Arkadaşlar saplantılı bir aşığım var her yerden engellememe rağmen yine bir şekilde ulaşıp beni rahatsız ediyor takip ettiklerime yazıyor onunla konuşmam için. Konuşmazsam intihar edeceğini söylüyor üzülüyorum ne yapmalıyım, onu kendimden nasıl vazgeçirebilirim yardım eder misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSaplantılı bir aşıkla başa çıkmak zor olabilir, ancak kendinizi ve sağlığınızı korumak önemlidir. Aşağıdaki adımlar, saplantılı aşığı kendinizden uzaklaştırmak için yardımcı olabilir:Sınırlarınızı belirleyin: Saplantılı aşıkla iletişim kurarken sınırlarınızı belirleyin ve bu sınırlara uymaları için açık bir şekilde ifade edin. İletişim kurmaktan kaçının: Aşık, sürekli sizinle iletişim kurmaya çalışıyorsa, onunla iletişim kurmaktan kaçının ve mesajlarınıza cevap vermemeye çalışın. Yardım alın: Saplantılı aşıkla başa çıkmak zor olduğundan, bu durumda yardım alabileceğiniz bir uzmandan yardım alın. Terapistler, bu tür durumlarla başa çıkmanız için size stratejiler ve araçlar sağlayabilir.(İş çok ciddiye binmediği sürece asla önermem ama bazen aşırı ciddiye gidebiliyor , örnek olarak bunun sonucunda yola çıkan cinayet vakaları var ne yazıkki😞) İşbirliği yapmayın: Saplantılı aşık, sizi takip etmeye veya sizi rahatsız etmeye çalışıyorsa, onunla işbirliği yapmaktan kaçının ve onun davranışlarını desteklemeyin. Güvenliğinizi sağlayın: Kendinizi güvende hissetmek için, gerekli önlemleri alın. Acil durumlar için güvenli bir yerde olun ve yakınlarınızla iletişim halinde kalın.
Saplantılı bir aşıkla başa çıkmak zor olabilir, ancak sınırlarınızı belirleyerek, onunla iletişim kurmaktan kaçınarak, yardım alarak, işbirliği yapmaktan kaçınarak ve güvenliğinizi sağlayarak kendinizi koruyabilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKendim birebir yaşadıklarımı anlatayım bundan 6 sene önce bende aynı işyerinde çalışan birine kendimi toparlayıp açıldım red etti çok defa söyledim sonraları yine ret takıntı haline geldi ilaçlar içmeye başladım intihari düşündüm aklına gelebilecek herşeyi yaptım sonra dan o işyerinden kovuldum ve ben bu izdiraba dayanamaz ve memleketime hatta ülkeme sığmaz oldum bı karar verdim ülkemdn ayrılmaya ve ayrıldım şu an ona çok dua ediyorum iyi ki kabul etmemiş hem maddi hem manevi olarak çok çok iyiyim yani demem oki o yakınında ise konumu sen değiştir ev yakınsa evi iş yakinsa işini o da bırakacaktır yoksa saplantı aşkin seni Allah korusun öldürebilir ki benimde aklıma öyle seneryolar geliyordu o zaman dan sonra 3 defa gördüm hiç umursamadım uzun süre onun gözünden Uzak olmandan başka caren yok kardeşim
00 Yorumla
Tek yapman gereken yok saymak eğer onu dikkate alıp konuşmaya anlatmaya çalışırsan daha çok üsteler bütün sevdiklerine anlat durumu onlar konuşmasınlar hiç direk engellesinler belli ki psikolojik sorunları var yoksa mantıklı biri bunları yapmaz eğer gerçekten de kendine bir şey yaparsa bu yine senin suçun olmaz kardeşim ben imam hatip okulunda okudum herkes kendi yaptıklarından mesul inan bana belki benim yüzümden oldu flaan diye düşünürsün ama hiç düşünme istemediğin biriyle bu sebepten olmak zorunda değilsin aksine aslında o sana böyle davranarak sana zarar veriyor tek söyleyeceğim her yerden engelle ararsa yazarsa hiçbir şekilde cevap verme hiç kimse cevap vermesin ne derse desin ne yaparsa yapsın bunun sorumlusu sen değilsin inan bana
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederimm ama böyle bişey yaparsa eğer ileride vicdan yaparım diye korkuyorum ama konuşmakta istemiyorum bu psikopatla ne yapacağımı bilmiyorum midem bulanıyor artık gerginlikten
+1 yılNe hali varsa görsün, korkunç bir varlık. Umursamamanızı tavsiye ederim çünkü bende böyle bir şey yaşadım hatta eline bıçak aldı ya seni ya kendimi öldürürüm dedi bana bende münasip bir yerine tekme attım elinden bıçağı aldım ve o ortamı güçte olsa terk ettim. Uğraşamam ne oluyorsa olsun, sonra polislere ve akrabalarına şikayet ettim. Önce amcalarından güzel bir dayak yemişti, sonra da nezarethaneye atıldı gene bırakıldı tabi. Güzel ülkem ve adaleti göz yaşartıyor işte... İnşallah kurtulursunuz sizde böyle birinden.
