İlk adım atan kadın, basit kadın mıdır yoksa cesur kadın mı?

İlk adım atan kadın, basit kadın mıdır yoksa cesur kadın mı?

Bunu yapabilen kadın özgüven sahibidir. İlk adımı karşı taraftan beklemek hayatta hep bir şeylerin önüne gelmesini beklemek gibi bir şey bence.
Tam tersi bir de karşı taraftan beklemeden adım atan, çabalayan bir kadın vardır ve o kadın güçlü kadındır.
Ben basit bir durum olarak görmüyorum bunu. Çünkü bu durumun cinsiyetle alakası yok.
İlk adımı atan kadın olduğu için basit görülüyorsa ilk adımı atan erkek neden öyle görülmüyor? Saçma bir düşünce.
İlk adımı erkek atacak diye bir zorunluluk yok kısaca, duruma göre kadın da atabilir erkek de atabilir.
Ilk adım atmış biri olarak söylüyorum ki asla çekingenlik yapıp karşı taraftan beklemeyin, istiyorsanız mutlaka adım atın. Şu an 5 yıllık güzel bir ilişkim varsa bu benim sayemde oldu, sevgilim de her zaman iyi ki adım attın yoksa ben sana gelemezdim diye söyler. Basitlik olarak görülecek bir şey yok bunda
Hayır basit yapmaz hiç bir şekilde kadın ilk adımı atıyorsa seviyordur zaten ya da öz güveni yüksektir artık ben çok saçma buluyorum bu tür şeyleri. yani ilk adımı erkek mi atmalı kadın mı atmalı. seven kimse o atabilir. ya da kendine güveniyorsa atabilir. bu yüzden de ben ilk adımı kadının atmasının kadını basitleştirdiğini düşünmüyorum hiç bir şekilde.
Niye basit yapsın? Bence kadının ya da erkeğin değerini ilk mesajı kimin attığı belirleyemez.
Ne yani, biri o ilk adımı atacak sonuçta.
Ama bir insanı basit kılan şeyler var mı bu dünyada? Elbette var. Mesela yalan söylemek, kişiliksiz davranışlar, ihanet, terbiyesizlik vs.
Bunları yapmayan birinin basitleşmesine imkan yok.
Cevap
60Cevap
Hayır basit kadın yapmaz, ne istediğini bilen cesur kadın yapar.
Hayır yapmaz tabi ki kadınlar neden böyle düşünce içine giriyor hiç anlamıyorum. Sanırım genelinde böyle sorun var ilk adımı atarsak erkek hakkımızda kötü düşünür hayır yok böyle bir şey erkekler gayet bu durumu normal karşılıyor.
Neden basit olsun.
Tabi genel algının böyle olduğu konusunda hem fikir olanlar bir hayli fazla.
Herkesin bildiği bir cümle varya.
Hep ilk adımı erkek atar.
Ne kadar yanlış bir düşünce.
Hayat müşterek değil mi?
Sonrada kadın erkekten yardım bekliyor.
Erkekte insan , kadının olduğu kadar.
Duygularımdan eminsem, karşı tarafı tanımak için yeterli vakit geçmişse ve hala ayni fikirdeysem paşalar gibi de "seni daha yakından tanimak istiyorum" der niyetimi söylerim 🤷♀️ bu ilk adim muhabbetleri biraz ağırdan satma kafasi.. satacak biseyiniz yoksa sıkıntı da kalmıyor 😅
Bence cesur kadındır çünkü duygularını özümsemiş, korkmamış ve karşısındakine reddedilme pahasına açacak cesareti bulmuş
Adım atması bazen elzem oluyor yerinde atılmış adımlar hayat kurtarır. Örneğin akraba ilişkisi vardır muhafazkardır erkek adım atamaz çekinir durumdadır. Kız burada yardımcı olmak durumundadır.
İlgisi yok. Kadının adım atması da çok doğal bir durumdur
Hayır yapmaz ilk adımı erkekte atabilir kadında farkbetmiyor bunun basitlik ile alakası yoktur
Ben basit yaptığını düşünmüyorum ama çoğu erkeğe göre kadının ilk adımı atması onu basit yapıyor
Hayır ama yine de ilk adımı atan olmak istemiyorum. Erkekler onlara gelen talepleri genelde reddetmezler. Beni ben olduğum için değil de ona adım attığım için bile tercih edebilir. O topa girmek istemem.
