Herkese merhaba 3 yıllık bir ilişkim vardı her şey çok güzeldi aile ilişkileri vb her şey kusursuzdu 3 sene boyunca hiçbir ayrılık yaşamadık sürekli beraber vakit geçiriyor eğleniyorduk sadece ufak tefek kıskançlık kavgaları oluyordu bir gece bı anda hiçbir sorun yokken benden ayrılmak istediğini dile getirdi önce saygı duydum daha sonra ise pişman olduğunu bir anlık psikoloji ile bunları söylediğini bensiz yaşayamayacagini 1 şans vermemizi istedi tamam dedim ve yine 2 gün sonra ben yapamıyorum dedi çok çabaladım emek verdim çalıştığı yere gittim konuştum ama kesin bir şekilde bitirmişti aradan 2 ay geçti ama bana 5 sene gibi geldi şu an öğrendim ki meğersem benden ayrıldığı zaman mağazadan biriyle konuşuyormus şimdi ise eski sevgilisi ile beraber olduğunu öğrendim o kadar zoruma gitti ki her şey ben 2 ay boyunca hayattan koptum neler neler çektim her gece belki mesaj atar 3 sene beraberdik insan merak eder dedim her sabah mesaj atmış mi diye bekledim şu an sadece arada karşılaşıyoruz ve iki yabancı şeklindeyiz muhtemelen çoğu şeyi bildiğimin farkında değil ona bunu söylemeli ve biraz ağır olsada hakettiği şekilde konuşmalı mıyım 3 yılın sonunda bir insanı böyle bir şeyle başbaşa bırakmak yanına kâr kalmalı mı
3 yıllık sevgilim beni terk etti, eski sevgilisiyle olduğunu öğrendim asla kendime yediremiyorum, yanına kar mı kalmalı?

En İyi Cevap