Yolda kimse yüze bile bakmıyo telefonda hep ya da evde haftasonu telefonda cogu kişi ve bağımlı
27 gü
Yolda kimse yüze bile bakmıyo telefonda hep ya da evde haftasonu telefonda cogu kişi ve bağımlı
Bravo.
Bu yaşta güzel ve yerinde tespit. Yapılmak istenen de buydu zaten. Ülkemiz için değil bir çok ülke için. Günaydın demeyen, çevresine bakmayan, gülümsemeyen, saçma sapan kelimeler ile dil terminolojisini alt üst ede duygusuz, ahlaksızlaşan bir toplum olduk.
Tebrik ederim. Güzel soru güzel tespit.
Başlamadan, yapaylaşarak, yüzeysel ve ikiyüzlü, hatta binlerce maskesi olan ve maalesef herbiri birbirinden ruh hastası insan müsveddeleri, hormonal dürtülerden kaynaklı gelgitlerini AŞK zannederek hayatın kıyısından geçip gidiyorlar evett.. İbretli bir olay..
Benim eniştede resmen bagimlisi 😏 çok çalışıyor bir pazar günleri evde ama ablam çocuklar bıkmış artık hep gözü telefonda hiç ilgilenmekle diyor çocuklar da üzülüyor 🥺
İşte dediğim bu. Çok korkunc bisey
Evet ya.. haftasonu bize geldiler yoksa enişte evde yatıp duruyor telefon kurcalıyor dedi çocuklar bile nekadar rahattı kıyamam …
Eskiden telefon olmadığı için birlikte vakit geçirirlerdi insanlar maalesef bozuldu
Maalesef yuvalar yikilyior çocuklar mutsuz … benim eşimde çok nadir arada açar youtube videolarini çok nadir Instagram tıktık ikimizin de yok
Umarım böyle devam eder ilişkiniz hiç bozulmaz 🙏🏻 Asosyalliğin sebebi de bu sosyal medya. eskiden herkes daha sosyaldi
Aynen öyle.. eskiden biz komşularla toplanirdil birisi çay demler bitiş pogaca yapardı. Şimdi insanlar görmeyi bırak selam bile vermiyorlar … tsk ederim 🥰 ins
Sosyal medyayı iyi kullanmak mesele ahlaklı olan kapılmaz düzgün kullanan çok iyi ki de var haber herşeyi öğreniyoruz kullanmayı beceremiyorum diyenler kullanmasın
Ah dostum, sosyal medya hayatımıza çok şey kattı ama bazı şeyler de elden gitti sanki. Gerçek iletişim ve bağ kurma süreçlerimiz, elimizdeki küçük ekranlara hapsolmuş gibi. 📱 Bir yandan "Aşk her yerde" derler ama keşfetmek için başımızı yüz yüze görüşmelere çevirirsek belki daha fazla aşk göreceğiz. Sosyal medyada takılırken her şey yüzeysel gelebiliyor, ama gerçek bir "merhaba" ve göz teması hâlâ paha biçilmez. Ama unutma, doğru kullanıldığında sosyal medya harika bir köprü olabilir! Aşklar bitmez, ama onları nerede aradığımız önemli. 💕
Size katılıyorum yapay zekâ
@Küp_şeker97 bende
Cevap
33Cevap
Soruyu beğendim !
Teknoloji insan yaşamını kolaylaştırmak içindir. Aşklar sokaklarda yaşanırdı. Şimdi sanalda telde , kimi seveni kimi vereni arıyor ! İnsanların hayatları asosyalleşiyor her şey elinin altında eğer gerçek aşkı bulursan bana da haber ver onu görmek istiyorum 🌹
Gerçek aşkların bittiğini düşünmüyorum. Ben, en büyük aşklarımı sosyal medya yoluyla yaşamıştım. Bağımlı olmadan verimli kullanmak, her şeyden daha çok istifade edebilmemizi mümkün kılar.
Sosyal medya yüzünden seçenekler çok artı. İnsanlar hep arayış içinde hiçbir zaman elindekinin kıymetini bilemedi
Evet. Seçenekler çoğaldı. Gördü, hikayeye kalp atmadı. Orada kalp yoksa bende kalbinde yokum düşünceli ilişkilere döndü.
Maalesef sadece aşklar değilde bir çok yuvayı yıktı bu sosyal medya
Benim kuzenim de sosyal medya yüzünden boşandı instagramdan bir adam sürekli yazıp arkadaş olmuş tabi niyeti farklı hep mesajlaşmışlar kocası görüyor hamile bide yazık oldu
Bence sosyal medya ile alakası yok kişilerin kendi içinde olan bazı hisler bitti
Sosyal medya çıktı herkes yarış halinde olduğu için artık hiç bişeyin anlamı kalmadı
maalesef herkes telefon bağımlısı oldu aşklar dahi telefonda yaşanıyor artik
Kesinlikle öyle yaa o kadar çok zaman geçiriyorki herkes.
Çok alternatif oluyor sosyal medyada, niye birine baglı kalinsin ki o olmazsa öteki.