02 Yorumla
Soran+1 yılKurtulmanıza çok sevindim. İnşallah 🙏🙏
- +1 yıl
teşekkür ederim inşallah sizde kurtulursunuz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
127
Cevap
106Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Cevap bile verme, burada senin herhangi bir telkinin ve yönlendirmen yok. Bence tepkisiz kalmaya çalış.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik anlamda sıkıntıları olan bir insandan söz ediyoruz.. Bu durumu ailen ile paylaşabilir ve resmi yerlere şikayette bulunabilirsin.. Aksi halde istenmeyen bir çok sonuç ile karşılaşman söz konusu olabilir..
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence uzak durun o kişiden. yani her yerden engelleyin size ulaşamasın. ve hiç bir şekilde cevap vermeyin ya da şikayet edin eğer çok takıntılıysa. bazıları böyle karaktersiz olabiliyor maalesef.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi güzel kardeşim. Öncelikle şunu söyliyim bunu sana söyliyen bir insan seninle buluşmadan yüzyüze bile gelmeden bu tarz hareketlerde bulunmak istiyorsa o insan ruh hali iyi durumda değildir çünkü normal bir insan bunu yapması imkansız. Bu tür insanın maalesef ne yapacağını kestiremeyiz Allah korusun kendisine zarar vermekle birlikte sana bile zarar verebilir. Eğer bu tutumlarına devam etmekle ısrar ederse kolluk kuvvetlerine başvur. Onun bir sonraki hamlesini bekleme. En azından ailesine durumu bildirirler. ( şimdi buradan arkadaşlar illa çıkacak polise söylesen ne olacak hiç bişey olmaz diye) onlara kulak verme.
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederimm 🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kişinin amacı nedir bilmiyorum.
Ama şunu çok net söyleyeyim.
2 yıl muhteşem bir sevgili olduk, hiç kötü giden bir şey yoktu. Ama bir anda ayrıldık.
Ömrüm boyunca ona hep lütfen bana bir 5 dk ayır diye ulaşmaya ulaştırmaya çalıştım. Başaramadım.
Tek şey soracaktım. "Birbirimizle geçirdiğimiz her an severken gülerken ağlarken hayaller kurarken, neden 1 günde bitti" bunu sorma hakkım vardı.
İzin vermedi...
Bence hakkım vardı. Yanlış biri değilim. Yanılacak biri değilim. Ama nedense böyle oldu.
30 YorumlaTek bir şey söylicem
Eğer onu şikayet edersen kurtulursun
Şikayet etmezsen beni seviyor kıyamıyor diyecek
İletişim kurarsan ilgisi var bana diyecek
Küfür edersen beni sevdiği için bağırıyor diyecek
Susarsan bana üzülüyor diyecek
Başımdan geçti sonuç 2.5 yıl saplantı tecavüz hayatim kaydı kimlik. degisimi koruma programı hala da 2 davam var.
Hemen herseyini her davranışını üşenme şikayet et
Asla bekleme durma iletişim kurma
Lütfen yasin küçük
İş kötü yerlere gitmeden gerekli. yerlere şikayet et01 YorumlaPolise bildir bunlar basta sahip olana kadar ugrasip sonra elinde oynatan tipler saka yapmiyorum. Şu an siddet goruyorsun uzulunecek bir sey de yok onu sevmek zorunda deglsn geberip git de ne bk yerse yesin. Soruyorsun madem dinle dinlemeyeceksen sorma. Sana baskida yapacaklar senin yzunden oldu bilmem ne falan diye oyle bir seye de sakinn kulak asma sevmek mecburiyetim yok de defolsun gitsin. Cok seviyorsa evlilik yasin gelene kadar beklesin gitsin adam gibi bbandan istesin biter gider. Umursama yani laf dinle yasamis biriyim!
