21 yaşındayın boy uzatma ameliyatı olmak istiyorum yaparlarm 170 boya 120 bin tl bankada param var yeterli olur sanırım bilgisi olan arkadaşlar
Cevabın nedir?
+1 yılBenim de boyum 155 uzatmayı çok istiyorum ama amilyat merhaba olmaktansa 155 kalmayı tercih ettim böyle bir imkan olduğunu okuyunca çok heyecanlanmıştım ama sonuçları adeta bir felaket diz kapağın ile ayak bileğin arasınds izler kalıyor en başta zaten tahmininden daha iğrenç bir görüntü bunun yanı sıra sakat kalma riskinde var ömür boyu yatağa tekerlekli sandalyeye ve deneğe bağımlı kalabilirsin yürüsen bile koşmayı birak yürümekte aksaklıkların olabilir zaten dört dörtlük iyi bir koşucu kadar sağlıklı da olsan bacağında ki o yaralarla hiç bir zaman etek elbise açık bir şey giymiceksin estetikle düzelir mi ne kadar düzelir bilemem ama öyle bir imkan olsa yazardı varsa da riskleri de göz önünde bulundurmak lazım zaten sağlık daha önemli ki doktora gittin zaman seni vazgeçirmek için ellerinden geleni yaparlar 150cm boya bile yapmıyorlar ve söyledim mi hatırlamıyorum ama kemik yerinde bir demir olcak bunu da unutma ama gitsende yapmazlar gibime geliyor zaten belli bir standartı var çünkü 142 cm ya da bir bacak uzun birisi kısı ya da 70-80 cm boya sahip olman lazım tam emin değilim bunlardan Google dan detaylı bilgiye ulaşabilirsin ve boyun gerçekten mükemmel eğer 25 yaşına girmediysen 2 cm daha uzarsın 20 Yaşına girmediysen 5 cm daha uzarsın tabi kendiliğinden değil egzersizlerini yapman gerekiyor 155 cm boya sahip birisi olarak bunları çok araştırdım
014 Yorumla- +1 yıl
Bu arada son dediğin kapalı sistem precise olayını bilmiyorum mantıklı gelirse böyle riskleri yoksa bende yaptırırım o zaman
Gizli Soran+1 yılArkadaşım merhaba. Senin bahsettiğim bu yöntemler çok geride kaldı. şu an kapalı bacak ameliyatları var. Demir bile denemeyecek incecik bir çiviyi bacağın içine yerleştiriyorlar ve dışarıdan birşey görünmüyor. Tamamen kendi bacagınmış gibi pantolon giyebiliyorsun vs. Dışarıdan bir düğme ile kontrol ediyorsun her gün uzama işlemini. Kapalı precise yöntemi bak arsştır. Özellikl muharrem inanı ben çok araştırdım. Olursam da ona olurum gibi geliyor. Tabi en son sistem bu olduğu için en pahalı sistem de bu. Bahsettiğin sakatlık riskleri bu dediğim ameliyatta %20 bile değil. Tek sorun çok pahalı olması ve kapalı ameliyatta uzama bitene kadar değneksiz yürüyemiyorsun. Ama eğer ben 3 ay sabrederim bişey olmaz diyorsan değnekle evde dolaş 3 ay hiç çıkma nolcak yani bişey olmaz.
