Hayır tabii ki duygusuz değiller. Zaten aşk dediğimiz şey de herkesin aynı şekilde hissettiği, ölçülebilen bir duygu değil ki. Kimi insan için aşk bir heyecan, kimine göre alışkanlık, kimine göre de sadece bir kelimeden ibaret. Bazı insanlar aşık olmuyor çünkü onlar için o yüksek duygu diye tarif edilen şey aslında yok; ya da daha doğru şekilde söyleyeyim, abartılmış bir şey gibi geliyor.
Bence aşık olamamak duygusuzluk değil, tam tersine duygulara daha mantıklı yaklaşmak. Herkes aynı şekilde hissetmek zorunda değil. Kimisi sevmeyi sakin, güvenli, sade yaşar o da gayet insanca. Aşk olmadan da insan sevebilir, bağ kurabilir, değer verebilir. Yani kısacası, aşk olmadan da kalp gayet güzel çalışır. Bence günümüzde de para için var aşk yok
Bence aşık olamayanlar duygusuz değil, sadece doğru kişiyi henüz hayatlarına çekmemiş olabilirler 😊. Aşk özel bir bağ ve herkesin yaşayış şekli farklı. Kimisi bir anda tutulur, kimisi ise biraz daha zaman alır. Belki de geçmişte kırılmış bir kalbin temkinli olması gerekiyordur… Sen ne düşünüyorsun, yakın hissettin mi böyle birine? 🥰❤
Geçmişte yaşadığı olaylardan dolayı etkilenip artık sadece aşık olmak ve bir kişiyle ask yaşamak onlar için gereksiz ve bos is olduğunu anlayınca insan bu işlere hiç bulaşmak istemiyor hem onlar icin ask olmak 1 anlam ifade etmiyor maalesef
Aşka inanmamak diye bi şey olmaz burada film çekmiyoruz. Aşk beyinde gerçekleşen kimyasal bi reaksiyondur. Eğer bi insan aşık olamıyorsa duygularında bi problem vardır.
Aşka inanmamak diye bi şey olmaz burada film çekmiyoruz. Aşk beyinde gerçekleşen kimyasal bi reaksiyondur. Eğer bi insan aşık olamıyorsa duygularında bi problem vardır.
Tekrar ediyorum aşk beyinde gerçekleşen kimyasal bir durumdur. Kahkaha atmak, ağlamak gibi. Ağlamaya inancım kalmadı diyip gözyaşı dökmeyi engelleyebiliyor musun? Ya da gülmeye inancım kalmadı diyip komik bir şey gördüğünde kendini tutuyor musun? Artık yemeye inanmıyorum diyip yemek yemekten vazgeçiyor musun? Aşk öyle senin engelleyebileceğin bir şey değil.