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDediğine bakarsak reel görüşme bile olmamış.
Kendine gerçekten bir şey yapacak bile olsa, hiç taviz verme.
Cevap vermemeye, umursamamaya devam et.
Çok işi büyütürse sende işi büyüt.
İyi, ne güzel dünya, istediğimizi yaptırmak için her kadını intihar etmekle tehdit edelim :)34 Yorumla- +1 yıl
@Rocky31 Kız sanal ortamda tanıştığı birisinden böyle bir şey görüyor, bu siber zorbalıktır, bilmem farkında mısın? Reel hayat olsa neyse, kapalı kapılar ardında ne yapabilir?
E ne yapacak?
Konuşmaya mı çalışacak? Zaten bunu yapan kişinin istediği de konuşmak. Konuştukça, iş daha da sarmala girecek, daha da arapsaçına dönecek.
Siber dünya, sağlıklı ve iyi bir dünya değil. Var olan dünyaya kıyasla daha karanlık. - +1 yıl
@Rocky31 Bu kızın başına gelen şey, bir erkek olarak bir kız tarafından benimde başıma geldi.
Keza, benzer şeyleri, ergenliğimde bende yaptım.
Böyle şeylere taviz verilirse, sanal alem zorbaları bunu silah olarak kullanırlar.
O yüzden, asla ama asla, böyle şeylere taviz verilmesini doğru bulmuyorum.
İnsan gibi alır karşısına konuşur ama karşısındaki kişinin zaten temel hedefi budur.
Şikayet etmek en doğrusu. Durdurak bilmiyorlar yoksa.
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Polise şikayet et yolda yürürken başına bir şeyler gelme ihtimali yüksek.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSaplantılı aşıktan kaçmanın tek yolu kendini yok etmektir onun bulunduğu çevre ortam mahalle sosyal medya gizlenmektir seni bulamaması için çabalamaktır polise falan gitsen bi işe yaramaz diye düşünüyorum bana biri saplantı yaptı numaramı esc numarası diye dağıtmış yani kadın erkek ayırmadan söylüyorum saplantılı her pisliği yapıyor bilesin
00 Yorumla Bütün umutlarını al elinden. Kendisini tam anlamıyla sana ifade etmesine izin ver. O şu an kendisini net olarak ifade edemediğini ve ifade ettiğinde senin ona bir şans vereceğine inanıyor. Ona son defa görüşeceğini ve söylemek istediği herşeyi hazırlamasını söyle. Buluşma günü geldiğinde git saatlerce dinle ve yüzüne vur hislerini. Onu tam anlamıyla anladığını ve anladığı halde olmayacağını söyle. Kendini ifade ettiğini ve yinede olmadığını anlasın. şu an onun kafasında dönenler "şöyle deseydim , dinleseydi bir şans verirdi hoşuna giderdi. Şunu söylemedim , dinlese onuda söylesem , bir kere gözüne baksam fırsat olsa olacak bu iş " şeklinde. Git ve bütün umutlarnı al elinden
00 Yorumla
+1 yılÇok net söylüyorum. Bu durumu hafife alma kimse zarar görmesin. Belki üzülüyorsun ama daha fazla zarar görmemek adına veya zarar görmemesi için direkt savcılığa suç duyurusunda bulun gerekirse psikolojik tedavi şartı verilebiliyor mahkeme kararında bu tarz durumlarda hapis kararı çıkmaz rahat ol. Sen yapma etme kıyamıyorum vazgeç nolur gibi şeyler söyledikçe sürekli ilgi odağında olduğu için seni bununla korkutuyor. Bence en sağlıklısı savcılık.
10 Yorumla
+1 yılÇevrende genel anlamda büyük sayılan, sözü geçen bir kişiden yardım alarak, bu kişinin ailesiyle görüşmesini sağlayabilir, senin için evli ya da nişanlı olduğunu söyletebilirsin.
Biraz düşündüm, aklıma böyle bir fikir geliyor.
İnşallah başına bir iş gelmez. Dikkatli ol.
