Dışı çirkinse sevmem
Ben kalbinin güzelliğine bakarım
zengin olsun da...
aşk yok geç bunu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kalbine bakarım çünkü yaşlanınca yanımda olmasını istiyorum.. bastonuyla benim şalımı getirsin istiyorum, beniii deliler gibi sevsin, sahiplensin, bir bebek gibi ilgilensin istiyorum.. bakalım zamanla o da olacak inanıyorum😏
Sevdiğim kişi gönlüme hitap etmeli. Hissedebilmeliyim ondaki değerini ve güven kokmalı. Yanında olduğumda dünya benim olmak ve yanında olmadığım zaman da aklım onda kalmamalı. Yani bana olan sevgisini kalbinden ve aklından hiç çıkarmamalı. Bence bundan daha değerlidir hiçbir şey yok
Teşekkürler ☺️
Rica ederim :)
Gözüme hitap ederse baklavam olur, gönlüme hitap ederse dondurmam olur.
Ancak hem gözüme hem de gönlüme hitap ederse baklava üstü dondurmam olur. (Açmıyım ne) 😂
Mümkünse her ikisi de olsun
Cevap
7Cevap
Sevdiceğim ruhuma hitap ediyor
Kalbime hitap etmelidir zengin fakir benim için önemli değil
Kapalıyız knks. O yüzden bizi ilgilendirmez bu konular ckskckdi
Evet kanks aşka yer yok bizde cxcxvxvc
Bu işler frekans işidir. İnsan var dışı çok çekicidir on dk sohbet edince direkt soğursun. İnsan var dışarıdan bakınca pek alımı yoktur bi sohbete başlarsın adam derya deniz gibidir...
Ben kalbinin güzelliğine bakarım. Dış görünüş de elbette bir rol oynar ama kalp daha önemlidir.
Kalbime hitap etmeli istediği kadar tip olsun karakteri hoşuma gitmezse ilgimi çekemez
Kalbime hitap etmeli onu hissetmeliyim.. dışi nasıl görünüyor hiç umurumda değil
Henüz aşık olmadım da olursam eğer kalbime hitap ettiği için severdim
Sevdiğim kişi kalbime hitap etmeli gözüme hitap etse ne olur kalbime hitap edemedikten sonra
Ne kalbe nede göze hitap ediyolar mk kezolari 😂😂
Öyle ölmezler füze at :D
Elimden gelse soykırım yapacam 😂
Hitler ruhu :D
Aynen kezolara ölüm😃
Hissetmeliyim onu önce.. Gerisi önemli değil..
Dışıda içide iyi olmalı ya cirkinle yapamam ici güzel olsada biraz da olsa tipi olmalı
İslama hitap etmesinde neye ederse etsin.
Kalbime de gözüme de hatta aklıma da
Önce kulağıma sonra kalbime
Parası varsa parasına dikkat çekerdim
Kalbime etmeli ki ediyoda zaten ☺️
Gönle hitap eden göze hitap eder.
Aşkla işim olmaz.
ikiside
İkisi de
Insan olsun yeter...
ikisi de
Kalbime hitap etmeli
Kalbime