21 yaşına gelmiş hiç sevmemiş olduğnu söyleyen arkadaşlarımda var...
hiç aşık olmadığını söyleyenler var ama herkes birgün aşkı tadacak denir hangisi doğru ?
hiç aşık olmadığını söyleyenler var ama herkes birgün aşkı tadacak denir hangisi doğru ?
kimisi 19unda tadar aşkı, evleneceğim der ama 21-22de başlar aşk acısına.. kimisi 30u geçer inancı kalmaz 35inde olur aşık ve evlenir..
yani bu öyle birşey ki, vakti zamanı yok ama oluru var.
insan sonuçta, her ne kadar mantığımla hareket ediyorum diyenler olsada herkesin bir yerde duyguları hakim olacaktır hislerine.
bazen sabır gerekir bunun için bazense hayat birden getirir onu :)
ama bir gün tadacak herkes, aşkı.
sabretmeyi bilen ise doğru zamanda doğru aşkı tadacak :)
Bazi insanlar gercekten duygusuz olabiliyor. Nadirde olsa vardir oyle insanlar. Ask denilen sey modern zamanda bana gore yoktur. Herkes aski tatsaydi, bu kadar mutsuzluk olmazdi
Dolayisiyla, aska inaniyorum deyip kendini kandirmasin kimse. Ask gecici, sevgi saygi sadakat bakidir...
İnsan cidden aşık olup olmadığını anlamayabiliyor. Özeliikle bu konu ile ilk kez karşılaşanlar çok yanlışa düşüyor bu yüzden. Hoşlantı, heves gibi şeyler de aşk deniyor. İnsan hoşlantı, heves, aşk ve sevgi kavramlarını ancak yaşayarak öğreniyor. Hiç aşık olmadığını söylüyorsa mutlaka doğrudur, çünkü aşık olmuş olsa, bunu unutması asla mümkün değildir :) İkinci bir seçenek ise, arkadaşınız sizi yiyo, yani zayıf görünmemek için aşık olmadığını söylüyor. Bu da bir ihtimal tabiki :)
insanlara aşık olmak diye bişey yoktur bir insana hayran olunur ama bunu aşkla karıştırılır oysaki psikolojik sorunları olanların dışında bir insanın her dediğini bunun sana zarar vereceğini bile bile yaparmısın elbette yapmazsın yani insanlar arasında aşk yoktur sadece sevgi ve hayranlık vardır
Cevap
72Cevap
29 yaşında yeni aşk acısı yaşayan bir kadınla bu sitede tanıştım ve tavsiye veriyorum yaşım mı ? 23
17 yaşında aşık oldum 3 sene çıktım ve aşkın her yönünü yaşadım gerçekten 21 yaşına gelipte 25 yaşına gelipte aşkı bulamayanlar var,
ahmet batmanın bir sözü var 17sine gelip gerçek aşkı yaşayanlar var 70ine gelip aşk nedir bilenler yok diye sonuna kadar hak veriyorum bu yüzden gerçek aşk ne zaman çıkar bilinmez ama evet herkes birgün o hazzı alıp acısını çekecek.
iki defa aşık oldum ortaokul da lisede tamamen platonik acı amaçlı saçma bir hareketti bitince hiç birşey hissetmedim güldüm..hormonal şeylerdi yaşamak istedim sadece anlamsız olsada..olmayınca da bir acı, uğraşma olmadı bir anda bitiverdi..meğer gerçek şeyler değilmiş ergenlik işte :) ama şimdi düşünüyorum da o günkü heyecan yaşadığım hisler bile aşk değilse şimdiki ne olabilir diye şimdi hiç kimseye bir yakınlık sevgi besleyemediğimi düşünüyorum çok kötü bir düşünce kimseye aşık olamamak...
Hangisi doğru bilmiyorum ama
Karakter yoksunu insanlar aşık olmasın beceremiyorlar karşısındaki insanı da darmadağın ediyorlar
aşk dediğin kimyasal bir olaydır. omur ilikten vücuda yayılır. ama bunun için önce karşındaki kişiden elektiriği alman gerekir.
tabii bu kimya kişide hiç yoksa tabii ki hiç bir zaman aşık olmaz.
