Güncellemeler
+1 yıl
Belki adam ederim diye uğraşıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri var 1 senedir konusuyoruz aslında amacı ilişki değil biliyorum sadece takılmak amacı ama ben ona aşığım 1 senedir ilk defa 3 4 gün önce görüştük çok nazik iyi davrandı ama dokunma peşinde idi ztn ben birde belirttim böyle şeyler istemediğimi kendisi de ileriye gitmeyeceğimi biliyo istese daha iyi kızlar bulur benle uğraşmaz ama sizce neden beni bırakmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
istese daha iyisini bulamaz tatlım. kızlar gelene geçene vermiyor öyle. kendini küçük görme.
Teşekkür ederim bitanem sence hayatımdan uzaklaştırmalı mıyım
işte aradığım özellik bu ama maalesef 1 haftada altına yatan kızlar da var üzülerek söylüyorum
uzaklaştır. daha gençsin sana gerçekten kıymet vericek adamlar çıkacak karşına ama sabırlı olmalısın. ben de senin gibi beni sadece cinsel obje olarak gören adamlara aşık oldum o yüzden seni uyarıyorum yapma onlar asla değişmiyor, adam olmucak yani deneme bile. sonunda sen üzülürsün ama değmez. sen önce kendi kıymetini bil ki senin kıymetini bilecek adamları kendine çek.
sana değer vermeyenlere değer verme yani kısacası bu senden o tarz bişeyler istemesi hele ki sen istemediğin halde sana değer vermediği anlamına gelir
i can fix him kafasindan cik askim erkekler degismez duzeltemezsin
Libidosu yükseldiğinde siteye gelen bir profil daha
sana inat etmiş bence belki sana ellemiyecem olarak gelebilir ama illaki bir yaklaşım olacak anlar olacaktır ve bu arkadaş o anı gözlüyor olabilir.
Peki napmam lazım
yani bu konularda yanlış anlama cinsel konularda erkek hep ister burada sen kendini 2 adım geri çekmelisin ufak ufak denemeler yap mesela ya da al karşına ciddi ciddi konuşmalısın tecavüz edecek değil ya
Zaten biliyo böyle şeyler istemediğimi yinede neden bilmiyorum bırakmıyor yazıyor yine
peki bu konu sürekli gündemdemi eğer ki gündemde ise bu arkadaş için senin söyelediklerin ona geçmiş değildir.
Genelde öyle gündemde en son bu olayı tam anladı bende dedim senin isteklerini karşılayamam istersen görüşmeyelim dedi şimdilik bişe demiyorum diyo hani biliyo beni aama yine vaz geçmiyor eminim başka bir ton kız bulur istese
yavrucuğum sen neden kendi özgüvenini düşürüyosun senden iyisini bok bulur sürekli gündemde ise ve senden de vazgeçmiyosa sil gitsin hem yaptıktan sonra seni bırakmayacağından ne kadar eminsin ki
sanal se. yaptıgın için seni reelde de yapabilecegini dusunuyor
Bas engeli geç ondan adam olmaz
Yedekte durmasın diye
Ayrı şeyler pesindeyseniz uzaklasin
Yine yazıyor bana
Onun yazması senin tavrını belirlemez tercihini yapıp insiyatif almalisin
Haklısın buna dur demem lazım ama yapamıyorum tek ona yeniliyorum başkası olsa ağzına edip bırakırım
Gelecekten yeniden bu duyguları yaşayamayan ağından korktuğun içindir bu cesaretli olursan asarsin bu sorunu
Teşekkür ederim
Nerede buluştun
Bence ilişkiler seks üzerine kuruluyor şu vakitte
yedekte durmanı istiyor
Yazık sana