Sizce arkadasligimi bitirmeli miyim?

Bizim 3 lü arkadaş grubumuz var ve iclerinden biri de yağmur diye bir arkadasimiz. Bu dönemin basinda ingilizce de proje almistik ikimizde ve hoca birlikte bir dergi yapmamizi istedi. Bu kiz sadece bir tane arastirma yapti ben röportaj, telefon üzerinden dergi haline getirme gibi seyleri yaptim. Cumartesi gününden beri bana knk ben cikartirim matbaadan diyip duruyordu en sonunda 15 mayis ( teslim tarihi) geldi çattı. Dedim ki yagmur zaten 1 gün kalmis cektirceksen cektir dedim. ( benim ayrica koromda var bu yuzden birkaç gundur koroyu yapacagimiz yere prova amacli gidiyoruz.) Dün yine provaya gidecegimiz zaman hocamiz uzun surebilir dedi. Bende dedim mi yagmur sen cikart o zaman o da gelmiş bana annem evdeyse cikarim o yoksa cikmam belki gibi birsey dedi. Sonra ben korodan eve donunce bana mesaj yazmis knk ben cikamiyorum hastayim diye. Fakat o gün hicbirseyi yoktu ki bende grip oldugum icin koroda falan sesimi yormamaya calisiyorum. Onun yuzunden ben gidip cektirdim. Cumaetesi gununden beri çıkarticam diyip beni oyalaması yetmiyormuş gibi cikartamyida bana kitledi. Sizce arkadasligimizi gozden gecirmeli miyim? ( ben derginin pdf halini ona atmistim ve dergide bir sayfada cat yerine car yazmisim gozumden kacmis dedim ki neden soylemedin ben düzeltseydim diye knk ben diger syflara baktim sadece o sayfaya bakmadim dedi. Anlamiyorum bu rahatlik nereden geliyor sanki sadece benim projem)

Sizce arkadasligimi bitirmeli miyim?