Aşk İlişkileri Fiziği iyi, maharetli, temiz, saygılı, eşine hiçbir konuda sırtını dönmeyen, ailenize saygılı, şakacı eşle evlenilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar bu kişi benim aslında ama gönlüme göre eş bulamıyorum Fiziği iyi, maharetli, temiz, saygılı, eşine hiçbir konuda sırtını dönmeyen, ailenize saygılı, şakacı eşle evlenilir mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MRisTT Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl Eşine sırtını donmuyorsa zaten eşi vardır ve kapmışlar çoktan 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. Herkes böyle birisini bulmak istiyor ama ortalıkta kimse yok 🤦♂️ 0 0 Yorumla
Gülgibierkek Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl hayır bana azıma sıç.. an kız lazım :D 0 0 Yorumla
sadboy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bulunmaz hint kumaşı evlenilir ama bulunmaz 0 0 Yorumla
Kayahanben Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
eagle0684 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ideal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Eşine sırtını donmuyorsa zaten eşi vardır ve kapmışlar çoktan
Herkes böyle birisini bulmak istiyor ama ortalıkta kimse yok 🤦♂️
Böyle biri yok abartmissin
hayır bana azıma sıç.. an kız lazım :D
Bulunmaz hint kumaşı evlenilir ama bulunmaz
Evlenilir değeri bilinmez
çok sıkıcı olur bence
Hayır
E bir zahmet