Hoşlandığım kişiyle nasıl konuşabilirim?

Bugün happy hour oldu işyerinde, orada konuşurum diye düşünüyordum. Uzaktan bakıştık sadece, gülümsedi, bir ara yanındaki arkadaşına beni gösteriyordu ama başkasını da gösteriyor olabilir, emin olamadım. Gülümsemesine zaten bayılıyorum. Yaklaştım onun olduğu tarafa bir ara sırt sırta gibiydik hatta. Yanındaki biriyle konuştum onun da bizim sohbetimize ilgisi olmadı zaten arkası dönüktü. Bu hafta bitene kadar konuşmalıyız ikimiz sadece, başka biri olmadan, nasıl konuşabilirim, nasıl yaklaşabilirim? Benim için sıradan biri olsaydı daha çok konuşurdum eminim. İnsan hoşlandığı kişiyle konuşamıyor, sizce o da benimle konuşmadığı için hoşlanıyor olabilir mi?

Sabah da günaydın dedim, karşılık verdi ama hiç gülümsemedi. Sonra mutfakta karşılaştık göz göze geldik ama bir anlıktı, hiç gülümsemedi. Pek temas etmedik ama ona temas etmeyi özlemiş gibi hissediyorum..

Güncellemeler
+1 yıl
Amiyane tabirle bir kız bir erkeğe nasıl yürür arkadaşlar? Nasıl yürüyeceğim vu çocuğa? Nasıl etkileyeceğim? Yolunu bilsem koşacağım 😆 gözlerinin içine bak gülümse falan diyorlar onu yapıyorum zaten ama bugün biraz gözümü kaçırdım hep onun olduğu yere de bakamadım, diyorlar ki kadınlar önce uzaktan göz teması kurup karşılık alırsa yanına gelirmiş, ben gidemedim işte 😆 işyerinde kimseye de söyleyemiyorum ama biri sorsa anlatacak gibiyim 😆
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar erkek olmak çok zormuş bu arada. Genelde erkeklere seviyorsan git konuş falan derler, gidip konuşmak o kadar basit değilmiş. Bir de gidip açılmayacağım yani normal havadan sudan.. Hepinizi tebrik ediyorum 😆
Hoşlandığım kişiyle nasıl konuşabilirim?