🌹00 YorumlaSana böyle psikolojik şiddet uygulayan birine üzülmüyosundur inşallah. Bırak etsin bi canım eksilmiş olur böyle insanlara ne cevap verin ne görüldü atın hepsini naz yapıyo gibi düşünüyolar. Bi süre hesabını kapat karşına çıkarsada şikayetçi ol, sapık var diye bağır kim vurduya gitsin ay böyleleri ölsün hiç umrumda değil
00 Yorumla
+1 yılZaafını kullanmaya çalışıyor buna izin verme çünkü hep "daha" sını isteyecek en iyisi umursamamak diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimde var eski sevgilim 4 yılı şu an benden soğur diyedunya turu araba ev 5 milyon TL para elmas pırlanta ve altın istedim benimle tutturmuş nişanlanicam diye ben daha küçüğüm tutturmuş onu seviyorum fakat olmaz
Bence hiç iliği verme sg yoksa seni asla bırakmaz00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülsen bile cevap falan yazma. Hiçbir tepki verme. Senden bir hareket yapmanı istiyor. Eğer istediğine ulaşırsa daha fazla beklentiye girer sana karşı. Bir zamanlar ben de öyle biriydim fakat bu zarar verme anlamında değil. Karşındaki kişiye duyulan aşırı bağlanma ve aşktan kaynaklı. O şu anda seni muhtemelen kusursuz bir insan ve ulaşılamaz olarak görüyordur. Her hareketine tepkisiz kalmalısın
10 Yorumlaengelle dediğin zaman senin oluşturabileceğin tüm hesaplara karşı engellenmiş olacak yazması imkansız
ama intihar felan demişsin ona gelirsem böyle bir şey yapmaması adına onunla konuşabilirisin
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç defa konuştum psikolojik destek alması gerektiğini söyledim defalarca hatta üzüldüğüm için kendim iyi bir psikiyatrist buldum ama reddediyor yaşamak istemiyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim de zamanında öyle bir eski sevgilim vardı sonrasında sırf yolda bir erkek bana baktı diye ki refleks olarak bakmıştı sen baktırdın diye beni tenha bir yere çekip kemerle dö v müştü her neyse sonrasında ben bitirmek istedim yine aynı hareketlerde bulundu
O da benim tüm çevreme yazıyordu anneme yapmadığım şeyleri anlatmakla tehtid ediyordu en başlarda korktum devam ettirdim ama sonra bunun bir çözüm olmadığını anladım sonuç olarak geldi konuştu annem benim arkamda durdu sonra polise demekle tehtid ettim ailesine demekle felan ondan sonra beni rahat bıraktı demem o ki susarsan daha da tepene çıkar güçlü dur umarım her şey senin için iyi olur seni çok iyi Anlıyorum 🥺❤️00 YorumlaHakkında şikayette bulunabilirsiniz. Çok can sıkıcı bir durum, insanlar neden yoktan anlamaz aklım almıyor gerçekten. Üzüldüm sizin adınıza, allah yardımcınız olsun. Umarım bir an önce kurtulursunuz bu durumdan.
10 Yorumla
+1 yılYakın çevresinden birini tanıyorsan ona mesaj atıp durumu bildirebilirsin. Seni rahatsız ettiğini, tehdit ettiğini ona söyleyebilirsin. Elinde kanıtların varsa onları da karakola götürüp o kişi hakkında şikayetçi olabilirsin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılsen cevap veripte yapma etme dersen güzel bir yol açmış olursun oda sürekli o yoldan üzerine gelir, umursama sen bilirsin gibi konuş bişey yapamaz
10 Yorumla Can tatlıdır, iş o raddeye gelince aklı yerindeyse bi 💩 yiyemez. Ayrıca kişinin kişisel hayatını araştırmak taciz etmek vs hukuki yönden suç teşkil eder. Aile büyüklerinden veya polis tanıdığın varsa ihtar ettirebilirsin.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 444 cevap paylaştı. Birini yaşamaya ikna etme fikri bana nedense dunyanin en boş işi gibi geliyor 🤷♀️ sırf onu hayatımda istemiyorum diye kendi canıyla beni tehdit ediyorsa beyniyle alakali ciddi problemleri vardir ayrica.. uzak olsun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. "🙈🙉🙊" bunu uygularsan ondan tamamen kurtulursun.
Kimse kendi öz canına kolay kolay kıyamaz; sen içini ferah tut..
