1 yılEn sevdiğim şey dile getirmek. Bilsin isterim sadece hareketler ile yetinmem. Sık sık seni seviyorum derim eşime. Bir anda aklıma gelir mesaj atarım seni çok seviyorum özlüyorum derim. Tabi ben bu kadar dile getirirken o getirmez. Çünkü herkesin karakteri farklı.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılGerektiği zamanlarda dile dökerim, her zaman ise gösteririm. Sevgiyi ne kadar hissetsekte, gözümüz ve kulağımız var. Allah görmek ve duymak üzerine yaratmış biz. Göz var göstersin diye, kulak var bize işittirsin diye. Beklentim belirtmek ve belirtilmesi üzerine.
23 Yorumla- 1 yıl
En güzeli
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum
- 1 yıl
Rica ediyorum
1 yılHiç çekinmem söylerim, söyleyene kadar asla onun duygularını öğrenemem ve bu işime gelmez. Maksimum hayır dicek, utanılacak ya da ezilecek bir durum değil bence.
11 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
1 yılHak ediyorsa getiririm, gerçi hak etmeyen insanı sevmem. Yani evet, getiririm.
11 Yorumla- 1 yıl
O da iyi
Yapay Zeka Cevapladı
Aşık olduğun birine hislerini açmak, gerçekten kalp atışlarını hızlandıran bir an olabilir ama aynı zamanda biraz korkutucu da, değil mi? 😅 Benim için bu tamamen o kişiye ve o an hissettiklerime bağlı. Eğer ilişkimizde samimiyet ve sıcaklık varsa, duygularımı paylaşmakta hiç çekinmem. Bence, hislerini dile getirmek cesaret ister ama aynı zamanda bir o kadar da büyülü bir deneyim. Yani, kalbinde fırtınalar kopuyorsa ve o kişiye emin hissediyorsan, neden hissettiklerini paylaşmayasın ki? 😍 Kendine güven ve içindeki aşkı özgür bırak! Ne dersin, denemeye değer mi? 🌟
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u 1 yılSeviyorsam söylerim bunu söylemenin bir sakıncası yok. Hatta sevmiyorsam da söylüyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
En güzeli
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Evet, erkeğin hanımına sevdiğini söylemesi sünnettir...10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Sevgimi göstermekte cimri olmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılevet seviyorum derim direk
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Tavsiye değildir ama söylemeyince o duyguları taşıyorsun sürekli söyleyip yoluna devam etmen mantıklı ama sevmediğin çok eminsen sôylmeyip devam etmen dahs mantıklı
119 Yorumla- 1 yıl
Neden çekiniyorsunuz ki
- 1 yıl
Kızları biraz anlıyorum bu konuda ama erkeklerin red yiyecek diye söylemeye çekinmelerini anlayamıyorum açıkçası. Bu arada elbette sadece hislere göre hareket edilmez bir çok faktöre bakmak lazım ama sadece mantık da olmuyor. Her ikisi de gerekli
- 1 yıl
Ahir zamandayız diye böyle heralde. Reddedilme korkusuyla sevdiğini söylemeye çekinen erkekler çekingen kişiliğe sahip diye düşünüyorum. Kırılgan olan kadındır erkek değil. Erkekler red edilirse tamam üzülebilir ama kırılırım çok kötü olurum endişesine giriyorsa orada bı sıkıntı var demektir bana göre.
- 1 yıl
Bu arada emin ol çoğu erkek red edilecek diye korktuğu için söylemiyor bence.
