Kişilik & Karakter Hala hiçkimseye aşık olmayan taş kalpliler var mı? Qwww_xxxxxy Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Var Yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hala hiçkimseye aşık olmayan taş kalpliler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. ben aşka inanmıyorum zaten.. aşk diye bir şey yok yalan. 1 0 Yorumla
ТҮРКПҮ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 🚬🤐🥃✒️Sizin için anlam ifade etmeyen kelimeleri kendi iffetsizliğin Karaktersizliğiniz kılıfı hâline gelmiş. Gül dalın da her kes. Yolunda 1 0 Yorumla
bibakçıkıcam Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eved aşık olacak adam yok yoksa aşk kadınıyız elhamdulillah 1 0 Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşık olamadım diye taş kalpli mi oldum şimdi :/ ben de isterdim olmayınca olmuyo 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben aşka inanmıyorum zaten.. aşk diye bir şey yok yalan.
🚬🤐🥃✒️Sizin için anlam ifade etmeyen kelimeleri kendi iffetsizliğin Karaktersizliğiniz kılıfı hâline gelmiş.
Gül dalın da her kes. Yolunda
Eved aşık olacak adam yok yoksa aşk kadınıyız elhamdulillah
Aşık olamadım diye taş kalpli mi oldum şimdi :/ ben de isterdim olmayınca olmuyo
Aşk diye bir şey yok aslanım
Ona taş kalpli denmez
Buyrun benim
Waarr
Ben varim diyor ben😂