12 Yorumla
Soran+1 yılİntihar edicem atlicam diyince o maymunları uygulayamıyorum maalesef kimse benim yüzümden kendine böyle bişey yapsın istemiyorum düşündükçe boğuluyorum
+1 yılSakın ona üzülme sen üzüldükce olay büyür aynı olayı yaşadım üzüldüm intihar etcdm falan diyince alttan aldım en son dayanamadım umursamadım tersledim ne yaparsan yap dedim gecesind arabamızı taşlayıp perte cıkardı mahkemeliğiniz Şu an ve savcılıktan koruma kararım var üzüldükce senin ona istediğini düşünecek
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir durum Allah kolaylık versin hayatım
Onunla oturup konus istemediğini iyce anlat gerekirse biraz kabalas ama insanlıktan çıkmadan yap eyer cidden rahatsızlık verici olursa hukuka danisamblirsin en azından danismismis gibi yapıp onun gozumu korkutabikirisn00 Yorumla
+1 yılSenin hangi özelliğine aşık olduğunu saptamalısın önce karalter, fizik vs. sonra da o konuda kendini ona karşı değiştirmelisin karakterinse onu boşla hoşlanmadığı şekilde davran fiziğine, yüzüne falansa onun gözünü aç başka güzel kızlarla aynı ortama sok sana benzeyen kişilerle aynı ortama sok gözünde büyüttüğü kadar mükemmel ve kusursuz değil sıradan olduğunu düşünmeye başlar bir süre sonra
00 Yorumla
+1 yılİntihar etmez gözünü korkutuyor sen güçlü durman lazım yoksa senden yüz bulur pasif olma aynısı başımdan geçti gücümu topladım karşısına geçtim ondan korkmadigimi gösterdim bıraktı sonunda aradan bı sene geçti sonra dedim beni kimse onun kadar sevmemiş die ve şaka gibi ona geri dönmeyi bile düşündüm
00 Yorumla
+1 yılBöyle birisi için üzülme bence bende buna benzer bir durum yaşadım psikolojini kötü yönde etkileyen bir durum kendisine yaptığı zorlamalardan vaz geçmediği taktirde suç duyurusunda bulunacağını söyle hiç sağlıklı durmuyor bu durum umarım en yakın zaman da kurtulursun dikkat et.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba aynısı benimde başıma böyle bir olay geldi hatta kız "kalbimde delik var üzülmemem gerekiyor" gibi şeyler diyordu ardından bir kaç ay geçti ve beni aldattığını öğrendim sonra ayrıldım aynı bu şekilde intih*r ederim diyordu boğazına bıçak dayayıp fotoğraflar falan atmıştı bende g*ber tarzı şeyler demiştim. Şimdi ise gayet mutlu şekilde yaşıyor 🙂
00 YorumlaYeni biriyle ilişkiye başlamak onu senden soğutabilir. Eğer aklında biri varsa onunla yeni bir ilişkiye başla veya sanki ilişkin varmış gibi de davranabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılçok dikkat edin lütfen. saplantılı insanlar çok tehlikeli olurlar. konuşma onunla. baktın olmuyor ailebüyüklerinle konuş güzel bir ifadesini alsınlar korkutsunlar onu
00 YorumlaNe yaparsa yapsın bu ciddi bir durum sen onunla konuşmaya devam ettikçe o daha çok yüz buluyor naparsa yapsın onu umursamadığını belli edersen sıkılacaktır ya da daha saplantı haline getirme ihtimali var. Sıkılırsa iyi daha fazla saplantı haline getirirse başın yanar. Kız olduğun için de tabiki sen suçlu olursun her neyse görmezden gel sadece. Şikayet et nereye bulursan ailene de söyle çünkü senin suçlanma ihtimaline karşı birilerinin durumu bilmesi daha iyi olur senin açından
00 Yorumla
+1 yılOnun yanında küfürlü konuş erkek gibi giyin erkek gibi davranan o zaman senden uzaklaşır erkek muhabbetlerine katıl onun yanında eline tesbi al salla naber koç filan diyip sırtına vur el şakası yanı erkekler kadınlara aşık olurlar erkek gibi giyinen ve onun gibi davranan kadınları sevmezler öyle olsaydı kendi cinsiyle sevgili olurlardı bence sen bunu dene işe yarar hepsini yapmasanda yarısını yap o bile işe yarar hiç olmadı onun yanında küfürlü ve kaba konuş işe yariyacak
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 307 cevap paylaştı. Polise ya da bir büyüğüne şikayet etmeni öneririm, muhattap olma, bu tarz insanlar işte evlendiği zaman eşini öldüren, sevgilisini öldüren falan. Bu psikolojiye sahip insanlar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 787 cevap paylaştı. paran varsa tut bir eskort git şu çocuğa yanaş kurtar benden de. belki o kadın seni anlar ve yardım eder. farklı bir çözüm ama durumu anlat bende kadına. en mantıklısı abi yoksa **** bırakmaz
01 Yorumla
+1 yılDaha ümit vermeden boyle psikopatik hareketler sergiliyorsa sevgili olup da anlaşamayıp ayrılmak istesen sana neler yapar kim bilir? Aman yani uzak dur.😐
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 612 cevap paylaştı. Psikolog karviziti at en iyisi ihtiyacı cok belli daha fazla ileri giderse polise başvurmak en iyisi hem onun yararı hem senin yararın için sağlıklı düşünemiyor.
