İşyerinde hoşuma giden birisi var ve artık onunla konuşmaya karar verdim. Siz olsanız nasıl konuşur, konuya nasıl girerdiniz?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben direk konuşurdum ve konuştuğum her saniye kalbim sanki çıkacak gibi olurdu yerinden.
Benim kalbim çıkacak gibi olmayacak da gözlerim ağlamakli gibi olabilir. Duygusal bir kızım. Eğer o benden hoşlanmiyorsa ya ağlarsam karşısında işte o zaman kötü olur 😱
Vallahi bir kez bana bir bayan açıkça seni beğeniyorum dedi çat diye. gerçi ben utandım. rahat ol gözlerin konuşsun anlamıyorsa boş koy.
Peki o kadına karşı hislerin olumlu mu oldu olumsuz mu?
yani özde çekingen ama çapkınım bakakaldım. arkadaş dedi canım takılsana 2-3 dakka duraklayınca mevzu dağıldı. hissim o ana bilemedim evli olduğunu söyleyince yok dedim bir siyasi partide bayrak filan gönüllüydü sanırım.
Sen daha açılmadınmı:)
Daha fazla cesaret
Sen beni açıldım mı sandın? 🙃 Açılıp reddedilmiş olsam daha düşünmem
Açılmayacağım direk ama sohbet edeceğim. Çünkü hiç sözlü iletişim kuramiyoruz neredeyse. Sözlü iletişimimiz olsa belki de olacak gibi hissediyorum. Beni beğendiğini düşünüyorum. Bakalım.. biraz canım sıkıldı birisi zaten belli etmişsin kendine saygın olsun falan demiş ☹️
Bence duygularima saygım varsa bunu yapmalıyım değil mi? Eğer olmayacaksa yoluma devam edebilmek için..
Olur bence ama kendinden emin ve dik ol. Heyecan yapma. Terleme ve titreme. Diğer kızada dikkat et:)
Ve hayır açıldın zan etmedim. İroni yaptım sadecw
Tamam sağol 😇 o kıza değil o erkeğe söylerim söylersem ya. O erkek o kıza bakıyorsa bile burada benim gibi bir seçenek olduğunu görsün. Vazgeçsin o yaşlı cirkinden 🤣 ben bu arkadaşlarıma söylemek istemiyorum, çünkü söylersem er ya da geç ortaya çıkar onun da kulağına gider herkes de duyar.. belki de o kız elini çabuk tutar ne bileyim söyledikten sonra..
Aman duyaraa duysunlar. Ayıp birşeymi yapıyosun sanki.
Öyle deme kısmetlerim kapanır bir de reddedilirsem 🤣
Ohooooo sen 3cü aşamayı düşünüyosun
Evet düşünüyorum tabi ki tek ona bel bağlayamam o zaman üzülürüm çünkü..
Siz kızlar varyaaa
Kusura bakma ama önlem almak zorundayım yani 😅 o benim duygularımı önemsemek zorunda değil ama ben zorundayım
Şeytan cehennemin kapılarını kadınlara açtığında hoş geldin üstadlarım lafını boşuna dememiş
Hahahahdh 🤣🤣 ama öyle değil mi? Bence benim böyle dusunmemin sebebi dişil enerjim.. kadınlik enerjisi kendi duygularının sorumluluğunu alır, kendine bakım verir duygusal anlamda. Bir erkek ise bakılmak ister, hayatımdaki kadın benim duygularımın sorumluluğunu alsın der.. beni üzmesin vb der. O beni reddeder ve benden yeterince hoslanmazsa onu suclayamam ki, olmayan bir duygusunu kalbine enjekte de edemem. Bir insanı zorla hayatımda olduramam, bir insan gelir kendisi olur. Onu suclayamam o yüzden üzülmemeyi de kendim düşünmeliyim. Ne gibi önlemler alacağımı kendim düşünmeliyim..
Şam şeytanlığın adı ne zamandır dişil enerji oldu:))
Sen bu kadar düşüneceğine gitte çocuğa açıl en iyisi. Perişan oldun buralarda:)
Açılmayacağım hemen ama bir iletişim başlatmak için adım atacağım sadece 😇 daha onu görmedim ki bu sorulardan sonra.. gideyim göreyim de.. 🙃
Zararsız bir gülümse ile yaklaşıp merhaba, nasılsın evet iyiyim şu konu hakkında yardım.
Aşk ateşi içinde yanıyorum yardım 😅😅😅
Yardım alma aşamasını çoktan geçtim ben ya. Yardım aldık da ne oldu bir şey olmadı 😅😅
Azcık bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum, mutlu bir şekilde yaklaş ve onun seveceğini düşündüğün bir konu hakkında sohbet etmeye başla. Yani bu kesinlikle şundan hoşlanır diyemezsin ama ne olursa olsun sonrasında bir kahve içmeye davet edebilirsin.