- +1 yıl
Ama bol bol barfikste asılı kal bir spor kulübüne git boy uzatmak için uzmanların yaptığı çalışmaları var hocaların onları uygularsan ve dediğim yaşlardaysan amilyata falan gerek kalmaz benim için ise bir mucize lazım 20 cm birden uzamak için 😂
Gizli Soran+1 yılBen 26 yaşındayım sporla en fazla 2 cm kastan uzarım. Kemikten uzama mümkün değşl artık ameliyat harici
- +1 yıl
Bunu duymuştum ama aynı sistem diye okuma gereği bile duymamıştım etek elbise vs bunları giyebilir miyiz peki sıkıntı olmaz mı ve bir sporcu olarak spor hayatımızı falan etkilemez mı bacağın da böyle bir şey olması
- +1 yıl
Aynen Bayağa geçmiş yaşın bende 170 olmak istiyorum ama 20 Olcam artık 15 cm uzamam amilyat hariç
Gizli Soran+1 yılHiç bir sıkıntı yok kıyafet konusunda nokta kadar bir kesiden içeri yerleştiriliyormuş. Ama zaten yürüyemiyor bir haldeyken ne giyceğinin de pek önemi yok. Ameliyat sonrasını soruyosan aynen iz kalmıyor bu seçenekte
Gizli Soran+1 yıl15 cm uzaman imkansız değil sadece zor bu ameliyatla uzatanlar var böyle. Tabi 2 operasyon gerekir o boya erişmen için. Hem alt bacaktan bir operasyon. Bir yıl iyileşme sürecinden sonra da üst bacaktan olursun 7şer cm uzatılıyor bir kemik en fazla. Yani sağlıklı olan uzatma cm si bu. Daha fazla da uzatılabilior ama herkes için geçerli değil. Kimisine doktor 5 cmden duralım diyor kemik yapısı kas ve sinir yapısı müsade etmiyor daha fazlasına kimisi de 8 cmye kadar gidiyormuş. Bunlar engelliler isimli bir forumda okudum hep. Bayagı bilgilendim
Gizli Soran+1 yılBak yöntemle ilgili bir link daha buldum
www.boyuzatma.com/.../- +1 yıl
Teşekkür ederim sen bigi ararken beni bilgi sahibi ettin öğrendiğim iyi oldu bu amilyat olma işini bir daha düşüneceğim :)
Gizli Soran+1 yılSorma ben de çok istiyorum. Yeterli param olsa şu an hazırım psikolojik olarak ameliyata :(
- +1 yıl
Bir de işin maddi kısmı var. psikolojik olarak kendimi hazır hissetmiyorum şu an ne yazık ki linki okudum bayağa bir Rahatladım ama yinede kendimi buna hazır hissetmiyorum psikolojik olarak 🙁
Gizli Soran+1 yılBen maddi olarak hazır değilim sadece. şu an toplasam bu parayı, temmuz gibi olurum ameliyatı. Bir sonraki sezona sonbahara kadar da ayaklanmış olurum. İnş o imkanım olur bir an önce
- +1 yıl
İnşallah
En İyi Cevaplar
+1 yıliğnesi var yan etkileri kötüymüş yaptırma boyun iyi internetden araştır derim
02 Yorumla
Soran+1 yıliğneninmi kötüymüş
- +1 yıl
iğneyi tam olarak bılmıoyorum ama ameliyatı arkadasım oldu omur iliği eğri diye 5.6 ay yatalak kaldı
Boy uzatma tedavisi 170 boyunda biri için yapılmaz. Cücelik hastalığın yok.
03 Yorumla
Soran+1 yıl5 cm kısa olsam cüce olucam
- +1 yıl
www.hemensaglik.com/makale/cucelik-nanozomi/nedir sınır 1.47 cm abartma
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1.67 boyum var bende uzatmayalim boyumu ve internet te kimi diye bir ayakkabi altina bir keçe tarzda manyetik bir ürün siparis verdim 5 ila 13 santim bünyeye bagli uzatıyormuş 118. tl. sabah aksam yarımşar saat yürüyüş yapmak yeterli diyorlar 6ay sonucu alamazsam iade garanti denicez bakalım sali günü teslim alcam ;)
02 Yorumla- +1 yıl
yararlı oldu mu?
Cevap sahibi+1 yılYok la ayağımda topuk dikeni çıkarttı mk
+1 yıl1.70 boy bence ortalama olarak ideal bence ameliyat yaptırma sağlığını riske atma inan bana 1.70 boy iyi
07 Yorumla
Soran+1 yılizmirde yaşıyorsan malesef kısa kızların çoğu bile benden uzun
- +1 yıl
bende 1.71 boyundayım İstanbul'da yaşıyorum burdaki kızlarda gayet kısa :D izmirin kızlarıda fazla uzun değil ya
Soran+1 yılvalla sana öyle geliyordu izmire gel hobbit gibi dolaşırsın 195 erkekler 175 180 kızların içinde
- +1 yıl
:D ben daha 18 im 1.71 im belki 1.76 falan olurum ya :)
- +1 yıl
bu arada izmirin kızlarıda elf gibi ya :)
Soran+1 yılzor valla boyunu neyle ölçtün mezuremi
- +1 yıl
metre ile
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıloglum benden 2 cm kisa olabilirsin ama boyunu takma kafana benim icin mesela önemi yok, Allah öyle yaratmis, genlerin DNA yapin onu gerektiriyyor demek ki kendinle barisik ol boyuzatmak icin ameliyat falan yaptirma, kisaboylu ama karizmatik erkek cok gördüm, hatta bir kizarkadasimin sevgilisinin boyu ondan en az 5cm kisa ve sorun etmiyorlar...zaten asiri büyük kizlar da yok fazla...:))
11 Yorumla- +1 yıl
Eminmisin aşırı büyük kızların olmadığına🤔
+1 yılBen yurt disinda yasiyorum boyum 1.55 kimsenin hor gördügü yok sen 1.68sin daha ne istiyorsun Allahtan😊 boy uzatma ameliyati olup felc olan bir insan taniyorum..