00 Yorumla
+1 yılCevap verme intihar ederse etsin herkes böyle acındırarak istediklerini yaptırırsa çıkarcı olur herkes. İntihar ederse de kendi aptallığıdır. Biriyle anlaşıp sevgili gibi görünebilirsin ya da.
00 Yorumla
+1 yıl2 gündür Mutlu Güler diye barbie bebek gibi bi kızı takip ediyorum. Aynı şeyi o da yaşamış saplantılı aşığı onu sakat bırakmış onunla birlikte değil diye. Kesinlikle ve kesinlikle polise bildir bunu. telefon numaran ondaysa hemen değiştir. Bütün arkadaşlarına olayı söyle mesajına bakmasınlar o şahsın. Onun da mesajlarına bakma engel de atma. Hiç görmemiş gibi davran. Allah yardımcın olsun. Sen de tehdit et. Polise vericem diye
00 Yorumlaya cok benzerini yasadim, sevgilimdi ve gercekten psikolojik sorunlari olan birisiydi. bana yasattiklarindan dolayi ayrılmıştım bu yüzden kollarimdan zorla tutup ayrılırsak intihar edeceğini söyledi, potansiyeli oldugu icin zorla kendiyle baristirdi yine ayrildik bu sefer sanaldan intihar edeceğini hastaneye yatağını falan soyledi ama hikaye bunlwr hayatım Şu an gül gibi yasiyor tamamen manipülasyon sakın kanma sadece zoraki iliski ile kendini üzersin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSorunları olan birine benziyor arkadaş onların sorunları hiç bitmez duygularınızla oynuyor intihar edecekse kendi sorunu sizi hiç ilgilendirmez
sorumlu olarak sizi gösteriyor ilgilenmeyin !!00 Yorumla
+1 yılHiç bişey yapma saplantılı insana ne yaparsan yap umut çıkarır kendine engelleyip yok sayacaksin kendisi unutacaktır başka türlü yapacağın her hareket ona ve sana zarar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılAçik açik konuştuysan istemediğini bu saplanti değil alçaklığa ve zorbalığa girer. Cevap verme ona.
01 Yorumla
Soran+1 yılDefalarca söyledim hemde ama anlamıyor laftan dinlemiyor burnunun dikine gidiyor ona cevap vermem için her türlü çirkinliği yapıyor
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOnun istedigi davranma , birak ne yaprsa yapsin takma , engelleme bile umursama hic nerden biliyorsun deme bende takintiliyim jcjcjc
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynısı başımdan geçti sakın vicdan yapma yüz bulursa işin yaş intihar ederse de etsin canım böyle bi pislik yüzünden hayatımın en güzel yılları heba oldu yüz verme çok kötü davran gerekirse kalbini kır
10 Yorumla
+1 yılOna hissettirmen yeterli aynısını yaşadım hissettim ilkleriyle yazadursunlar kimsenin kimseyi canım yerine koymasına gerek yok 😕
00 Yorumla
+1 yılBırak kendi haline karışma sen üzülmesin diye konuştukça yüz bulacak ailesine haber ver psikolojik destek alması gerekiyor...
