3 yıllık sevgilim beni bıraktı... tekrar yardım..

arkadaşlar meraba... 2009 da bir kızla tanıstım cok sevdım o da benı cok sevdı size cok acık konuscam.. tanıstımız dönemde cok hızlı yasadık herseyı... benım nası bı adam oldumu orendı ve guvendıı bana... kendınısı emanet etti gururunu bana emanet etti... ailesine karsı.. ailesi muglada yasıo kendısı ıstanbulda unıversıte okuor... ve bi kac ay sonra ben yurt dısına gıtmek zorunda kaldım.. aslınca uzun yıllar kalcaktım ama 6 ay sonra dayanamadım döndum... ben donmeden kendisi ev tuttu ve aynı evde yasamaya basladık onun ailesi benı bılıodu ama aynı evde yasadıgımızı bilmiordu... cok guzeldı her sey cok sevıodu benıı ıntıhar bıle etmıstı benım ıcın zamanında... sabah kalkar ıse yollardı benı aksam yemegımı yapardı aramızda nişan bıle yoktu ama evlencektık ılerıde onun okulu bıtınce oda ıstıodu... ben bıraz oyun duskunuyum pc oyunlarına cok kaptırıodum kendımı bıraz ılgı problemım oluodu ılgılenmıodum sevgilimle... ve tartısmalarımız oluordu sık sık... ama onu cok sevıodum kalpten sevıodum galiba aynı evde yasamanın monotonlugunu yasadık... sankı 10 yıllık karı koca gıbıydık cok guzeldı benım acımdan.. cok mutluydum o da her seye ragmen benım kadar o da mutluydu... her yaz ailesinin yanına gidiordu o 10 15 gun kalıp gelıordu o süre zarfında benıı cok ama cok ozluordu... taa ki bu yaza kadar... bu yaz ailesinin yanına gitti 3 ay kaldı... ilk 2 ay aramızda hıc bısı yoktu ilgi alaka cok iyiyydi.. ben telefondan cok ozledım dıe ıster ıstemez kıskanclık ve baskı yapıodum ona onun demesine göre... benımde yapım bu napabılrım :( gelmesıne son 1 ay kala ılgısızlestı hissizleşti katılastı... bana babasının ev arkadası tutcagını soledı... yani bu durumda benım evden ayrılmam gerekıodu.. ilk zaman kabul edemedım cok tartıstık baırdım ona ama hak verırısenız kı kolay deıl sonucta 2 yıldır o evde bırlıkte yasıoruz aynı yastıga bas koyuyoruz... her neyse ben kabul etmek zorunda kaldım...o bana bole olması aslında ıyı dedı. .. seviye olur dedı bulusmalarımız daha anlamlı olur falan fılan dedı tamam dedım... sonra istanbula geldi... geldigi gun yanına ıstemedı benıı ::( cok uzuldum hıc ozlemedımı dedım kendı kendıme.. neyse sonra aksam oldu emrivaki yaptım yanınaa gittim.. konustuk ettık duygulandık falna.. sonra ne oluor dedim ne isitosun ayrılmakmı ıstıosun dedım... evt dedi... peki niye dedim.. olmuor ali dedi... ne olmuor dedim yapamıyoruz dedi... cok seviyorum seni ama böyle olması lazım dedi... bende ona ben değiştim aşkım dedim... 3 ay yoklugunda benımde aklım basıma geldı dedım... ve arkdaslar ınanın cok degıstım onun kıymetını gercekten anladım... ama ne yapsam care yok kafasında bıtırdıgını soledı bana... ben bıraz baskı yaptım yıne kabul edemedım... baskılarımın sonucunda... ali daha arama benı dedı karsıma cıkma dedı gormek ıstemıorum dedı... arkdaslar soleyın bana nolur 3 yıllık ılıskımızı ve 2 yıldır aynı evde yasadımız iliskimi bu kadar kolay DÜŞMAN OLUR GİBİ nasıı silebilir... bana sankı dusmn:(
3 yıllık sevgilim beni bıraktı... tekrar yardım..