Bu zamana kadar hiç aşık olmayan var mı? Olmayanlar el kaldırsın sayımızı bilelim 😅
Ben varım🤚
Ben elendim🙃
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu zamana kadar hiç aşık olmayan var mı? Olmayanlar el kaldırsın sayımızı bilelim 😅
Hayır, hiç aşık olmamış bir insan taş kalpli değildir. Aşk, kişisel ve duygusal bir deneyimdir ve her insan farklı bir hızda ve şekilde yaşar. Aşkı deneyimlememiş olmak, bir kişinin hislerinin eksik ve soğuk olduğu anlamına gelmez.
Birçok insan romantik aşkı deneyimlemeden önce, başka bir kişiye karşı romantik çekim hissetmeyebilir veya hislerini anlamlandırmakta zorlanabilir. Bazı insanlar aşka veya romantizme tamamen ilgisiz olabilir.
Ayrıca, kişisel tercihler veya hayat şartları nedeniyle aşk yaşamamayı tercih edenler de vardır. Bunun nedeni, bir kişinin sevgi ve duygusal bağlantıya ihtiyacı olmadığıdır.
Cevap
6Cevap
Bir kere seven , sevmiş sayılmaz herhalde 😂 netice de anlaşılması ve yaşaması problemli oluyor ya o yüzden ilk elin günahi olmazsa sıkıntı yok 😂
Sadece 1 kere oldum dahada olmadım açıkçası olmamak daha iyi
taş kalpli değildir uygun adayını bulamamıştır
34 yaşındayım hiç aşık olmadım bana da hiç aşık olan olmadı hiç sevgilim de olmadı
aşık olmadım, taş kalpli değilim. Bence onunla alekası yok
Aşık olunacak biri olmamıştır..
Biz oldukta ne b. ka yaradı sanki
üzülme
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?