Kafayı yiyeceğim?

Ya ben ortaokul arkadaşlarım tarafından dışlanmış bir insanım diye lisede ezik olmamak için insanlar beni tanımdan kendimi direkt yansıttım. Ben pozitifim konuşkanım arkadaş canlısıyım yok böyleyim yok şöyleyim diye ama böyle yapınca kendimi kimseye açamadım. Ve kusmaya başladım. Sonra zaten kendim gibi davranmadığım için benden herkes soğudu. Egoist olduğumu söylediler. Haklılar. Özgüvenim olmadığı için kendimi böyle tatmin etmiştim (diğerlerinden üstün göstererek). Neyse bu sorun dah ada büyüdü. 1. dönemi aynı lisede yalnız başıma bitirdin 2. dönemin 4. haftasındayız ama hala yalnızım. Seni seviyorum diyen arkadaşlarım iyi misin diye vile sormuyorlar ama onu bunu sevmiyorum dedikleri halde hep onlarla takılıyorlar. Ben sürekli bir köşeye gidiyorum ağlıyorum berbat haldeyim. En kötüsü ne biliyor musunuz? Görmemezlikten geliyorlar sanki ben yokmuşum gibi. En basit şeylerde bile. Mesela voleybol oynayacaklar ben iyi oynadığım halde beni çağırmıyorlar en kötüleri çağırıyorlar. Ben bunları kafama çok ol taktım saçım dökülmeye daha çok hastalanmaya başladım. O yüzden lütfen abartıyorsun falan yazmayın. Bu sebepten ötürü okul değiştirmeyi düşünüyorum seneye. Ailemle hiçbir şey konuşmadım. Okul kız lisesi değiltirmek istersem erkek yok diye değiştirmek istediğimi ya da imamhatip olduğu için dini sevmediğim için değiştirmek istediğimi sanacaklarından korkuyorum o yüzden bu konuyu onların yanında açamıyorum bile. Şakasını bile zor yapıyorum. Bütün bunları rehberlik hocasıyla görüştüm ama bunları burada aşabilirsin dedi değiştirmeni gerektirecek bir durum yokmuş. Ama inanın okulda sevdiğim kimse yok herkes sahtekar. Sizce okul değiştireyim mi? Ben intihara bile kalkıştım sırf bunlar yüzünden. Buraya kadar okuyan herkese teşekkürler
Kafayı yiyeceğim?