Yok kızlar ilk babalarına aşık olurlar
Erkekler de ilk komşu kızına aşık olurlar :D
Herkes bir kezde olsa aşık olmuştur
Ne kadar inkar etseler de oldular
Gerçek aşkın ne olduğunu bilmedikleri için öncekini çocukluk aşklarını saymıyorlar :))
21 yas daha çok genç ne gördü kimi tanıdı da aşık olacak. Aşık olanlara sözüm yok. Olmayanlar için kullanıyorum bu sözcükleri. İlerde aşık olabilir. Ama gerçeğini bulana kadar, hepsini ask sancaklar zaten :)
Bu ortamda öyle bir şeyin olması çok zor. Zor ihtimal, yolda yürürken bile göz neler neler görüyor. Hoşlantı tabiki el mahkum olmuştur. Aşık olmamış bana sorarsan zor ama vardır heralde. İnsanlık hali :)
20 Yaşındayım ve Halen Aşk Denilen O Şeyi Bulamadım, Peki Neden, Çok Yapmacık Duyuyor Bir Zamanlar Gerçek Oldugunu Düşünsekte Şu an 2 Tarafından Tekderdi Birbirlerinin Üzerlerinde Depinmek... Ben Buna Karşıyım... Evlilik İse Görücü Al Gitsin AGGA
hoşlandığım oldu fakat aşık olduğum olmadı olamıyorum bir türlü tek olmayan ben değilmişim :)
her seferinde yaşadığın daha ağır basar aşık oldum diyemeyiz çünkü daha ağırını yaşarız ileride ve daha önce aşık olmamışız deriz. ki aşk dediğin mevsim çiçekleri gibidir bence iklimler değişir solar biter.
Olabilir niye olmasın ki her hoşuna gideni abartmada üstümüze yok zaten ya. Daha tanışalı 1 hafta olmamış beni seviyor musun diye soruyor. Ya neyi tanıdı ki neyi sevsin. Hala hoşlanmak ile sevmeyi karıştıranlar var. Yazık çok yazık ya.
21 yaş çok büyük bir yaş değil bence. herkes aşkı tadar bir gün.. bu aşk illa bir insana karsı olması gerekmiyor orası ayrı :D
Her insan birgun aski tadacak. Gercek olan tek sey bu :)
Vardır mutlaka ama illaki olurlar , ya da onun aşk olduğunu sanarlar :)
Ben şahsen aşka inanmazdım gün geldi bir çarptı ki oturduk kıçımızın üzerine onu düşünmeden edemedik.Zamanla olacak birşeydir bu.
Var ya niye olmasin, benim de 21 yasina gelmis hic asik olmayan arkadaslarim var. Aski tadar mi herkes orasindan emin degilim, ama sevgiyi tadar demek daha dogru olur sanirim.
20 yaşınada kadar yaşadığın aşk değil.ilk olduğu için alışkanlıktır.ama insana aşk gibi gelir.bir kadın ancak kendisinden büyük bir erkeğe aşık olabilir.çünkü o erkek yönlendiricidir,ilgilidir,menfaat gözetlemez,kadının iyi olmasını ister.kadında o kişiye kapılır gider
Bende 21 yaşımdayım. Hiç aşık olmadım sevdiğim de olmadı. Tadacak mıyım hayır. Gelecek planlarımda yalnız ve huzurlu bir hayat sürmek var :)
aynen
bu soruna ufacık yanıt araştıran bir bayan bilmeli ama bilmezsede sadece görmediği herşeye inansada inanmamalı inanmasa inanmalı çünkü bir araya gelmeden gözle görülmez kulakla duyulmaz
hayır her insan çocukluğunda illaki aşık olmuştur bence.