Seveceğini düşündüğüm bir konu yok ☹️
Herhangi bir konuyla da gidebilirsin prenses yani, çok önemli değil konuyu beğenmezse saçından tutup kaybol! Diyecek hali yok ya
Hmm pekala. İşle ilgili olmasın ama.. Bakalım düşüneceğim, en azından onun olduğu yerden geçerken hal hatır sorabilirim. Eğer olumlu tavrı olursa ilerlerim, olumsuz olursa da en azından denemiş olurum..
Denemiş olurum diye bakma prenses, sonuçta o seninle aynı yerde çalışan ortalama bir çalışan. Olumsuz tepki verirse, tepkiye göre seviyesiz dersin geçersin.
Ya olumsuz dediysem bana defol falan diyecek hali yok. Çok çok gülümseyerek karşılık vermez, suratı asık olur..
Öyle olursa da başka kismetlerimle ilgilenirim. Bana kısmet çok, yok değil. Hem de boylu poslu yakışıklı biri var benimle ilgilenen. Ben de ona bakarım...
Görmezden gelip geçersin, belki o sana adım atar.
Hoşlanıyorsa ay canım kafam ya nasıl anlamadım bu kız boşuna mı benimle konuşmak istedi diye atar belki
Hayır yani güzel de kızım. Tamam onunla ilk tanıştığımızda vasattim belki ama git gide cildim güzelleşti, spor yapıyorum, güzel giyinmeye başladım. Önceden evden çalışıyordum ben, iş hayatım hariç hiç bir şey iyi değildi 😅😅😅 bence beni kesinlikle farketti, kesinlikle farkında diye düşünüyorum. O kadar sinyal verdim daha ben napim. Tek gidip konuşamıyorum işte, onu da yapıcam. Bence begenilmeyecek bir kız da değilim. Belki de biraz egolu olduğumu düşündün ama gerçek bu 😅
Kendin hakkında dürüstçe böyle konuşuyorsan çok güzel, hoşuma gitti. O zama iş sende prenses.
@scorpiongirl429 bizi böyle seven biri olsa keşke
@MaviSever1108 teşekkür ederim böyle düşündüğün için, cesaretim arttı 😇
ama gerçekten öyle şimdiki kızlar taktikçi, tripçi ve soğuk 🙂 öyle olunca da insan iletişim kuramıyor
@MaviSever1108 İnsanın değildi paranın beni sevmesi önemli olan dostum..
bro beni bu saatten sonra kimse sevmesin gerçekten
@MaviSever1108 belki o da hakkımda öyle düşünüyordur.. çünkü ona karşı biraz soğuk gibiyim aslında daha sıcak olabiliriz ama biraz çekiniyorum
niye çekiniyorsun?
@MaviSever1108 önceden konuşmaya çalıştım ama tepki alamadım. Ama o uzun süre önceydi, bir kaç ay yani. Belki şimdi bir şeyler değiştirmiştir di mi. Çünkü telefonla iş için konuştuğumuz oldu, sonra ofiste göz göze gelmeler, selam verdiğimiz falan da oldu. Belki biraz kapı açılmış olabilir.. gidip hal hatır sorcam onu nerede bulacağımı biliyorum ne de olsa öyle karar verdim 😇
Bilmiyorum. Ben sanırım hayatımda ilk defa birisinden hoşlanıyorum şu an. Görmeden dokunmadan. Wow, çok ilginç bir gün.
Olur öyle arada
Bilmiyorum ben hayatımda ilk defa böyle hissediyorum
Aşk duygu nedir bilmeyen bir adamım normalde
Ee herkes bir gün birine karşı bir şeyler hissedecek..
Ben anlamam köpek gibi havlarım kendi kendimi uzerim kendimi bitiririm okadar haykırırım ki artik herseyden soğurum kendimi kabuğuma çekilirim
Sen bana gönderme mi yapıyorsun? 😅
Hayır yapmıyorum kimseye gönderme yapmıyorum insanlar koluma girmek için şekilden şekle giriyor hissediyorum ben taviz bile vermiyorum canım gibi bana kötü davranan hep suçlayan engelleyen ben hariç herkese kendini gösteren birine burada kopekler gibi icimi dökeyim oda bana Ne desin anlamıyorum desin insanın ne kadar çok zoruna gider biliyormusun ben bu yaşıma kadar sevmediğim birine bile üzülmesin diye bunları yapmazdım anca beni sevmeyen benim kötulugumu isteyen beni kolayca sata bilen insana bir sıkıntımı veya derdimi anlatmak isterken alay konusu olmuşum ben gönderme yapanı 35 gün her dakika zamanlarında gönderme yaptım demekki ben jir yerde hata yapıyorum iyi akşamlar boşwerin gülün eylenin bisiklet sürün yemekler yiyin için yani keyfinize baki sizz
Beni tanıyan biri olsan bisiklet suremedigimi bilirsin. Derdin ne dostum senin?
Ok
Derdin ok mu? Peki. Bunu çocuklar yapar biliyorsun di mi? Küsüp odasına gider..