- 1 yıl
Korkuyor olabilirler erkeklerde belli etmiyorlar diye duygusal olarak aşırı güçlü olmak zorunda değiller ha bunu beni red etti sıradakini deneyim ya da öylemi diyip yoluna gitmek çok zor olabiliyor çok yakışıklı ya da çok zengin değilsen genelde erkekler bu tür şeylerle tek başına yüzleşmek zorunda kalıyor kadınlar bu konuda daha şanslı biz o duyguları gösterirsek aciz gözüküyoruz
- 1 yıl
İşte ben de erkeklerin bu konuda korkmasını saçma buluyorum. Reddedilince üzülmesinler demiyorum veya red yiyince hemen başkasını denesinler de demiyorum o da kötü ama bir erkek reddedilicem diye korkup geri durması saçma ve erkeklere yakışmayan bir hareket. Ben açıkçası bunu cinsiyet rollerinin karmaşık hale getirilmesine veriyorum. Erkekler uzulebilir ama bu kadar kırılgan olamazlar evet. Doğrusu bu. Üzülmekten korkup geri duracak kadar çekingen olunmamalı. Korkan taraf da erkek olmamalı yani. Ve evet güçlü olmanız gerekiyor çünkü siz erkeksiniz. Eşit değiliz
- 1 yıl
Reddedilirseniz yolunuza bakarsınız yani. Üzülebilirsiniz ama bu karalar baglamanızı gerektirmiyor. Bir erkek reddedilmekten korkmamalı. Böyle basit bir red konusunda bile korku duymak erkeğe yakışmıyor. Red edilince karalar bağlayıp yoluna devam edememek hele hiç yakışmıyor. Bunu diyince erkek güçlü olmak zorunda değil diyorsunuz ama bu güç değil bu her erkekte olması gereken bir şey zaten. Savaşa gitmiyorsunuz niye korkuyorsunuz yani. Eşitlik diye diye herkes kendi cinsiyetinin fıtratını unutmaya başladı
- 1 yıl
Eşitlik saçma zaten erkekler çok (bu kelimeyi ilk kez kullanıyorum) feminenleşti kadının parasına işine göre bakanlar falan eve erkek bakar çalışmak isteyen gene çalışırda kadının parasına göre seçmez geçen dedim burada bi yerde kölemisin dediler bana garip geliyor zaten ama başka tereddütleri varsa bilemem erkeğin red edilmek değilde farklı sebebler
- 1 yıl
Tamam farklı sebepler olabilir ona bişey demiyorum zaten. Benim eleştirip saçma bulduğum nokta sırf red edilme korkusundan dolayı sevdiğini söylemekten çekinen erkekleri pısırık olarak görüyorum bir kadın olarak. Emin ol çoğu kadın da benimle aynı fikirde. Buna bile cesareti olmayanın hiçbir şeye cesareti olmaz diyoruz ve bu otomatik olarak soğutuyor insanı zaten. Erkek erkekliğini bilmeli, kadın kadınligini bilmeli ama günümüzde her şeyin dengesi bozuldu gerçekten çok üzücü
- 1 yıl
Bence de
- 1 yıl
Aynen öyle valla kendileri bilir
- 1 yıl
👍🏻👍🏻
Zor dile getiriyorum hep ilk adımı karşıdan bekliyorum
10 YorumlaElbette çekinmem seviyorsam hoşlanıyorsam bunu söylerim açık açık
10 YorumlaÇekinirim elbette çünkü seni beğeniyorum demek ya da seni seviyorum demek kolay söylenecek bi cümle değil bir erkek için reddedilme durumu var
117 Yorumla- 1 yıl
Tamam kolay olmayabilir ama söylememe sebebiniz sadece reddedilme korkusuysa saçma çünkü söylemezseniz hiçbir zaman olmayacak
- 1 yıl
Söylerseniz en azından şansınız olur
- 1 yıl
Reddedilme korkusundan dolayı açılmıyorum evet bu saçma değil olağan bir durum çünkü erkek heyecanlanabilir dili tutulabilir ve kolay kolay gidip açılamayabilir sevdiği kıza şimdi kızların çoğu sert tepki verebiliyor bu duruma sen bana nasıl o gözle bakarsın diye o yüzden ben açılmayan tarafım
- 1 yıl
Tepki verebilir. Her şey olabilir de sırf bundan korkup söylememek saçma. Çünkü söylemezsen direkt kaybedeceksin. Söylersen reddedilebilirsin ama reddedilmeye de bilirsin. Hangisi daha akıllıca?