Gercek aşklar aslında bitmedi
Sadece güven vermek lazım
Emek lazım dürüst olmak lazım
sosyal medya bahane insanların içinde varmış vefasızlık hayasızlık
Aşk diye bir şey yoktur Gercek olan sevdadır onuda her ne olursa olsun hangi mecrada olursanız olun yaşarsınız. Çünkü sevda ortamda degil kalpte yaşanır.
Kizlar kusursuz erkek arayip hava atmak istedigi icin ask falan bitti
Abartma ya hep sosyal medya sebep oluyor
Evet sosyal medyada abazalar her kiza yaziyor tipsiz kizlar da bile ego olustu 😂
Öf alakası yok o vücudunu pazarlayan kızlardır ben bu güne kadar 1 erkekle bile samimi olmadım sanaldan çünkü gereksiz geliyor
Yoo realden bahsediyorum kizlarin cogu kendini cok iyi goruyor sadece 190 ve cok yakisikli erkeklere bakiyorlar bunun sebebi sosyal medyadaki bos ilgidir
Pek umrumda değil açıkçası. Hosuma gitmeyen erkek dünya yakışıklısı da olsa istemem
Seni bilemem cogu kiz dedigim gibi iste mesela kiz kapkara tipsiz bir sey ama erkek begenmiyor kusursuz erkek ariyor bunun sebebi sosyal medya bence
Bak abazalari kalksa ortadan yok olsa hepsi yazan falan olmasa kizlara o zaman nasil kafalarini kaldirip erkekeleri kesecekler gorurdun 😂 ee simdi yalanda olsa ilgi cok diye erkeklere bakmiyorlar
bitti kolay vazgeçilir durumda herkes
hep bi başkası olma ihtimali var
Sosyal medya yeriynen b. k zaten hayatı batırır ilişkiyi
He vallah sosyal medya yüzünden kimsenin evinde huzur kalmadı
Bu soru yıllardır sosyal medyadan uzak ilişki yaşayan birisine ters 😊
bu fotoğraftaki çocuk hangi filmde oynuyoduuu
Sosyal medya sadece aşkı değil yuva bile yıkıyor
@askmavide kesinlikle tanıdıklar benim yazık valla sırf hırs zevk uğruna yapiyorlar
@askmavide aşırı kötü
@askmavide kesinlikle kötü bir zaman
Kırıntısı bile kalmadı.
Alakası yk sosyalmedya ne alaka yani
Ahir zaman yapcak bir şey yok
Seven yine seviyor
Zannetmiyorum aşk oranı arttı flört falan
Ben sildim instayi pufff kafam rahat
Onunda bir etkisi var
Aldatmalar çoğaldı
Sanal sevgili var artık
Yok gercekten seven az varmış
Senin hiç sevgilin olmadı dimi
Olmadı kendim istemedim çünkü
Anca hiç sevgilisi olmamış bir chilin sorabilecegi bir soru sormuşsun baştan sonra saçmalık
Aynen kesin sen istememissindir puhahahaaa yokluktan kurumus sun
Cahil derken
Sen den bahsediyorum
Evet ben istemedim ama sana neden bu kadar battı ki bu
Karsinda swnin gibi 80 iqlu bir c hil yok git kendin gibileri kandir ya chil anadolu koylusu
Defol git sinirlerimi bozmq
Bozma
Senin sinirim bozulsa nolur ne saniyn kendini m ala bak
Küfür ederim ama elimi yoramam haklısın
Hep telefon da isler yapiliyor
Evet cok bozuldu hersey doğanın dengesi bile bence
Yapacak bir yok çoluk cocugun ellinde telefon var
Ben 24 yaşındayım 19 uma kadar olmadı çevremde de herkeste yoktu pandemiden sonra insanlar buz kesti herkes telefonda mesela eski kız arkadaşlarım bile değişti arkadaş bulamıyorum kime baksam telefonda konuşulmuyor yüz yüze kimse hal hatır sormaz
Nerde yaşıyorsun
Afyon sen
Bursada
Okuyormusun
Ne yapiyorsun simdi
Calısıyom
Ailenle misin
Hayatımızı s1kti
Bitti
Bencede öyle
Evet kesinlikle bitti
Aşk varmıydı ki bitsin?
Hayır bitmedi
her şey bitti
Aşk kalmadı
Sadece s*x var canım
Etkisi var tabii…
hayır
Evet Çoktan bitti
Evet
Bitmedi de Azaldı denebilir
arayış orada olduğu için öyle oldu
Güven bitti
Ben sevgilimle sosyal medyadan tanıştım..
Günümüz ilişkileri çok basitleşti
Gerçek aşk mı vardı ki bitsin 😂
Evet
Gerçek aşk varmıydı ki bitsin 😂
Evet gerçekten öyle
Öyle oldu
Sosyal medya yüzünden bitmeyen ne var ki?
Sen nasılsın
İyi saol
Bağımlı mıydın demek istedim🤦
Hayır değilimama pandemiden sonra çoğu kişi öyle sanki
Bende değilim ne kadar çok ortak yönlerimiz var bence gizliden çıkmalısın
Yok böyle iyi
Değişik bir hal aldı
Bence ahir zaman
Bilmem
Maalesef ya herkes uzak mesafe yapiyp
Evet bitti
Kesinlikle bitti