THE END...
vardır..bence Türkiye de aşk inanılmaz abartılıyor..nedir yani..tamam seviyorsun falan da herşeyin de üstüne çıkarmak ne kadar doğru..aşk deyince insanların ağzının suyu akıyor gerçekten çok enteresan..
sevgi ile aşkı birbirine karıştırmamak lazım herkes sever veya sevmez ama aşık olmak bambaşka birşey geri dönüşü olmayan bir yol
20 yaşındayım hiç aşık olmadım sevdiğimi düşündüm o da sevgi sayılmazmış zamanla anladım, herkes aşkı tatmak zorunda değil bence herkes tadacak diye bir şey yoktur ama tatmak güzeldir tabi o duyguyu :)
Ben mesela.
Ego tatmini ve flörtleşmeler tabi ki oldu lakin,herkes bunu erken yaşayacak diye bir kaide yok.
Benim yanlış anlaşılmasın ne el ele bile tutuşmadım yaş 23 bu arada .) iyi günler
aşk güzel de acısı çok fena .gerçek aşkların asla son kullanma tarihi yoktur.ben buna inanırım.
ben hiç olmadım nedeni bilmiyorum belki sorun bendedir belkide karşıdaydı..
Aşkın yaşla alakası yok ki, her yaşta olabilirsin... Belki hiç olmayanlar da vardır, onu bilmiyorum =) Ama 30 yaşına gelmiş bir insanın aşık olmamış olması da mümkün.
bence hayatta herkes birgün aşkı tadacaktır.
sevmemiş olan ve aşık olmayan insanları ise bence ne hissettiklerini düşünmeyecek kadar aptal olmalılar
ben 33 yasındayım hala olmadım ama aşktan daha kuvvetlı hılserın oldugunu dusnuyorum
her insan yalnız bir defa aşık olur gerisi yanılgıdır belki bu sebepten söylemiş olabilirler :)
İnsan zaten bir kez aşık olur. Aslında sever ama bunu aşk sanıp aldanır...
sevdim ama hiç aşık olmadım ne var bunda hahahahahah
biz tattıkta ne oldu (yalan oldu ) 2. arıyor gözlerim :)
var 27 yasındayım hıc askı yasamadımda tatmadımda...
Her insan aşkı farklı şekillerde yaşayabilir, gerçek aşkı bulmak asıl mesele :)
Beyler bayanlar herkes son soruma bakabilir mi acil cevap bekliyorum
sevmedim diyemem cok sevdigim iki kisi oldu ikside tiss bende biraktim bu isleri hirs yaptim en dass gibi hatunu bulunca onlara ders olcak sadece hayal
Bi kere kucuklukte hoslantiyi ask sandigimizdan yoktur :)
ben malesef 24 oldum olmadım sevgilim olmadı ..malesef...
Muhakkak vardır .. Ama Onlarda haklı Çünkü insanlar o Kadar baside indidrdi ki aşkı Ne Güven kaldı nede Aşk ..
herkes senin kadar şanslı olmayabilir.
tahmin ettim
Desem ki sevdim desem aşık oldum karşılıksız aşkın ne demek olduğunu bilmiyorum ki aşk diyeyim ..
ben olmadım , bir kere oldum sandım heves miş meger
Bence yoktur aşk sadece bir kisiye baglanmak değildir misal ben Fenerbahceyede aşığım
Aseksüeldir belkide, onlar ne aşk nede cinsellik duygusu hissetmezler ..
30 yaşına gelmiş hiç aşık olmadığını söyleyen arkadaşım var
zamanı gelince herkes olur nasip kısmet işleri bunlar..
var tanıyorum biliyorum en azından aşık olmadım diyo
ne hatunlar var ya aşık olunmaz mı ama merak ettiğim bu kadar güzellik makyajla mı yoksa normalde aynı mı sorusu :D
Neden olmasın? Aşık olduğun birisi parasız işsizse fikir değiştirebiliyorsun.
Gtml yi bitirdin simdide bu konularamı geldin yazık git egitimine onem ver
acısıyla tatlısıyla yaşaman gerek...
Var ben aşık olmadım.
Bir kişi olsun son kişi olsun :)
Ben aşık olmadm tadar mıyım bilinmez
henüz olmadım sanırım
ben hiç asık olmadım.
Olmayın ya da olunda alın nasibinizi
bende hiç aşık olmadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar