Merhaba arkadarslar aklimi surekli kurcaliyan bir durum var Nisan atmayi dusunuyorum sanirim anlasamiyoruz haftada bir iki defa kavga ediyoruz nisanlim cok gergin ve negative bir insan oda ayni seyleri benim icin dusunuyor huzur bulamiyorum kendisini seviyorum asigimda ama sevgi hersey degil saygi daha onemli benimrm icin kendisine gerekli sevgiyi ve ilgiyi verdigimi dusunuyorum zamanla guller yollarim hediyeler alirim guzel sozler soylerim fakat kendisi bana ayni seyleri veremiyor bende yavastan sogumaya basladim tam olarak ne yapicagimi bilmiyorum surekli soyledigim seylere anlamlar yukleyip bana bunlari soyledin soyle dedin diye diye biktirdi benirm halbuki benirm hep yanlis anliyor kendisi ogrentmen ama atanamadi bi kac senedir onun psikolejisinden cikamadi bu duruma cok kirgin cok sinirli ve acisini benden cikartiyor anliyorum nazi bana geciyor tabiki bende her seferinde alttan aldim ama artik cevap vermeye basladim kendimde saygisiz olmaya basladim yane kendisine ruh hastasi manyak canım gibi kelimeler kulandim hatamin farkindayim ama cok fazla kiskirtiliyorum ve dayanamiyorum artik her hafta kavga edermi bir insan bu arada ben yurt disindayim kendisi turkiyede bu yaz evlenecegiz ama yol yakinken bitireyimmi avaba diye dusundum ve kendiside benim hakimda bazi seyleri dusunuyor yane oda pek begenmiyor huylarimi bagiriyormusum iste ne bilim benimrm babam bile benimle boyle konusamaz diyor farkli bir kisiligi var her kavgada konuyu ayriliga goturuyor korku vermek icin babama soylicem diyor cok cocukca okadar alistimki git diyorum ve en son kavgamizda istagramdaki resimlerimizi herkese kapali tuttu sonradanrm ablasi uyarinca acti tekrar evlendigimizde isler dahada kotuye gidebilir diye korkuyorum sizlerden yorumlarinizi bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olmuyor kardeşim ben 2 yıllık nişanlımdan ayrıldım başta güzel giden bi ilişkiydi sonradan aynı senin nişanlın gibi birine dönüştü çok basit sebeplerden Kavga çıkarıyor kavgayı kendi çıkarmasına rağmen benim özür dilememi bekliyor ben özür dilemezsem günlerce konuşmuyordu sebebini hiç anlayamadım bildiğin çocuk gibi davranıyordu oturdum insan gibi konuştum bak çok basit bişeyden kavga çıkarıyosun biz çocuk değiliz birbirimizi seviyosak üzmeyelim düğüne az kaldı yapma böyle dedim yalvardım bildiğin tamam diyodu sonra yine aynı boomerang gibi alttan aldım olmadı şakaya vurdum olmadı bende karşılık verdim olmadı sustum niye susuyorsun dedi en son ailemin karşısına geçti ortada hiç bişey yok sizin kızınız bana böyle yapıyo şöyle yapıyor aileme şikayet ediyor ailem dedi bunlar problem oluşturacak şeyler değil en son anneme babama bile bağırdı o gün bende bitti düğünüme 1 hafta vardı o yüzüğü çıkarıp attım herkes şok oldu ailesi düğün var yapmayın etmeyin millete rezil oluruz dedi olun dedim herkese anlatın oğlunuzun yaptıklarını 🙂şuan o kadar rahatım ki anlatamam böyle toksik birine sabretmek ne kadar aptalcaymış düzelmez kardeşim düzelmiyor neresinden dönsen kâr
Senin yasadigin seylerin aynisini bizde yasiyoruz dugune iki ayimiz kalmis ben nisanlanmadan once nisanlima birgun kavga edersek asla bisanalim bitirelim gibi cunleler kulanmiyalim diye uyarmistim hicde hoslanmam cunku basit birsey degil ama herseferinde ayni seyleri yapmaya devam ediyor bende doldum artik bende istemiyorum gibi biliyorum belki barisiriz ama ben cok sogudum sevmedigim seyleri yapiyor bende surekli calisiyorum yoruluyorum sonradan bu kavgalar olumcada ruhum emiliyor gibi kendisine gerekli ilgiyide verdigimi dusunuyorum fakat uzerime cok geliyor ve benimrm midem bulanmaya basladi gecen gun kavga