18 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHangi yöntemle ama? Ben son sistem kapalı teknik precise yöntemiyle düşünüyorum ameliyat.
- +1 yıl
O kadarini bilmiyorum ama yapma bence hic gerek yok pisman olursun
- +1 yıl
Cidden 155 hor görülmüyor mu bende yurt dışına yerleşmeyi düşünüyorum ama bunu takıntı yapmıştım 😂
- +1 yıl
Yukarda yurt disinda yasiyorum yazmissin?
Gizli Soran+1 yılBen soruyu soranım. Ve yurtdışında yaşıyorum. Sana yorum yazan arkadaş farklı. Karıştırdın sanırım yazan kim bak cvp vermeden önce mutlaka
- +1 yıl
Aaaaa Pardon hahahah
- +1 yıl
Hor görülmüyor merak etme
- +1 yıl
Çok sevindim 😂
Riskli ve pahalı ameliyat bir de sanırım bir yıl kadar bir aparatla yürüyorsun bacagina monte edilmiş. Eski sevgilimin erkek kardeşi olmuştu ve sanırım ikiyuz elli bin idi bundan uc yıl evvel
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet aynen şuanda da o civar. Fiyat değişmedi. Peki sağlığı nasıldı? Yani kaç cm uzamıştı? Görüntüsünde değişiklik gördün mü sen?
Gizli Soran+1 yılTek seferde o kadar uzamaz. 2 ayrı ameliyat sonrası uzar bu kadar.
+1 yılKız olarak boyun gayet normal. Ben Almanya’da yaşıyorum ve buradaki kızların 80% senden uzun değil. Ameliyat felanhiç uğraşma. Hangi ülkede yaşıyorsun?
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBen 1.74 olmak istiyorum ama
- +1 yıl
Senin boyun iyi. Hiç riske sokma İnan bana. Boy uzatma egzersizleri var onları araştırıp uygula
Gizli Soran+1 yıl26 yaşındayım?
- +1 yıl
Olabilir. Yaşa bağlı değil bu egzersizler araştırmanı öneririm
- +1 yıl
Almanyadaki kızların boy ortalaması kaç kardeşim
+1 yılDeğmez kardeşim. Hayret sen nasıl kafana takıyorsun ki bu kadar genelde ergenlere takar da hep. Neyse. Bunun pek çok zararı olabilir. Olaya iyi tarafından bak. Memlekette 1.70 erkek çok. Hem sen 1.60 da olabilirdin ama değilsin.
(Maksimum Gizlilik)00 Yorumla
+1 yılbu ameliyat estetik olarakta yapılabiliyor artık. yani tamemen senin isteğine bağlı. sanırım paran yeterli olur
01 Yorumla
+1 yılGidip doktorla konusman gerek erkeklerde 165 sınırı vardi sanirim iyice konus birde hangi yontem kullanilacak falan iyi karar ver acısını hesaba kat olabilecek olumsuzlukları dusun 120 bin yeter herhalde
00 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. ameliyatla da 20 cm uzamaz ki. 5-6 cm uzatabiliyorlar o da çektiğin eziyete değmez.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOf ya . Ameliyat ne kadar peki
+1 yılHollanda’da bile erkeklerin ortalaması 1.82 nerde yaşıyosun merak ettim
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBenim karşıma da 1.90 altında bir erkek çıkmıyor ne hikmetse. Nerede yaşadığım konusunda bilgi vermiyorum ama durum bu
- +1 yıl
Ben çıktım işte 1.74 😂
+1 yıl20 değil 5-6cm flan uzatıyolar bn 1.76 yim 1.70lerle cokda bir fark görmüyorum açıkcası
14 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHaklsıın peki ameliyat ne kadr
- +1 yıl
ne yapcan ona verceğin parayı ye iç gez misss
Gizli Soran+1 yıllazım
- +1 yıl
5-6cm için bıçak altına mı yatacan hacı
+1 yılEger ordaysan sana yardımcı olabilirim bu konuda doktorlarını tanıyorum sana cidden yardımcı olurum özelden yaz bana
02 Yorumla- +1 yıl
Benim de boyun 170 bana da yardımcı olabilirmisin
- +1 yıl
@Gökhan-bahcelievler bana ulaşırmısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu ameliyatı olurken ailene ebeveynlere sorup danışıyolar mı doktorlar? kabul ediyormusunuz veya haberiniz var mı gibisinden?