Himm yarin güzel bir kahvaltıya ne dersiniz efendim 😀
O kadar laftan sonra mı 😅
Haklısın devam et arkadaşlarınla sen kafana göre takıl ben yokum kapatıyorum insan gibi kendi hesabından yazma gel halen tassak geç
Benim başka hesabım yok
Anladım iyi geceler bu son kazık son
Sen onun hoşuna gitmemişsindir, neden egemen davranmaya çalışıyorsunki
Bu egemen davranmak mi oluyor
Bence evet ısrarla neden konuşmak istiyorsun ki senden hoşlansa bir şekilde belli ederdi sanki
Bunlar senin yazıların, şansını denemişsin olmamış...
Hayır yani güzel de kızım. Tamam onunla ilk tanıştığımızda vasattim belki ama git gide cildim güzelleşti, spor yapıyorum, güzel giyinmeye başladım. Önceden evden çalışıyordum ben, iş hayatım hariç hiç bir şey iyi değildi bence beni kesinlikle farketti, kesinlikle farkında diye düşünüyorum. O kadar sinyal verdim daha ben napim. Tek gidip konuşamıyorum işte, onu da yapıcam. Bence begenilmeyecek bir kız da değilim. Belki de biraz egolu olduğumu düşündün ama gerçek bu
Kızma bana sadece kendine saygın olsun istiyorum
Teşekkürler
Amacım seni kızdırmak ya da kırmak değil, bazen yüreğimizin sesine gidiyoruz, aklımıza fırsat vermiyoruz, Bayılan insana tokat atmak onu ayıltmak içindir, dövmek için değil 👋👋
Ona daha önce hiç açılmadım ki. Belki de farkında değildir. Ben öyle sanıyor olabilirim, onun kafasına girip göremiyorum ne düşündüğünü.. ayrıca aramızda sözlü iletişim olsun istiyorum. Ben sözlü iletişim kurmak için bir adım atacağım sadece, hemen açılmayacağım, eğer o istiyorsa devamını getirir zaten. İstemiyorsa ben de vazgeçerim diye düşündüm..
Umarım hayırlıdır hakkında ,👋
Umarım, sağol
Ortak bir konu bulup sohbet etmeye başlarım. Devamı zaten gelir.
Nasıl bulabilirim ortak konuyu?
Paylaşımlarına bak veya onu yapmıyorsan genelde konuştuğu veya ilgilendiği şeyleri gözlemle
Sorun da o ya. Neredeyse hiç bir şey yok gibi konuştuğu. Arkadaşlarıyla konuşuyor. Gerçi geçen gün onun yakın olduğu bir arkadaşıyla yemeğe çıktık, sohbet ettik. O kızla biraz daha yakinlasabilirsem belki faydalı olabilir..
Kitap yollardim. Icine ismimi yazarak..
Kitap okur mu bilmiyorum ya 😅 hiç kitap okuduğunu görmedim. Ama yaratıcı bir yöntem..
Denemelisin.. cok mu hoslaniyorsun o kisiden?
Galiba evet. Bence denememeliyim, çünkü yeterince konuştum onunla, tepki alamıyorum pek. Belki Belçika 'da işler farklı yürüyor olabilir ama daha fazla yürürsem artık kendimi değersizlestirmiş olurum.. Onun da benden hoşlandığını düşünmüştüm bakışlarından ve diğer davranışlarından, eğer hoşlanıyorsa biraz da onun bana gelmesi gerekir..
Cesaretli biri mi is konusunda?
Bence cesaretlidir ya. Beğendiği kızla gidip konuşabilir, gözlemlerim bu yönde..
Ama sen ondan daha cesaretlisin. :)
Belki de sadece benden hoşlanmıyordur..
Nasil biri bana ozelden yazarmisin?
Fırsatını bulduğum an. Herseyi çatır çatır söylerim. Fırsatın kazası olmazzz
Bir selamla başlayarak gerisi gelir bence
Korkuyorum selam vermeye de
Çekinme bence
Ama önceden selam veriyordum cevap vermiyordu veya hiç göz teması kurmuyordu benimle, yüzüme bakmıyordu. Cevap verse de hiç güleryüz yok ve eğer yanında biri yoksa cevap veriyordu. Yani benim selamımı alacak biri yoksa mecbur cevap veriyordu. Ben karşıdan geliyorsam arkasını falan dönüyordu.. Hep bir asık surat ve mutsuz bir halde gibi geziyor. Geçen gördüm onu işyerinde aşağıda, selam vermek isterdim yüzüne baktım ama o yere bakıyordu. Ofiste tanıdığı konuştuğu kişilere karşı öyle asık surat ve mutsuz tavır takınmıyor. Sebebini ben de anlamadım. Belki de yeni kişilerle özellikle kadınlarla iletişim kurmakta zorlanıyor ama bir ilişki istediğini düşünüyorum.. böyle birinden nasıl cekinmeyeceksin işte...
tutt bırakma