Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tipsiz değilim yanlış anlamayın hatta bir çok arkadaşım yakışıklı olduğumu düşünüyor sadece boyum kısa. : (
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Arkadaşlar erkeğim, 24 yaşındayım. Ancak boyum çok kısa 1.60'ım. Bu yüzden bu yaşıma kadar kadınlarla ilişkilerimde ilerleme kaydedemedim. Evim arabam param var çok zengin olmasam da orta halliyim aylık 40-50 000 TL kazancım var. Ancak tanışırken onlara bunlardan bahsetmiyorum. Şuana kadar konuştuğum hanımefendilerin hepsi "keşke daha uzun olsaydın o zaman olurdu" dediler. En azından sonraki denemelerimde şansım olsun istiyorum çünkü böyle olmayacağı belli herkes boyuma takıyor, önyargılı davranıyor onları kınamıyorum tabi ben olsam ben de uzun erkek isterdim. Amacım 1.80 olmak değil ama en azından 1.70'in üzerine çıkmak istiyorum böyle bir şey yapılabilir mi ameliyatla? Aranızdan hiç yaptıran var mı peki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Boy ameliyatı ile o kadar boyun uzamaz
Tam olarak ne kadar uzar peki bir bilginiz var mı bu konuda?
En fazla 15 cm diyorlarda. 10 cm filan olur
Hemde tehlikeli bence hiç sağlığını riske atma derim
Ama kadınlar beni böyle beğenmiyorlar. Ben onları suçlamıyorum ben 1.70 bile değilim. Ben de evlenmek yuva kurmak istiyorum gelecekte. Şuana kadar paramdan kimseye bahsetmedim etsem eminim hepsi evet derdi. Ama benden tanımadan hoşlansınlar, sonra tanıyarak sevsinler istiyorum napayım😞
Seni bu halinde sevip beğenecek birisini bulmalısın. En doğrusu bu. Hem sevgisinden emin olmuş olursun
Knk ben sevilmeyecek biri değilim zaten. Sadece boyum ortalamanın çok altında ve yeni nesil kadınların boyu da daha uzun eskiden bu kadar uzun kadın yoktu. Dolayısıyla bir çoğu yanımda dev gibi oluyor. Ben böyle bir şey sorun etmem de maalesef kadınlar da kendine göre haklı. Ben olsam ben de yanıma yakışacak birini tercih ederdim. Genetik işte bu kadar uzadık benim babam da 1.65 annem 1.55. Yani nasıl olacak bilmiyorum ama böyle biryere varamayacağım kesin. Sırf boydan kaybediyorum düşünsene. Ben de düşündüm ki problemi ortadan kalıdırırsam birşeyler değişir diye. Başka çarem yok.
Herkesin bir nasibi vardır. Seni sen olduğun için seven birisi karşına çıkar. Boyun posun için sevmeyen dr sevmesin. Hem o sevgiler çıkar üzerine kurulu sevgiler en ufak şeyde nefrete dönebiliyor. Boy uzatma ameliyatı çok masraflı ve çok tehlikeli. Biraz baktım 6,8 cm başarı olarak kabul ediliyormuş daha fazlası komplikasyon oluşma olasılığı yüksekmiş
Tüh be kötü oldu bu. O zaman gerçekten seven yoktur diye düşünüyorum. Çünkü ne üniversitede ne de lise de başarılı olabildim bu konuda. Ben takılan kızlar genelde eğlendiklerini komik olduğumu dile getirirler ama ben birşeyler hissettiğimi söylediğimde çoğu kısa olduğumu söyleyip reddediyordu. Görücü üsulu bile denedim çirkin güzel demeden ayırt etmeden ama onlar bile beni istemiyor (tabi ki varlıklarımdan yine bahsetmedim). Sanırım param yedireceğim birini bulmam lazım illa. Nasipte de varsa ne zaman abi ya annem sürekli biz senin yanında ne zaman kız görecez diyor ben de bahane ediyorum zamanım yok diye halbuki artık işim eskisi kadar zor değil. Napıcam bilemiyorum beklemek de istemiyorum zamanım gençliğim akıp gidiyor çünkü.
Açıkçası dostum nasipten ötesi yok. Uzun boylu olup okyanus aşıp gölde boğulmada oluyor. Ama illaki seni beğenen biriside çıkar.
Knk valla keşke en azından 1.70 olsaydım o zaman eminim biri severdi beni. Hani bir de ben 1.60'ım ya şimdi benim seçeneklerim 1.80 birine göre çok az. Çünkü benden kısa kadın nerdeyse yok denecek kadar az, onların da 1/3 ü yaklaşık olarak en az 1.70 olsun diyor. Ben 1.70 bile değilim 😔😔😔Nasıl sevecek bir kadın beni bu halimle gerçi denemekten vazgeçmedim ama boşa kürek çekiyorum gibi. Nasip de zaten birinin yolu senle kesişirse olur. Ben kesiştiriyorum, bana sırt çeviriyorlar. Allahtan fakir değilim en azından o zaman intihar ederdim herhalde.
Ya ben napim 😂
Kusura bakma senin dışında yazan olmadı gitmemen için bin takla atıyorum😂😂😂
Ya ben napim derken. Benim durum sendende içler acısı ondan bahsediyorum 😃
Niye ki?
Fakirim, yaşlıyım, çirkinim 😃 Ölüp gitsem ardımdan türkü yazan olmayacak 😃
Yaşlı derken kaç yaşındasın?
35 oldum 😃
Çok yaş almamışsın be. Nasipte vardı hani😀
Benim nasibimde yok demekki. ya da o nasibimdeki yav he beni bulamadı 😂
Trafiğe takıldı sanırım
S. A l a k*
Hdjdjejejrjek olabilir
Peki hiç kız arkadaşın oldu mu?
Oldu iki tane. Ama ben kaybettim ikisinide
Haa o zaman senin suçun belki nasibini kaçırdın. Neyse iyi geceler uyusam iyi bu gün yeterince zırladım. Aynı hergün yaptığım gibi. Tek farkı bu gün sitede zırladım, öbür türlü Allahın hergünü iş arkadaşlarıma yakınıyorum😂😂😂
İyi geceler de takma kafana. her şey olacağına varır. 🤷♂️
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!