09 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl18 inden büyüksen reşitsin senin onayın yetiyor, ama bu ameliyatı olurken süreç bakım istiyor hani orda burda yazıldığı gibi sakat kalma gibi şeyler ben hiç duymadım saçma bir doktora saçma bir alet taktırmazsanız, ben olalı çok olmadı şu an işimde gücümdeyim
Cevap sahibi+1 yılbenim boyum 1.63 gerçekten moralim çok bozuk her konuda sıkıntı çekiyorum boyum yüzünden yolda gördüğümün direk boyuna bakıyorum çok takmış durumdayım sabah uyanıyorum direk aklıma boyum geliyor psikolojim çok bozuldu, 7 cm uzatırlar mı 1.63 iken 1.70 olur muyum?
Cevap sahibi+1 yılgardaş riskli bir ameliyat mı? herhangi bir işlev, kayıp falan oluyor mu? yani aklına ne gelirse? bir risk yaşadın mı? şu an eskisi gibi yürüyebiliyor musun?
Cevap sahibi+1 yılNeden yardımcı olmuyorsunuz? şu an bende bu ameliyatı olmak için çaba sarf ediyorum bilgi almak istiyorum internette bu kadar sağlıksız bilgiler var iken bu konu hakkında hazır bu ameliyatı olmuş olan sizide bulmuş iken yardımcı olmanızı istiyorum, herneyse. en iyisi bu ameliyatı yapan doktora gidip danışmak, herşeyden en sağlıklısı olacaktır.
Gizli Soran+1 yılMerhaba Yeni göredüm kusura bakma, mümkün, ortalama 8 cm uzama mümkün, numaranızı bırakırsanız sizi whatsapp grubuna da alayım orda olmuş olan birçok arkadaş var onlarla da görüşme imkanınız olur.
Cevap sahibi+1 yılnumaramı vereyim fakat şu an tuşlu telefon kullanıyorum, telefonum bozulduğu için, siz numaranızı verirmisiniz? bu konu hakkında birçok şeyi bilmek istiyorum, çok bilgi kirliliği var. bu ameliyatı olacağım 1.63 boyla geçmiyor bu gençliğim 22 yaşıma girdim 14 yaşındaki çocuklar bile deve gibi psikolojim alt üst, 1.70 olsam başka hiç bişi istemicem müthiş bir özgüven sahibi olacağım. numaranızı bırakabilirmisiniz? aldığım zaman aldım yazarım, sonra silersiniz.
Cevap sahibi+1 yılve çok afedersiniz, siz uyluk kemiğinden 7 cm uzamışsınız ben, kaval kemiğinden yani alt bacaktani diz altından uzamak istiyorum 7 cm bu mümkün mü kaval kemiğinden?
Cevap sahibi+1 yıl2. sorum kemik yapısı ince olan birini yine 7 cm uzatırlar mı kaval kemiğinden? yoksa kemik yapısı ince olanların uzama miktarı daha mı az oluyor? 3. sorum ise kombine yöntemiyle ameliyat olduktan sonra boy uzaması tamamlandı diyelim, sıra geldi dışardaki cihazı çıkarmaya, onun içinde ekstra bir ameliyat ücreti ödeniyor mu? yani şu 3 sorumu cevaplarsanız çok sevinirim. ilk sorum siz uyluk kemiğinden uzamışsınız ben alt bacaktan kaval kemiğinden 7 cm uzamak istiyorum bu mümkün mü?