ettigimizde gine ayrilalim dedi sinirden istihramdaki resimlerimizi gizlemis beni heryerden engellemis bende istagrami kapatip Bende heryerde engelledim ablasi ariyor agliyor yemek yemiyor diyor ama kendi istedi simdi ne oldu ben demistim bak yazik deme boyle seyler nasil kiyoyorsun bende birgun soylersem ben ciddi olurum bak diye simdide benden ozur bekliyor hayat benimmis ortada ceviz kabuguni doldurucak bir durum bile yok cok duygusal benden kopamiyor oda cok sevdiginden biliyorum ama anlayisli olmasi gerekli huzur bulamiyorum gercekten biktim hayatimda hic bukadar yoruldugumu his etmemistim
Başta çok zor oluyor inan bana benim düğünüme 1 hafta vardı herşeyimiz hazırdı o kadar zordu ki benim için ama onunla mutlu olmayacağımın farkındaydım şu an diyorum ki keşke o kadar sabretmeseydim ayrılmak için çok geç kalmışım insan kopamam sanıyor o seni üzsede sen onu seviyosun koparıp atamam sanıyosun ama öyle bi yapıyosun ki
Çok uzun anlatmışsın ama eğer nişan atmayı düşünmüşsen atmalısın. Çünkü evlenince sihirli bir el her şeyi düzeltmiyor. Her şey daha da artıyor. Yol yakınken ve durum kötüyken durumu kurtarmak gerek. Duygular gelir geçer, mantıklı olmalı insan. Şimdi sorun varsa illeri de de olacaktır. Evlilik doğru kişiyle yapılırsa şerbet gibidir ama yanlış kişiyle yapılırsa hayatı cehenneme çevirir. Hayat zaten kısa, sonu kötü biteceğini bildiğimiz şeylerden uzak durmalıyız. Sizin ilişkiniz de anladığım kadarıyla hiç iç açmıyor. Ilişki insana mutluluk vermeli. Mutluluk vermiyorsa olmaması daha iyi
Yane mutlu gunlerimizde var tabiki fakat bir yanlis butun dogrulari siliyor ben bu durumdan cok rahatsizim ve defalarca uyardim kendisini kavga etmiyelim diye ben bazen kaviyorum kavga etmemel icin ama kendisi okadar cok abartiyorki yakami birakmiyor ustelik ortada hic birsey yokken bende kiskirtiliyorum ve dayanamayip bagirip cagiriyorum sonradan uzuluyorum ve ozur diliyorum nisanlim hataliyken bile o hakliymis gibi yaptim her seferinde oda bu durumu aliskanlil haline getirdi bazen canimi yaktiginda benimle kavga ediyor sonrada beni sucluyor bana biyle desin bana soyle dedin yane asil konumuzu unutmak zorunda kaliyoruz butun kadinlarmi boyle acaba diye dusunmeye basladim yarin birgun isten eve gidesim gelmicek ben girintu patirtidan kacmaya calisirken o hep ustume geliyor ama cok tuaf bir durum var oda benim yaptigini saniyor yane oafalarimiz cok zit hayatimda ilk defa korkmaya basladim normalde hic oyle degilimdir eskiden okadar korkusuzdumki olumle kafa atardim o nisanlim beni cok degistirdi elbette hep boyle degil ama haftada bir illaki kavga ediyoruz kafam cok karisik bilmiyorum
Fazla alttan alma. Kız alışmış senin onu idare etmene. Haklıysan da özür dilemene gerek yok. Haksız duruma düşüyorsun böyle yaparak.
Haklisin tesekur ederim
Öncelikle böyle bir konuyu kendi içinde çözmen lazım bana iyi gelicek mi bu ilişki gelmicek mi diye ancak, şunu diyebilirim ki nişanlandığını Z için seni fazlasıyla cepte görüyor benim okuyup anladığım bu daha hicbisey başlamışken evlilik olmamisken kendini huzursuz buluyorsan güzel bir gelecek gormuyorsan neden hala devam ediyorsun adam çok çocukca geldi bana benim yorumum bu inşallah mutlu olursun
Nisanlim bir kadin
Aslinda kimse kimseyi cepte gormuyor ikimizde biebirimize asigiz fakat anlayisli degiliz ben surekli calisan biriyim kendi is yerim bu yuzden yoruluyorum ustune bunlarca olumca hayattan sogudum ne yapicagimi bilmiyorjm tam olarak
Hicbisey kendinden daha değerli değil bence oturup bir yüz yüze konuşun rahatsızlığını dile getir onu çok sevdiğini söyle bir ortak yol bulun konusursaniz her şey çözülür