Bu ülkede bilim sanat felsefe konuşacak düzeyde olmak çok mu zor?

evet arkadaşlar sizce de bunlar bu ülkede çok mu zor?
beyaz tv gibi vasıf lafını aynı cümlede kullanamayacağım bir kuruluş ve o kuruluştaki kişiler Celal Şengör gibi birine laf atma çürettinde bulunabiliyor
Ne demek celal şengör gibi birine Heykeli dik tap bari 🤣 oda bir insan ve hata yaptığı konular. Bilgisiz olduğu meseleler var. Sırf ideolojik kafanızdan adam savunmayı bırakın gülünç oluyorsunuz. Ülkede bilim sanat felsefe tartışmak zor. Ama ahkam kesmek epeyce kolay 😄
pardonnn!! o gibi kişilere karşın evet "Celal Şengör gibi" tabi ki de bilgisiz olduğu konular var ama mesele o değil mesele birkeç omurgasız ve vasıfsız insanın kalkıp bu cüretti bulmasııı
Herkesin görüş ve Fikir beyan etmeye hakkı vardır. Takdir edersin etmessin o sana kalmış. Hakaret ve İftira olmadan dilediğini konuşabilir. Bu kişinin kim olduğunun bi anlamı yok Eleştirenlerinde kim olduğunun Cürret ve Had bahsettiğim üzere Ahlak ve Edep sınırlarını çiğneyen için geçerlidir.
ya bak eğerr ben yalan ve sahtekarlık üzerine kurulu bir yerde sapma sapan bir spiker olsaydım ve kalkıp bir bilim adamına laf söyleme gereğinde bulunsaydım onu onun seviyesinde yaparsım fakat eğer yapamıyor olsaydım da bu cürette bulunmazdım
Yalan ve Sahtekarlık senin vardığın kanı ve yargı herkes aynı şeyi düşünmüyor. Neden böyle bir kanıda bulunduğununda farkındayım o ayrı bir şey Bunun yanında Celal beyinde yalan ve sahtekarlık yaptığı konular var. Fatihi hristiyan ilan etmek gibi o yüzden Ne tarafa çeksen uzar. İdeolojik düşünmemek gerekir
Hayır adami savunmak onun düşüncesine ters gelir bir kere fakat benim anlatmak istediğim Celâl'in zaten ideolojik veya politik bir yaninin olmamasidir... Adam bulgulara dayanarak söylüyorum diyor ama bulgular her zaman ne kadar doğrudur tarih konusunda yanilma olabilir fakat jeoloji ve bilim daha azdır buna göre
İşte sadece jeoloji üzerine olsa Herşeyelok luk yapıyor. Bende ona atıfda bulunuyorum. Sonuç itibariyle Yücelttiğin gibi bir adam değil ve evet ideolojik bakış açısınada sahiptir buna görede yorum yapar
Ya adam bizim inançlarımıza laf ettiği için sevmiyoruz adami hagxhshd
Sadece inanç değil. Tarih ve Darbe ile ilgili yorumlarıda oldukça yanlıştı
Adamda Asperger sendromu var zaten
Ülkemiz ortaçağ karanlığına teslim durumda. Bunun vebali ise halkımızın boynunadır. Hala astroloji, fal ve büyü gibi saçma saçma işlerle uğraşmaya vakit bulurken matematik, mühendislik ve tıp gibi alanlarda kendilerini geliştirmiyorlar. Doğa olaylarının Allah'tan geldiğine inanan, hala teokratik yönetim isteyen, aklı başında olsa bile moderniteden nasibini alamadığı için abazalaşmış insanlar arasında bu ülkenin ayakta kalması bile mucizedir.
eğitim batmış kafalar yobaz saçma sapan insan türleri
Maalesef.
Cevap
4Cevap
Konuşalım fichte nin düşünceleri hakkında ne diyosun
bilmiyorum onu
Peki ne konuşmak istersin?
Olmak zor ancak bunu böyle bir ortamda sürdürmek daha da zor
kesinlikleee
dışkısını yiyen jeologun her halt hakkında konuşması aydınlık değildir
ya adam bilim insanı merak etmiş ve yapmış bizi ilgilendirmez aadamın bilime katkılarına bak sen asıl
şişirilmiş balon kendisi hep onu çıkarıyorlar
Öğrenip bilgilenip konuşmak çok zor kimileri için
Bu dangalak insanlar var olduğu sürece imkansiz
Ülke mal dolu zor yani
En İyi Cevap