Gizli Soran+1 yılarkadaşlar siteye bir süredir giremiyordum kusura bakmayın hayat koşturmacası, ameliyattan sonra hızlı başladım biraz :) whatsapdan yazarsanız size fırsatım oldukça dönerim ama ricam google sorupda öğreneceğiniz şeyleri değilde biraz araştırarak bu işi olmuş birinin tecrübelerini öğrenmek için yazın, yöntemleri internetten araştırın, maddiyat durumunuz iyi olsun ve 2 sene veya daha sonra düşünüyorsanız şimdiden düşünmeyin ozaman olsun bir , biliyorum aklınızda çok soru var benim de vardı birçok kişi birçok şey söylüyor çoğu abartı, bizim insanımızın bilmeden eleştirmesi gibi, ve birazda cesaretle düzgün bir süreçle olmayacak birşey değil sonuç da gayet güzel.. yazarkende kendinizi tanıtarak girerseniz sevinirim.. 5057764313
Diğer konusunda 363 cevap paylaştı. Şu haberlerde gördüğümüz 1.63 ken. 170 olan genç siz misiniz yoksa?
07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyok ben o değilim Onur dan bahsediyorsun sanırım Antalyada ki onu da tanıyorum ama o aslında sornadan verilmiş haber o daha önce çekilmişti şu an o kaynama bekliyor onun yöntemi holyfix, ben kombine yöntemiyle oldum.
Gizli Soran+1 yılşu an hafif sporları yapıyorum ama ağır sporlar için en az 1 sene
Gizli Soran+1 yılBenim 40.000 i geçmedi normalde piyasada çok uçuk rakamlar var yöntemlerle değişiyor, ben biraz nasiplimi desem şanslımı desem benim hocam çok iyiydi ve anlayışlıydı fiyatda en uygunuydu şovmen hocalara dünyanın parasını vermek istemedim vakalarına baktım aradım ikna oldum o beni ikna etmedi ben ikna oldum :) 7 cm için 40.000 bence hiç birşey insanlar sıfır araba alıyor dünya paraya ayak bu daha önemli bence
Gizli Soran+1 yıl3 aya toparlandım şimdi az biraz yürüyorum 1 aya tam yürürüm diye düşünüyorum
şu an bu ameliyatı olan kişilerle Tr de tek olan wp grubumuz var fakat boyun 1.70 gruptakiler senin gelmene sıcak bakmayalirler. fiyatlar 45-180 bin arası hekime yönteme göre değişmekte En iyi be en konforlu yöntem precice
02 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim ben bu ameliyatı oldum kolay bir süreç olmadı ama çok şükür sorunsuz biti ben 12 cm uzadim 1.68 de 1.80 oldum fiyatida 75 bin TL ye oldum
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEstetik olarak oldum yani sınır yok paran varsa 1.80 ol yine yaparlar anlayacagin iş para da bitiyor
- +1 yıl
Doktorun hangisi Halil hoca mı
- +1 yıl
Bana ulaşırmısın lütfen.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl170 kısa bir boy değil ki yani kendini riske atma derim ben durup dururken
00 Yorumlaboyun iyi hem o ameliyat sadece cüce olanlar için ama bir yıl yürüyemesin
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır isteyen olabiliyor benim hastalıktan dolayı kısa kaldı mecbur olacam kombine yöntem ile yani cücelik ile falan alakası yok ailemdeki insanların hepsi 175 ila 185 bir ben kısa kaldım
Dostum haftaya bende olucam benimde boyum 165 lütfen görürsen yaz bana internette bu konu hakkında sorucak kimseyi bulamıyorum
00 Yorumla
+1 yılMümkün ben doktora sordum 172 boy dedim 190 mümkün mü ameliyat ile mümkün dedi sana İzmir Balçova Hasan havıtçıoğlunu öneririm ama 1 yılın gider
00 YorumlaMerhaba bende olmayı düşünüyorum hangi doktora oldunuz ve fiyat neydi yardımcı olur musunuz
00 Yorumla
+1 yılSanırım harcanacak en saçma şey
01 Yorumla
Soran+1 yılsağlığımdan hiç birşey önemli değil
kardeş sana helal olsun. şimdi nasıl oldun
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yıliyiyim şükür normal hayatımdayım, dışardan bakan kimse anlamaz ameliyat olduğumu, zaten işin içine girince meğerse herkes ameliyatla uzamış, görüyorsun ki birsürü kişi varmış ameliyat olan..
