AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Engelle yıne geldıgı yerden. Gebersn gitsin kendı bılır. Ezik karakterle ne işin olsun. Anasının buyutemediği erkekle ugrasılmaz. Net.
Benimde vardı intar edicem yok senide öldürecem kendimide senide öldürecem baya mücadele verdim kararimdan dönmedim. hep kaçtım sonunda kurtuldum şükür
Kendi haline bırak umursama hiçbir şeyine güvenme
İşin sonu her türlü polise gidiyor. Buna hazırlamalısın kendini.
Sana yemin ederim aynısını yaşadım sevdiğim kızı bu sebepten kaybettim.
Nasıl yani oda sana mı saplantılıydı?
Evet aynen öyle onun yüzünden çok sevdiğim birini kaybettim
Sen bir şey yapamazsın, dua et de gerçekten intihar etsin.
Aynı durum bende de var ABD den mesaj geliyor ne ayak bunlar
Aynı şey arkadaşımın başına da geldi intihar etmekle tehdit ediyordu onunla konuşması için benim saf arkadaşımda üzülüyordu inanıyordu ona ama konuşmak istemiyordu en sonda olaya el attım çünkü aynı zamanda bana da yazıyordu kavga ettim onunla engelledik ikimizde hiç umursamadık kendi kendine vazgeçti
Hiçbir şekilde cevap verme. Onu görmezden gelirsen bir süre sonra vazgeçecektir zaten.
Oyle bi yapis birakma ki her an sikistir. Okacsin senden arkasina bakmadan
Basit , şimdiye kadar bir kez bile alıp karşına konuşmamışsindir garanti. Al karşına çocuğu söyle anlat öyle saçma sapan ağır ya da iğneleyici kelimeler ile değil adam akıllı şekilde anlat. Geçeni ders vermek için harca :)
İnan ona en güzel şekilde anlattım doğru olanı yazarak. Yüzyüze hiç görüşmedim çünkü o zaman daha kötü şeyler yapabilirdi diye düşünüyorum ama ben ne söylesem fayda etmiyor çok dik kafalı birisi psikojik sorunları var belki de şizofreni
Apla o zaman yapacagin şey basit , dassakli birini bulup dovdurtmek :)) bazı canım hemcinslerim aşkı karıştırıyor
Savcılığa gidip suç duyurusunda bulun yarın öbür gün sana zarar vermeye çalışabilir
Sakın iletişime geçme mesajları SS al lazım olur birgün polise gidersin kanıtlarınla
yok saymak görmezden gelmek farkına bile varmamak en güzel sonuç getirecektir
Bisey diyimi yaşandı onaylandı intihar etmek isteyen kimseye demez gider eder şu an sadece manupile ediyor şartlara bağlı diyorsa şu olmazsa yaparim bil ki yalan
Hiç bir şekilde iletişim kurma... engelle her yerden ulaşamasın sana...
Öyle insanlara denk gelmekten korkuyorum ama ben de bi tık öyle olabilirim 🙄
Cebap verme. Polise şikayet et. Yarın bi gün saldırınca pişmanlığını çekme
Kaçan kovalanır şans ver zaten o seni bırakıp gidicektir
İntihar etmesine fırsat vermek lazım
Yapmayacak çünkü
Siber suçlara şikayet et. Adamın aklı kapıda polisi görünce yerine çok iyi geliyor.
Hadi be ordan de ve umursama palavra bunlar palavra
Ederse etsin.
Gelip seni rahatsız edip, öldürmesindense kendini öldürmesi iyidir.
Şikayet et. Aklı dengesinde sorun varsa doğru bakırkoye
Bişey olmaz Fatiha okursun en fazla. Her kendimi intihar ederim diyene inansak ohooo benim de eski sevgilim ben nişanlandım, düğünün olursa kafama sıkarım dedi tamam dedim keko napsa iyi başka sevgili yaptı 🤦🏻♀️😂
Lütfen şikayetci ol ve annene ya da babana anlat ! Kendine cok cok Dikkat et ! Bir kizimizi daha kaybetmeyelim lütfen 🥺😭
Böyle yaparsan vaz geçilmezi olursun sana Duygu sömürüsü yapıyor anlamıyormusun intihar edeceğinden değil polisi araki bir ceza yesin bakalım sende takılma bu duruma yokmuş gibi davran zamanla bırakır peşini
Bence onunla güzelce konus tekrar. Olmadı hayatımda biri var ve anlayış göstermeni istiyorum de. olmadı psikoloğa gitsin ikna et intihar düşüncesi bu kadar basit söylenmemeli umarım bir an önce kurtulursun :)
Her gördüğünüz uuu bu ne gada yakışıklı kaslı paslı ortamları var falan diye peşine takılırsan sonunda böyle olur
Keske biride saplantili beni sevse tehdit etse
Ona kimseye göstermediğin yüzünü göster mesela iğrenç şeyler yap bir kıza yakışmayan şeyler yoksa uzaklaşmazlar eğer bunlara rağmen gitmiyorsa doğru kişidir bence dşxğsşsşsşşa
İnada birsey yapmamalisin daha çok takılır ama huyuna da gitme çünkü bu sefer onu sevdiğini düşünür en iyisi akışına bırak umursamamaya çalış bir zamandan sonra vazgecicektir