Kaslı uzun boylu ve zengin erkeğe kadınlar ilk adımı da atar son adımı atar her adımı da atar diğerlerine ilk adımı da atmazlar karşı taraf ilk adımı atınca da ayağını koparırlar mevzu budur. Gerçekler böyledir.
İlişki içinde de sürekli o adım atıyorsa değersiz yapar
Yoo neden yapsın ki kadında ilk adımı atabilir erkek bunu kullanmaz ama işte ülkede ki şey herşeyi erkek yapar yapmalı tamam yapsın da aşk da sevgide de kadın da adım atsın
Yoo hatta geçen Aile dizisinde Devin gitti Aslan’a evlenme teklifi etti
O erkeklere bu önyargısı yüzünden adım atılmıyor zaten
Genelde öyle değil tabi ben sevdiğim kişi için çaba göstermeyi severim çok pasif olmaya gerek yok
İlk adımın kimden geldiğinin önemi yok tamamen sevmeyle istemeyle alakalı bir durum gönlünden geçip diline gelmiş cesaret edip açılmış ne kadar güzel gurur verici
Basit yapmaz ama erkekler olarak ilk adımı biz atarız genelde. Çünkü doğamızda var. Sevdiğimiz insan yeşil ışık yaksın, gerisi bizde evelallah...
Cesurdur ve ne istediğini biliyordur. Neden basit olsun ki? Basit değildir. Bunlar sadece cesaretsiz, özgüvensiz ve önyargılı insanların bahanesi :D
Bu şeyin erkeği kadını diye hâlâ ayırt ediliyor mu ya? Her şeyi erkeklerden beklemek sizce de biraz sacma değil mi?
İçinden geleni yapmalı
Bence de öyle olması gerekir. Bazen aynı cinsten olduğum kişileri anlamakta zorlanıyorum
Tabular mı demeli alışkanlık mı ama en cokta o ne der bu ne der düşüncesi
Bu yüzden ben iliskime üçüncü bir kişiyi sokmak istemiyorum. şu an konuştuğum birisi var. Beş aydır birlikteyiz. En yakın arkadaşlarımız tanıştırdı. Beraber olduğumuzdan onların bile haberi yok
En makulu güzel seylerin düşmanı da cok oluyor
Maalesef öyle. Birde biz şu dusuncedeyiz birlikte olduğumuzu yakınlarımizdan biri öğrenirse ayrılacakmisiz gibi hissediyoruz
Tabi öyle düşünme ama nazar diye birsey var bazı seylerin gizli kalması önemli kendimden biliyorum
Ya hissettiğim şeyler genelde çıkıyor bu yüzden de böyle düşünüyorum bu şekilde hissettim ben
Bazı seyleri gizlemek en önemlisi
Evet
Ama şimdi millet herseyi göze sokuyor
Ya ben gizlemek için kırk takla atıyorum insanlar neden bunu yapıyor anlamış değilim
O bi eksiklik bende sen gibiyim ama bizden az kaldı
Nasıl yani
Takip eden bendim
Haha ok tamam yazarım ordan
Hayır neden basit yapsın ki aksine daha hoş ve cesurca
İlişkilerimde ilk adımı ben attım çoğunlukla. Ama doğaya tezat davranmamak gerekiyor 😄 o yüzden ilk adımı erkek atmalı, kadın değil
Hayır tabiki, hatta istediği kişiye adım attığı için mutlu olma şansı daha yüksek. Benim ilişkilerimde böyle oldu.