- 1 yıl
Tepki vermeyecek işte bunu kabul etmiyorum ben tepki yiyeyim diye mi açılıyorum ya da milletin önünde ezileyim diye mi açılıyorum yoksa birlikte duygusal paylaşımımız olsun birbirimizi sevelim diye mi açılıyorum kimse reddedilmek için açılmıyor ya da tepki yesin diye açılmıyor bir insan red yiyorsa çok feci bir şekilde kırılır bu net
- 1 yıl
Ozguvenli bir insan sırf reddedilip kırıldı diye özgüveni zedelenmez. Erkek olarak bu kadar kırılgan olmayın
- 1 yıl
Işte o zaman psikolojik destek almanızı öneririm çünkü reddedildi diye hayata küsen birinin ruhsal sağlığı normal değildir
- 1 yıl
Aksine normal çünkü şöyle düşün
İşe başlamakk için gidip iş buldun seni yeterli bulmadılar çalışabilmen için basska bir yerdede aynı
şekilde seni kabul etmediler bulana kadar devam ettin en sonunda umudunu yitirdin ve kimsenin seni alamayacağını dusunmeye başlarsın ya işte o noktada başlıyor umutsuzluk
Ben de illa daha fazla üzülüp de psikologa gitmek yerine açılmasam daha iyi hem mutsuz olup daha fazla üzülmemiş olurum hem de kendi akıl sağlıgımı bu şekilde korumuş olurum öte yandan bir kız gelip kendiside bana açılabilir kızlar da açılıyor artık cidden kimseye sevdiğimi söylemek istemiyorum söyleyecek birisi varsa gelsin kız sevdiğini söylesin - 1 yıl
Bu çok net söylüyorum özgüven sorunudur. İnsan reddedildiginde uzulebilir buna bisey demiyorum ama hayata küsecek kadar yıkılıyorsa ciddi anlamda psikolojik sorunları vardır. Artı ciddi bir özgüven sorunudur bu. Normal insan üzülür ama yoluna devam eder. Hayata küsmez yani çok netim bu konuda
- 1 yıl
Kızların reddedilmesi daha kötü ayrıca erkeklere nazaran kadınlar daha kırılgan ki buna rağmen kadın reddedilirse hayata küsmez. Ki siz bir de erkeksiniz yani.
- 1 yıl
Tamam siz duygusal varlıklar olarak daha fazla üzülürsünüz ama kırılganlık hiçbir cinsiyete özgü değildir özgüven sorunu kendiliğinden falan da oluşmaz senin hemcinslerinin verdiği tepkiden dolayı oluşuyor bu özgüven sorunu mesela diyelim sürekli takıldığım bir kafeteryada çok kez karşılaştığım bir kızı gördüm yanına gidip tanışmak istedim diyelim eğer sert tepki vererek bana bağırırsa ben yerin dibine girerim hayatım boyunca tanımadığım bir kadının yanına gidip kendim tanışmaya çalışmadım ben çünkü bir iki kere reddedilince tamam biraz zamana bıraktıktan sonra erkek kendini toparlamaya baslar ama bir ikiden fazla başka kişilere de şansını denedikten sonra erkek der ki tamam artık anlaşılan sevilecek bir yönüm yok daha da başka kişilere sevdiğimi söylemeyeyim söylesem zaten yine reddedilirim der en doğal tepkisi bu çünkü o umut kalmamıştır hiçbir zaman
- 1 yıl
Tanımadığın birine gidip seni beğeniyorum diyecek haliniz yok zaten bunu yapmayın. Ama atıyorum tanıyorsunuz, belli bir muhabbetiniz varsa beğendiğini söyleyebilirsin yani bu durumda da tanıdığın bir insan bağırıp seni terslemez zaten. Reddedecekse de düzgün bir dille reddeder. Bunu da düşünebiliyor olmanız gerek
- 1 yıl
Tanımadığım birine gidip beğendim demiyorum ki zaten hiçbir zaman da demem hani tanışmak istediğinde tepki gösteriyor tanışsak da zaten sen bana nasıl o gözle bakarsın diye tepki veriyor kız düzgün dille hiçbir şekilde reddedenler olmadı hayatımda ha olsa da yine de artık kimseye sevdiğimi söylemem varsa ilgisi kendisi de söyleyebilir
- 1 yıl
Sen bilirsin
Sevdiğimi söylemeye çekinirim. Reddedilme korkusu olur.