A. Çakıcı, Drej Ali gibi kabadayılarımızdan yardım istemeyi dene. Dalga geçmiyorum.
Git konuş engelliycegine konuş belliki bir geçmişiniz var madem üzülüyon sahip çık
Hiç bi halt yapmaz, kız bul ona nasıl vazgeçiyor gör😄Erkekler böyle
Ben yaşıyorum
Herhangi bir bahane ile yazıyor cevabı beğenmeyince laf deyip gidiyor
Yaşadım bunu seni manipüle edip konusmak için yapıyor ve zamanla işler daha kötü oluyo tavsiye etmem uzaklaşman daha iyi olur kolay kolay kimse bı cana kıymaz sadece sanaldan kısa bı sure konuşma için
Numaranı verdin mi peki ona? Verdiysen numaranı değiştir yeni hesap aç bulamaz seni vermediysen numaranı şikayet edeceğini söyle bence
Yok Allah'tan numaramı vermemiştim ama instagramdan da yapıyor yapacağını
Sakın sana ulaşmasına izin verme sen vicdan yaptıkça yüz bulacak gitsin intihar etsin blöf hepsi sakın kızım aynı şey benim başıma geldi paçamı zor kurtardım sonuç mahkeme oldu.
şu an bende öyle diyorum intihar ederim filan benide heryerden engelledi bende aynı intihar ederim diyorum ama etmem konuşmak için diyor bişi olmaz engelle PUAELTPĞĞSŞEŞSKMF
O senmisin yoksa 🤨
Yahu kimse aşkından ölmemiş 😅 Leyla mecnun bile ölmemiş bak geçsin o işleri kendi canına kıyamaz 😂 kıyacak adam da dillendirmez böyle şeyleri yapar tak diye
Sakın yemeğe gitme yemeğe gidersen daha çok bağlanıcak sana ailene anlat onlar gerek görürse polise git şikayetçi ol
Ona bu durumu uygun bir dille anlat ama anlayacağını sanmıyorum ailenle konuşup yasal süreç başlatabilirsin ondan çok sana zarar gelebilir
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Görüşün çok uzun ve güzel. dikkati mi çekti güzel tespit
Ay bende de olmuşdu numaramı falan bulçuştu her gördüğünde konuşalım diye ısrar ediyordu arkadaşlarımdan haber yolluyordu
Yalan hiç inanma benim de aynı şekildeydi kendimi öldürürüm söyle yaparım böyle yaparım hepsi yalan hepsi boş palavra gidip evlenmiş bile benim aylar sonra haberim olma sakın kanma ne halin varsa gör de
Hesaplarını kapat bir süre ortalıkta görünme unutur baska türlü basına is alırsın
Uzun yazıp kafanı karıştırmicam net olucam bende birine öyleydim 2 yıl sürdü anca unuttum kurtulman zor.
Hayatında biri olduğunu ve bu aşkı eğer seninde mutluluğunu istiyorsa aşık ise mutluluğun ile mutlu olması gerektiğini anlat.
Bi sapığımız eksikti tam oldu dediğini duyar gibiyim hayırlısı olsun umarım fakamasmasa haberlerde seni duymayalım aman ha ☹️
Abo bende yaşadım kimseye vermesin allah abime anlattım da çocuğun ağzına sıçtı en sonunda kurtuldum allah razı olsun abimden
Böyle kişilerin tedavi olması lazım sana veya başkasına zarar verebilir çok dikkatli olman lazım ve ondan kacmalisin şehrini bile degistirmelisin
İntihar edecek biri olan bunu dile getirmez zaten direk yapar boş yapiyor ama sen yine de şikayetçi ol ne olur ne olmaz
Senin icin geberecekse birak gebersin boş bir tip bosa nefes aliyor sanki evcilik oyunu bu cocukmusunuz ulaaa
Yaşadıklarından rahatsız oluyorsan uzak dur ben çok zor atlattım bir an önce aileme şikayet ettim sonra polise ifade verdim bu kadar basit.
Bir kere konuşsan aynı şeye farklı şekillerde devam edicegi garanti ona bir başkasıyla görüştüğünü söylersin umudunu kessin
Kesinlikle koruma kararı çıkar böylelerini çok gördük seninde sonun mezar olmasın lütfen hemen önlemini al
Tarihe gitmek lazım aranızda ne geçti bunu deme cesaretini ve sacmaligi yapacak kadar ne oldu :)
İnanın ki hiç bişey olmadı yüz yüze bile görüşmedim kısa bir sohbet geçmişim oldu sadece böyle bir insan olduğunu bilseydim onu da yapmazdım
Yok say ve naparsa yapsın izin ver kendine zarar vermesine. Rahatsız etmeye devam ederse de şikayetçi ol.
Bence intihar felan filan hepsi manipüle umursama seni sosyal medyadan takip etmesine izin verme mümkünse polise bildir
Bırak öldürsün kendini drama yapıyor canım kanma üzülme böyle varlıklara yoksa sonunda zarar gören sen olursun