Arkadaşlar ailemle kavga etmiştim ben Pazar günü. Evden kaçtım ama kuzenim aldı beni. Amcamın çocuğu. Amcamın da haberi vardı. Dün eve döndüm babam aldı beni. Ama artık ben kafayı yiyeceğim. Dediklerini yaptım. Ama annem demedigini bırakmadı. Telefonumu almaya çalıştı vermedim. Kendin işe girip alacaksın diyor. Babam da işte. Bir sürü hakaret ediyor. Temizlik yapacaksın yemek yapacaksın işe gireceksin diyor. Artık sana hayatı zindan edeceğim diyor. Kuzenime söyledim sen verme telefonunu ben sana telefon alırım babanla konuşacağım dedi. Amcamla halam da babamla konuşmuş ama işe yaramamış gibi. Sana sütümün zerresi haram olsun diyor. Artık gerçekten kendime zarar vermekten korkuyorum. İçimden ses hap iç kurtul her şeyden diyor. Lütfen yardım edin ne yapmalıyım?
Kafayı yiyeceğim ben artık?
Güncellemeler
1 yıl
21 yaşındayım bu arada
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kankam mesela evden kaçma sebebin nedir tam olarak sana nasil davraniyorlarda sen evden kaçmak istiyorsun kısıtlıyorlarmi yoksa farkli seylermi oluyor bana bunu belirtirsen sana nasil bi yol izleyebilceğin konusunda yardimci ve destek olabilirim
Bir konudan tartışmıştık biz Pazar günü baya evden kaçtım ben ama kuzenim aldı beni amcamın da haberi vardı dediklerini yapmamıştım yaptım bugün annem sürekli hakaret etti telefonumu almaya çalıştı vermedim vurmaya çalıştı 21 yaşındayım kulağına vururum diyor bana kulağıma yeni piercing yaptırdım bir de babamın tarafıyla çok samimi olmamı istemiyor galiba
Ve sende bu yüzden evden kaçmak istiyorsun.
Peki tek basina kendi ayaklarinin üstünde dursbilirmisin?
Ya babam arkamda duruyor zaten okuyacağım ve kendi ayaklarim üstünde duracağım inşallah ehliyet de alacağım ingilizce kursuna felan da gideceğim babam bu kadar iyi olmasa kaçarım kendi ayaklarım üstünde durmaya çalışırım
Senin tek sorunun annen ile anlasilan doğrumuyum?
Bu arada eğer gerçekten kaçmayi vs planlarsan
Evden mı kaçmak istiyorsun veya evden mi kaçtın sonuna kadar oku zor durumda kalmayın? ↗
Bunu sonuna kadar oku olur mu kendi tecrubelerimi paylasrim
İntihara sürükleyecekler seni amaçları ne? Ne yaptın?
Dedikleri şeyi yapmamıştım yaptım evden kaçtım diye kızgın galiba ama yabancı birinin yanına kaçmadım annem babamın tarafı diye bozuldu bence
E sende biraz denileni yap evden kaçmak nedir
Yaptım zaten ama kuzenimin yanında yaptım kendime zarar vermekten korktum ben de evden kaçtım ama yabancı birinin yanına kaçmadım
Zamanında ve yerinde yapmak lazın
Birde onlara mı sorsak niye böyle davranıyorlar
Nasıl yani m
Sana neden böyle davranma sebebini birde onlara mı sorsak diyorum bir şey yapmışsın ki sana böyle davranıyorlar
Kuzenle durumun nasıl
Onunla iyi
İyi geliyorsa onla takıl
Aldı dün babam yarın tekrar gideceğiz zaten eve dönmek istemiyorum ama babam alıyor
Evli mi p bekar mı evi varsa ona git
Evli ama eşiyle kadın iyi anlaşıyoruz ona kaçmıştım zaten dün babam aldı yarın gideceğiz gelmeyeceğim bu sefer
Kuzen erkek mi kadın mı
Kuzen erkek ama evli eşiyle iyi anlaşıyoruz
Kıskanma olmasın sonra
Ne kıskanması
Seni kocasından kıskanır kadın
Saçmalama ayrıca konu bu değil
Gözardı etme
Ne alaka ya eşiyle abla kardeş gibiyiz ben zaten daha cok eşiyle duruyorum
Yapma sakın sakın ol sabret zaman ilaçtır
Geçmiyor artık dayanamıyorum
Oluyor herkeste böyle şeyler sıkma canını sen sabret takma kafana intiharı unut
Annem psikolojik şiddet uyguluyor m