00 YorumlaEderse etsin 😂 başkası için insan kendi canına nasıl kıyabiliyor anlamıyorum, bu kadar mı zeka yoksunu bu insanlar 😑
00 Yorumla
+1 yılTakma bir bok yapamaz sadece onu takmadığın için kuduruyor eminim sırf sana yazdığı mesajları okuduğun için heyecandan yerleri temizliyordur
00 Yorumla
+1 yılInanma bana da öyle yapan biri vardı sevmiyorlar sadece kendi egosunu düşünüyorlar seni manupile etmesine izin verme numaranı degistir cevap verme
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,7b cevap paylaştı. Öyle ruh hastalarına inanma umutla verme Çok yaşa memleket bir mikroptan kurtulur de. Sen ay yapma dersen üzerine gelir. Her yerden yasakla
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bence tepkisiz kal bu laflar boş olur genelde cevap vermen için çabalıyor anlaşılan istediğini verme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde aşık olduğum bir kız var fakat ben asla bu kadar düşürmedim kendimi olmazsa zorlamanın anlamı ne ben birkez istek attım kabul etmedi mesaj yazmıştım cevap gelmedi dahada birsey yapmadım zorla değil ya sonucta
00 Yorumla
+1 yılKendini camdan felan atacam derse, atmazsan adam değilsin deee, kafama sıkacam derse, sıkmazsan adam değilsin deeeee, kesin çözüm 😊
00 YorumlaBu gibi şeyler bence hiç normal değil polise bile verilebilir bir şeye dönüşmüş bugün kendi intihar eden yarın sana zarar verir
00 Yorumlaİntihar filan etmez o sana acındırıyo kendini umursama hiç derdimiz sapığın saplantısıyla ugraşcaz oldu
00 Yorumla
+1 yılBüyü falan da yapıyor mu? İnşallah yapmıyordur ! En azından efendi bir saplantılı deriz
017 Yorumla
Soran+1 yılÖyle şeylerin aklına geleceğini sanmıyorum ya inşallah yani
- +1 yıl
Sen öyle san! Profesör bile büyü yapıyor sen ne konuşuyosun?
Soran+1 yılSağolun ya sizde çok yardımcı oluyorsunuz gerçekten
- +1 yıl
Ne dememi bekliyosun? İntihar etsin de kurtulalım
- +1 yıl
Kıçı yemiyor karşına çıkmaya, hayatını zindana çeviriyor. Ne söylememi bekliyosun?
Soran+1 yılİntihar etcem diyince bana birşeyler oluyor kimse benim yüzümden böyle bir şey yapsın istemiyorum sonra ben onun vicdanıyla napıcam
- +1 yıl
O sana acıyor mu? Vicdanmış? Boşversene
- +1 yıl
Lütfen ama lütfen ya karşına çıksın ya def olsun hayatından bunu söyle kendisine, ona Nezliha yı layık görüyoruz. Neden mi? Dinsizin hakkından imansız gelir, onu öyle bir hallaç pamuğuna çevirecek ki evlendiklerinde senin intikamını o kız alıcak, rezalet bir evlilik çünkü kız kafadan çatlak, huzur yüzü vermeyecek ona
Soran+1 yılHaklısınız sanırım bu arada rumuzunuz çok tanıdık geliyor nerelisiniz siz 😂
- +1 yıl
Kavga, skandallar, kız deli manyak, onu ancak o paklar
- +1 yıl
Trakyalıyım evladım ama baba tarafından karadeniz. En derin soy ağacıma inersek yarı Rus! Sen nerelisin çocum?
Soran+1 yılKaradeniz neresi abi Giresun Trabzon Rize?
- +1 yıl
Samsun çocum iyi de bu bilgiyi ne yapıcaksın?
Soran+1 yılYa aslen nerelisin abi aslen
- +1 yıl
Ne diyosun sen bela mısın?
Soran+1 yılNe alaka abi rumuzun aşırı tanıdık geldi tanıdığım birisin yüksek ihtimal ondan soruyorum
- +1 yıl
Sizden olmaz evladım, gerçekten boşuna uğraşıyosun. Yaptığın her şey daha da nefret edilmene sebep oluyor çık çocuğun hayatından
- Devamını Gör (173)
Devamını Gör(218)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhaba Öncelikle çok geçmiş olsun zor bir durumla karşı karşıya olduğunuzu anlıyorum. Bir kaç tavsiyem olacak umarım bu sonunuzu çözer. Karakola gidip uzaklaştırma ve iletişim engeli çıkartın ona tebliğ edildikten sonra eğer herhangi bir mesaj arama söz konusu olursa üç günden başlayan hapis cezası alarak kendisinden kurtulabilirsiniz. Eğer ailesinden birine ulaşabiliyorsanız sizi ve çevrenizi taciz ettiğini söyleyebilirsiniz. Sizi uyguladığı bu psikolojik baskıyı görsellerle ifşa edebilirsiniz.
3 GÜN DE DEVRİ ALEM