen iftira atıldı uzerime ki sizin durum farklı böyle Bı durumda sessiz kalmamalısınız
Soran+1 yılBenden niye bilsin ki o yazdığı kadınların sevgilileri adına yazicam
Cevap sahibi+1 yılAA evet mantıklı bak bu
Soran+1 yılEvet mantıklı değil mi bencede en iyisi öyle yapmak
Cevap sahibi+1 yılMantıklı evet bu benim aklıma gelmedi
Soran+1 yılBen kocama mesaj aticam fake hesaptan mahsustan o kadının sevgilisiymis gibi küfür edicsm yazma benim sevgilime senin namusun şerefin yokmu diycem
Soran+1 yılBenim yazdığım anlaşılmaz sonra hemen hesabı kapaticam
Cevap sahibi+1 yılDekı senın karını da ben sıkeymmı de bak bakalım kalıyor mu o kızlar
Cevap sahibi+1 yılBen de karınla konuşurum de
Soran+1 yılTamam aynisini yazicam
Cevap sahibi+1 yılEminım kocan o laftan sonra Bı duzelmesi olacak kendine getirmek lazım onu
Cevap sahibi+1 yılBı laf var calma baskasının kapısını calar lar kapını
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb Baska yol mu var ayrıca ben ce gayet mantıklı
Soran+1 yılEvet bencede teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için ilk işim sabah onu yapmak
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hep destek tam destek ❤️
Cevap sahibi+1 yılHa unutmadan kocanla o kızların msjalrını ekran al kenarda dursun ileride kullanırsın nolur nolmaz arsıvdde sakla
Soran+1 yılYapicam yazicam buraya da ben uyuyorum şimdi iyi geceler yazicam buralarda olun yarın
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten saklıyorum
Cevap sahibi+1 yıltamam ıyı geceler görüşürüz yarın
Cevap sahibi+1 yılNe yaptın son durum ne
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb umarım tedirgin oldum resmen
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb çocukları yüzünden bosanamıyor sen de gördün
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb 🥺ayyyy düşünmek bile istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb ülke de kadın yapsa orspu erkek yaparsa normal oluyor bıktım bu algidan
Cevap sahibi+1 yılKızdan ses yok...
Cevap sahibi+1 yıl@Zatı_dehb inşallah
Cevap sahibi+1 yılVicdanım şey oldu resmen
Cevap sahibi+1 yılAttım
Soran+1 yılanca müsait olabildim fake hesap açtım ama yazmadım daha
Cevap sahibi+1 yılNe yaptın?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan mi diyor bunu
00 Yorumla
+1 yılsen ciddi olamazsın
20 YorumlaGecıcı
20 Yorumla
+1 yılPes vallahi pes ne bu genişlik ablacım?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen miyim geniş olan
- +1 yıl
Buna müsade eden sensen sende genişsin yorum kocana o ayrı
+1 yılSahte
00 YorumlaBoş isler
00 YorumlaSaçma bir apoloji...
00 Yorumla
+1 yılNe dicemi bilemedim adam aldatıyor ya
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyleymiş
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 4,6b cevap paylaştı. Gelip geçicidir
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kimisi gelip gecici
00 Yorumla
+1 yılTabiki
00 YorumlaBoşansana abla
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?