Aldatılma psikolojisinden nasıl kurtulurum sanırım hala seviyorum?

arkadaşlar merhaba 2-3 gün önce aldatıldığımı öğrendim yaklaşık 3 senelik ciddi bir ilişkim vardı ve son aylarda sürekli çok ilgisiz olduğundan ona yakınıp sürekli küsüşürdük yine barıştık ettik falan ne yazıyor ne arıyor ne hediye alıyor her şeye bahanesi vardı spora basladı dövme yaptırcam dedi benim orada icime kurt dustu sakadan sordum kimin icin bunlar diye harbiden baska bi kız icinmis neyse yine bahanelerinden kustum yaklasık 1 haftadır da konuşmuyoruz ve aldatıldıgımı nasıl öğrendim sizce? İnstasına kızın bas harfini yazmıs daha sozde ayrılmadan cicekler falan almıs ben napıcam elimden hicbisi gelmiyor uzuntuden olecek gibiyim bi insan nasıl bu kadar karaktersiz olur kim bilir kac yıldr ayakta uyutuldum hic mi sevmedin beni ve ben ayrıca bu herife yazıklar olsun yazıp engelledim her yerden hic ulasmaya durumu acıklamaya bile tenezzül etmedi burdan sana sesleniyorum Allah cezanı versin ben bi daha birine nasıl asık olucam? Ben bunları hakatcek naptım her yerde ona benzeyen kızlar görüyorum ölücem galiba

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca beni bi kere instasına yazmadı çiçeği pahalı diye almazdı son zamanlarda yanıma bulusmaya bile gelmedi keske o zaman anlasaydım
Aldatılma psikolojisinden nasıl kurtulurum sanırım hala seviyorum?