Normalde sosyalim özgüvenli çekinmem fakat mesela hoşlanmaya başlayınca aşırı kasıyorum gerginleşiyorum nasıl bunun önüne geçilir?

Normalde sosyalim özgüvenli çekinmem fakat mesela hoşlanmaya başlayınca aşırı kasıyorum gerginleşiyorum nasıl bunun önüne geçilir?

Bence kendin olman yeterli olur. zaten son derece öz güvenlisin. ayni rahat ol yeter. zaten kendiliğinden gelir kendisi. mesela sevdiğin konulardan bahset ayda konuşurken göz teması kur sürekli. bende aynıyım. yani normal konuşurken sorun olmaz ama aşk konusunda birden kasmaya başlarım
Bu kesinlikle zaman ile olacak bir şey en başta bu şekilde hissetmen çok normal. Bence o doğal halin bile karşı tarafın hoşuna gider, eğer hoşlantı karşılıklı ise.
Cevap
6Cevap
Dgdjd evet bu ben
Sacmalarsam kaybederim algisindan bı kurtul bı insanı ömrün boyunca oyunculuk yaparak yanında tutamazsın elbet kendin oluşun giden gider kalan kalır
Teşekkür ederim
O algıda değilim? Konuyu niye oraya büktünüz
Bükmedim öyle görünüyor
Hayır birini sevince heyecan yapmak ayrı o dediğiniz olay tamamen ayrı
Peki sence heyecanın kaynağı nedir
Dopamin oksitosin ne karamsarsıniz be
O huy bendede var ya elim ayagıma dolanır sımdı oldu mesela hzzhrj
Ben de çok kasıyorum ya anlamaması içinde suratım asık duruyorum düşman gibi hsjsjsjsj
Çok takılmayın böyle şeylere , bir şeyler düşündüğün bir insanın yanında da özgür olamayacaksan ne işi var o zaman o kişinin hayatında
Kaybetmenin etkisi de vardır
One
Ulusa sesleniş konuşması yapıyormuş gibi konuş
Bilmiyorum ki bende öyleyim
O utangaçlık duygusu olmalı ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?