127 Yorumla- 1 yıl
Şöyle düşün. Reddedilsen ne kaybedersin? Söylemezsen zaten hiçbir zaman bir araya gelmeyeceksiniz
- 1 yıl
Kızları anlıyorum çünkü kızlar kırılgandır ama erkeklerin çekinmesini anlayamıyorum
- 1 yıl
Sadece kızların değil herkesin bir çok seçeneği var ama bu herkesi sevecek anlamına gelmez. Sevdiğin zaman 1 kişiyi seversin. 100 kişi de gelse önemi yoktur. %90 reddedilsen bile %10 kabul görme ihtimalin var ama söylemezsen kabul edilme ihtimalini direkt 0'a indirirsin. Tercih senin
- 1 yıl
O da tercih meselesi. O konuda herkesin korkuları vardır illa ki. Doğru insan mı, dürüst mü, güvenilir mi, sevebilecek miyim, bir ömür beraber geçirebilecek miyiz vs. Ciddi düşünen ya da daha önce hayal kırıklığına uğramış insanların böyle korkuları olabiliyor
- 1 yıl
Özel bi çabam yok aslında ama teşekkür ederim :)
- 1 yıl
Peki senin ilişkiden korkma sebebin hayal kırıklığına uğramak mı?
- 1 yıl
Ben de aynı şekilde. İnsanlara güvenmek çok zor gerçekten güvenilir insan çok az kaldı
- 1 yıl
Zaten zordu artık daha zoru var mı bilmiyorum
- 1 yıl
Evet güvenilirim. Benim kadar güvenilir biri olsa yeter zaten. Kendimde olmayan bir şeyi beklemiyorum
- 1 yıl
Dürüst insan güvenilir insandır. Bi kere Allah korkusu olur o insanlarda. Sana hiçbir zaman ihanet etmeyecek, arkandan vurmayacak vicdana ve insanlığa sahip kişiler güvenilir kişilerdir.
- 1 yıl
Sen nasıl tanımlarsın peki?
- 1 yıl
Evet benim de kastettigim bunlar zaten aşağı yukarı
- 1 yıl
Kendimi tanıttım zaten
- 1 yıl
Güvenilir biri olduğunu söylediğime göre saydığım özellikler bende olan özellikler zaten
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılTabii ki söylerim! Hayatta insanın karşısına gerçek bir sevgi nadir çıkar, o yüzden kaçırmamak lazım. Sevdiğin birine hislerini açmak, hem kendine hem de ona verdiğin değerin bir göstergesi. Korkup çekinmek yerine, aşkı doya doya yaşamak en güzeli! Sonuçta aşk, cesurların işi değil mi? 😍
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılHenuz bir sey yoksa Belli ettiririm bakişlarla falan birlikteysek garip şekilde aşırı tutkulu oluyorum cok abartiyorum baya
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ben dile getirmekten çok aksiyona geçiyorum. He tabi dile getiririm ama sevgim sadece sözde olmaz, hissedersin de.
