Iliskime son vermelimiyim?

Merhaba arkadarslar aklimi surekli kurcaliyan bir durum var Nisan atmayi dusunuyorum sanirim anlasamiyoruz haftada bir iki defa kavga ediyoruz nisanlim cok gergin ve negative bir insan oda ayni seyleri benim icin dusunuyor huzur bulamiyorum kendisini seviyorum asigimda ama sevgi hersey degil saygi daha onemli benimrm icin kendisine gerekli sevgiyi ve ilgiyi verdigimi dusunuyorum zamanla guller yollarim hediyeler alirim guzel sozler soylerim fakat kendisi bana ayni seyleri veremiyor bende yavastan sogumaya basladim tam olarak ne yapicagimi bilmiyorum surekli soyledigim seylere anlamlar yukleyip bana bunlari soyledin soyle dedin diye diye biktirdi benirm halbuki benirm hep yanlis anliyor kendisi ogrentmen ama atanamadi bi kac senedir onun psikolejisinden cikamadi bu duruma cok kirgin cok sinirli ve acisini benden cikartiyor anliyorum nazi bana geciyor tabiki bende her seferinde alttan aldim ama artik cevap vermeye basladim kendimde saygisiz olmaya basladim yane kendisine ruh hastasi manyak canım gibi kelimeler kulandim hatamin farkindayim ama cok fazla kiskirtiliyorum ve dayanamiyorum artik her hafta kavga edermi bir insan bu arada ben yurt disindayim kendisi turkiyede bu yaz evlenecegiz ama yol yakinken bitireyimmi avaba diye dusundum ve kendiside benim hakimda bazi seyleri dusunuyor yane oda pek begenmiyor huylarimi bagiriyormusum iste ne bilim benimrm babam bile benimle boyle konusamaz diyor farkli bir kisiligi var her kavgada konuyu ayriliga goturuyor korku vermek icin babama soylicem diyor cok cocukca okadar alistimki git diyorum ve en son kavgamizda istagramdaki resimlerimizi herkese kapali tuttu sonradanrm ablasi uyarinca acti tekrar evlendigimizde isler dahada kotuye gidebilir diye korkuyorum sizlerden yorumlarinizi bekliyorum

Iliskime son vermelimiyim?