AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnsanlardan uzaklaş. Eğer hayatında birileri olsun istiyorsan güvenilir 3 kişi olsa yeter. Gerisi fazlalık strese sokuyorlsr adami
Aile evinde yaşıyorum mental sağlığım zortingen oldu ya
Baskı mi var üzerinde. Neyi sorun ediyorlar. Zaten evde yaşanılan sorunlar birikiyor evlenince psikolojin bozuk oluyor yuva kurmakta güçlük çekiyorsun.
Bak abicim ben kızım gördügün gibi yeni yeni de çalışma hayatına atıldım cinsiyetle ne alakası var diyeceksin ama var. Ailem beni umursamıyor sürkeli bağırıyor babam çok sinirli biri vurmasın diye konuşmuyorum bile o kadar beni aşsağılıyorlar ki odamda gizli gizli ağlıyorum hep birbirlerine heo iyi davranıyorlar ama bana gelince sanki evlatlıkmışım gibi hemen dalıyorlar. Hiç saygıları yok bana cok sıkıldım artık kurtulmak istiyorum bu evden ama izin vermiyorlar sadece evlenirsem cikabilirim ama evden cikmak icinde nasil evleneyim ki? Birgün cocuğum olursa ona çok iyi davranacağıma hep yemin ediyorum çünkü çok çektim ve hala çekiyorum sana en basitinden şu olayı söyleyeyim abimi sevmediğim için ve onunla görüşmek istemediğim için annem beni komalık edene kadar dövmüştü 1 hafta kendime gelememiştim ve daha neler neler.. bu evden o kadar nefret ediyorum ki çaresiz kapandım tıkıldım umarım anlıyorsundur beni
Tabiki anlıyorum seni. Ama şunu yapmanı istemem istemem insanlar aileden kurtulmak için nasıl yanlış üniversitelere gidiyor sende sırf kurtulayım diye yanlış bir kalpte harap olma. Şimdilik biraz daha sabret illaki Allah dualarını görecek karşına birini çıkaracaktır. Seni o stresten biraz olsun kurtaracak rahatlatacak. Zamanında örneklerini çok gördüm onlara nasihatte bulundum ama uygulamadilar şu an acısını çekiyorlar. Lütfen sen birazcık kulak ver. Ailen seni o kafese tikti belki eve gelince için kararıyor belki ama umudunu yitirirsen yaşarken ölürsün. Yapma. İstersen günlerce buraya yaz ben dinlerim her zamanda cevap yazarım içinde tutma rahatla anlat.
Ya abi ben gerçekten dayanamıyorum bak ciddiyim bu uygulamayıda belki biri bir çare söyleyebilir diye indirdim 2 kere intahar etmek istedim evden kaçtım inan böyle biri değilim ama insan öyle bir deliriyor ki ne yaptığını bilmiyor. Çok uzağa gitmek istiyorum ya bu eve en uzak yere ne aile var ne çevre ben nasıl yaşayıcam yemek yemek bile istemiyorum yataktan çıkmak istemiyorum herkes diyor ailen var şükret ama benim kimsem yok gibi gerçekten
Sen benim samimiyetime inan elimden geleni yapacağım. Gerçi güven işi hemen olmaz. İnşallah çıkar yol bulacaz canını sıkma. Öyle hemen geçmeyecek hemen düzelmeyecek belki ama cabalayacaz. İnsanin özü temizdir zaten çevresi kirletiyor çevresi ruhunu bitiyor. Sen şu an bir kurbansin. Bakalım ayağa kalkabilecek misin. Nasıl bir çare bualcaz. Ben belki bir şey yapamam sonunda abi değil git sende bana yardım edemezsin dersen amenna der yoluma bakarım başaramadım derim. Ama olurda mucize doğarsa gülümsersin o yeter bana ☺️
İyi misiniz. Sizi kıracak bir şey mi dedim
İyiyim sorun yok
İyi şükür. O kadar sıkıntının içinde bende sorun olmak istemem size. Sadece yardım etmek istedim. Bazen konuşmak bile yetiyor insana
Neden böyle düşündünüz? Sizin gibi insanların yüzü suyu hürmetine dönüyor zaten bu dünya tüm düşünceleriniz için teşekkür ederim beni kayde alıp konuştugunuz içinde extra teşekkür ederim
Rica ederim. Ben bu uygulamada yeniyim burada çok fazla sorunu olan insan gördüm o yüzden işten fırsat buldukça birilerine nefes olmak için çaba sarf ediyorum. Karşımdaki insan iyi olduktan sonra elimden geleni yaparım. İyilik kazanacak bir gün ☺️
İsminiz nedir?
Burak sizin?
Son cümleniz bana birini hatırlattı da neyse işim var şu an iyi günler
Teşekkür ederim iyi günler kendinize iyi bakın kalbinizi ferah tutun her şey güzel olacak bir gün.
Sohbet iyi gelir dersen beklerim
Sosyalleş bence
Sevgilinle takıl
Sevgilim yok
Eee kendi kendine takıl oda zevkli
Ne kadar da zekisin sen öyle
Benimkisi bi fikir
Sohbet edebiliriz 👍
Karnı tok tutmalı
Yürüyüş
Bi boka yaramıyo
Vakit geçirmeyi bilmiyorsun o zaman