Cesur kadındır çok severim peşinden koştuğum kızlara göre direkt bana adım atan kızlar beni mest ediyor
Cesur ya da basit olarak değerlendirmek anlamsız
İstiyorsanız söyleyin
Garip tavırlara oyunlara hiç gerek yok
Ne saçma bi soru la seven sevdiğini söylediğin gurur ego yapmasın ölüm var ölüm sevdiğinizin kıymetini bilin
Bence tam tersine gözümde daha cesur ve akıllı yapar ne istediğini bilen ve çabalayan kesinlikle sohbet ederim nezaketten de olsa
İlk adımı atmak basitlik değildir. Aksine ne kadar cesurmuş, istediği kişi için adım atabilecek yüreği var bu kız tuttuğuny kopartır izlenimi verir
Mesela sizin basit kadın dediğiniz kadın nasıl biri oluyor bunu biraz açar mısınız? Bende ona göre cevap vermeyi düşünüyorum.
basit kadın yapar erkeklerde genel olarak böyle düşünüyor cesaretli kadın mantıklı hareket eder direkt dalmaz yürümez falan zaten belli olur o kadının cesaretli olduğu basit kadınlar direkt ilk adımı atar
Alakası yok ya. Cesur kadındır. İlk adım derken onu tanıyın, sorular sorun, biraz ilgi zaten erkek eşek değilse dışarıya davet eder.
@Esiiinnnn kızdan karşilik görmüyorsa neden atsın ki
@Esiiinnnn erkek belli eder her türlü kızds hafif belli eder, erkek mesafeliyse uzaklaşsin.
hiç bile. basit olan basittir.. ağır olan ise nerede nasıl davranacağını bilir.. ağır abla olacağım diye hayatının erkeğini kaçıran bir sürü abla var
Açıkçası canım o an ne isterse onu yaparım sonunca basit mi olurum cesur mu olurum diye düşünmem.
Hayir yapmaz ama bazı şeylerden emin ol hemen atma
olur mu ya tamamen tersi ne kadar medeni cesareti ve özgüvenini gösterir
Kim kimi daha fazla sevdiyse ilk adımı o atar bu da adım atanı büyültür küçültmez...
yapar diyenlere anne terliği ile vuralım tatlım
Merhaba zannetmiyorum erkekler böyle bir adımı kadınlardan bekler
Yoo neden yapsın gözümde bir tık daha değer kazanıt
%90 falan basit yapıyor ama azınlık erkekler için yapmayabilir
Böyle şeyleri basit vs diye nitelendirmek yanlış bence
Yeşil ışık yakabilir ama direkt teklif etmesi evet basit yapar bence
Basit değildir, duygularını belli eden kadındır iki taraf da yürüyebilir
Bugün burada tüm ilk adımları kadınlar atıyor 😅 Demek ki ayıp değilmiş 😅
Bazı erkeklerin gözünde evet ama adam olanlara göre hayır
Cesurdur ama yinede bir kadına ilk adım atmak teklif etmek falan yakıştıramıyorum ben
Basit yapmaz. Ama çoğu erkek bunu basitleştiriyor. Kadınını da öyle..
Sevgini ilgini söylemek basitlik ise o zaman erkeklerde basit oluyor.
İlk adımı atan değil gitme diye yalvaranlari basit görüyorlar onu anladım
Erkeklerin kafasındaki kaçan kovalanır algoritmasina ters
Eskiden basit yapardı. Artık cesurda yapmaz basitte. Normal
Hayır basit kadın yapmaz seven sevdiğine adım atmalı
Bence basit kadın değildir. Böyle bir algı var ama eğer hoşlanırsa neden gidip konuşmasın ki
Hayır ben utangaç olduğum için zaten adım atamam ilk adımı kadından beklerim
Seven sevdiğine adım atmalı eğer atmazsa onu kaybedebilir kadını erkeği yok bu işin
Sanmıyorum duygularını ifade etmesi neden basit kılsın ki. Ama muhatabı önemli tabi
adımı nasıl attığına bağlı
Kesinlikle hayır
Aksine onu cesur kadın yapar ve dayanılmaz olur
Seven sevdiğine direkt söylesin sen adım atmazsın o adım atmaz sonuç muammadan öteye gitmez olucaksa da olmayacaksa da bir şeylerin belli olması lazım
İlk adımı at ama çok istekli olma erkeklerin karşısında dünyalar güzeli olsun ilk adımı istekli attı mı kanka kalkıyor bunu yapmamalısın
Kadın ne yaparsa yapsın erkek gözünde basit oluyor kolay kadin oluyor bu erkeklerin düşüncelerini anlamak mümkün değil yani içinden geleni yap gitsin
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?