Gizli Soran+1 yılvalla o dediklerin hepsi ihtimal kardeşim, enfeksiyonda sakat kalmada olabilir, doğru doktor doğru süreç güzel egsersizlerle gayet normal estetik bir ameliyat hiçde birşey olmuyor, kişiye bağlı yani.. bazı doktorlardan uzak durun sadece okadar. süreçten sonra asistanı ilgileniyorsa, egosu tavansa direk sil o doktoru, süreç meşakatli ve ilgi istiyor çünkü, konbine yönteminde aletleri uzama bitince hemen çıkartmalı, yok kayanamaymış yok zımbırtıymış maval okumasın uzama bittiği gün aletlerin bacakta işi yok.. falan filan.. doktorunuzu iyi seçin parhalı demek isyi demek değildir, kendini övenden de uzak durun.
+1 yılSimdi boyun kaç? Nasıl uzattın boyunu
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkombine yöntemiyle uyluk kemiğindn 7 cm
- +1 yıl
Şimdi boyunuz kaç
Gizli Soran+1 yıl1.72 oldum önceden 1.65 dim, kim ne derse desin maalesef erkekler için 1.70 ve altı kısa düşünülüyor, her ne kadar önemli olan karakter dese de millet önce dış görünümünüzle yargılanıyorsunuz. boy ameliyatı sonrası fark gerçekten fark ettirdi.
- +1 yıl
1.80 yapabiliyormusun peki boyu:) aynen boy önemli dogru
Gizli Soran+1 yılÜst bacakdan ve alt bacakdan ayrı olabiliyorsun yaaani alt bacaktanda 7-8 cm uzatsam 1.80 olurum hatta hatta seneye iyileşince yine alt üst bacak ameliyat olsam bir 15 cm daha uzarım 1.95 böyle böyle gider de fazlası da fazla ya :D
- +1 yıl
Hahahahahah 😂😂😂😂 uzat ya nolcak sanki cnm😂😂😂
güzelmiş tebrik ederim ama neden yaptın
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKIzlar bakmıyor ne yapalım.. birkaç tanesi canımı sıktı, bizde kuralına göre oynarız, kimse demesin yok bakmıyolarsa önemseme filan o işler öyle değil işte, 10 kızdan 9 u önce boy der dürüst olun..
- +1 yıl
Senin görüşüne saygı duyarım elbet.. lakin anlaşamadığımız tek konu ben hayatmı başkalarının görüşlerine göre şekilendirmem 10 kız değil bir milyon kız uzun boy desede ben yapmazdım beni sevecek olan bu halimle sever sevmeyene yanımda hiç yer olmadı zaten eger hayatımı başkalarının isteğine göre şekilendirseydim elimde yaşayacak bir hayatım kalmazdı sanırım.. sen senden ödün verme kardeşim bir kere yaptın başka şeyler yapma sakın ha sakın..
Gizli Soran+1 yılSöze güzel geliyor da insan genel olarak başkaları için yaşar, annesini babasını memnun etmek için okur meslek sahibi olur istediği mesleği yapamaz yapsa da eşi için daha çok çalışır ev alır, çocukları için gece yatamaz nebiliyim birsürü örneği var genel oladak insanlar kendinden başkaları için ödün verir, bende en azından güzel bir ödün verdim boyumda uzadı zaten onun için değilde ondan dolayı oldu şimdi en azından dert değil benim için onlar düşünsün şimdi
Sıkıntılı pahalı birde
00 Yorumla
+1 yılbenim 1.50 olmuyorum be
00 Yorumla
+1 yılSıkıntılı, acılı ve tehlikeli bir işlem arkadaşım
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHangi yöntemi tehlikeli? Ben tamamen kapalı olan en son sistem yöntemle yaptırmak istiyorum
+1 yılabartma be sankı avrupları kızların hespi 190
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılModellik yapıcam
- +1 yıl
o boyla olmaz be
Gizli Soran+1 yılBoy uzatınca olucak işte 1.74 olmyı plnlıyorum
Yorucu ve uzun bir işlem kız ayool
00 Yorumla
+1 yıltıp o kadar oldu mu yaaa
00 Yorumlaolda sonra yapragi ye
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSebep yazarsan belki