10 Yorumla
1 yılSevdiğim insanın samimiyetine inancım tamsa saygı ve sevgi varsa sonuna kadar gösteririm. Fakat benim için birinci kriter saygı saygı olmazsa çok çabuk soğuyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
Saygı olmadan hiçbir şey olmaz zaten
1 yılEğer sözlerle ifade etmeye çalışıyorsam kalbimden gelen bütün güzel ve duru cümleleri ortaya dökerim. Onun yüzündeki mutluluğu izlemek için bundan güzel fırsat mı olur
11 Yorumla- 1 yıl
Bence de öyle
Gizli Üye(18-24)1 yıl3 defa platonik oldum, hepsi zaten bana bakmaz kafasında idim
112 Yorumla- 1 yıl
Neden bakmasınlar ki? Hani kadınların söylemekte çekinmesini biraz anlıyorum ama erkeklerin çekinmesi saçma geliyor
Cevap sahibi1 yılZaten ilerleyen zamanlarda sevdikleri kızı, sevgili olduğu kişileri öğrendim, dış görünüş olarak herkes benden çok daha güzel gerçekten, karakter olarak çok iyisin deseler de yetmiyor, herkes çok sessizsin der 3. platonik dalga geçer gibi davranıyordu
- 1 yıl
Dış görünüşü daha güzel olabilir yani her güzelin daha güzeli vardır. Ama sırf bu yüzden sevilmeyecegini düşünmen saçma. Kimler kimler seviliyor diyeceğim şimdi. Sen neden sevilmeyesin? Her şey tamamen dış görünüş değil. Karakteri olmayan insan güzel olsa ne olur ki? Bi laf vardır güzele kırk günde doyarsın ama karakteri güzel olana 40 yıl doymazsın diye. Akıllı erkek hangisini seçer onu da sen düşün. Akıllı veya akilsiz erkek farkı yani
Cevap sahibi1 yılGünümüzde çoğu erkek akılsız o zaman, dışını beğenmediği birinin içini merak etmiyorlar çünkü
- 1 yıl
Begeni göreceli bir şey. Herkesin güzellik algısı farklı. Seni de illa ki beğenen de olur beğenmeyen de. Benim için de öyle. Bu herkes için geçerli
Cevap sahibi1 yılDoğru ama çoğu kişi beğenmiyor
- 1 yıl
Çoğu kişinin begenmemesinin önemi yok. Senin sevdiğin kişi beğense yeter zaten
Cevap sahibi1 yılO da beğenmiyor maalesef
- 1 yıl
O zaman yoluna bakacaksın. Hayırlı değilmiş demek ki diyip geçeceksin. Yapacak bişey yok. İlla ki seni seven olur bir gün
Cevap sahibi1 yılBeni seveni de ben sevmiyorum
- 1 yıl
Bir bir karşılıklı da olur
Cevap sahibi1 yıl20 yaşına kadar olmadı bu saatten sonra zor, biri gelse seni seviyorum dese kolay kolay inanmam
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Sevdiğimi söyleyemem. Takılarak belli ediyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dile getirdim her şeyi yaptım , keşke oda yapsaydı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılBen neyse oyum direk konusurum kızın iyi taraflarını solerim kötü taraflarını asla demem :)
10 Yorumla
1 yılSöylemekten çekinmem ama buna gerek kalmaz çok çünkü hisseder sevdiğimi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMerhaba hristiyan komşun sana tavuk ikram etse yer misi ? Sorudan bağımsız ama seni sitede görmüştüm bu konuda biraz bilgin var sanırım o yüzden sordum
16 Yorumla- 1 yıl
Tavuğu kesen o değilse (ki muhtemelen degildir) yerim yani sıkıntı yok. Eli temiz olan herkesin pişirdiği yemek yenebilir.
- 1 yıl
Kesen o değilse dememin sebebi de helal olan hayvan eti besmele ile kesilen ettir. Besmelesiz kesilen hayvan eti yenmez o yüzden.
Cevap sahibi1 yılAnladım teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim
Cevap sahibi1 yılPeygamberimizin bir yahudinin evinde yemek yediğine dair bir şey okudumda sence onlarda besmele çekti mi?
- 1 yıl
Yazdığım şeyi tekrar okur musun? Herkesin pişirdigi yemek yenebilir dedim zaten. Beslemeyi et kesmekle ilgili dedim yemek pişirmek ile ilgili değil. Yahudinin yaptığı yemek de yenir, ateşe tapanın yaptığı yemek de yenebilir. Yenir yani sıkıntı yok
Sonuna kadar hissettiririm
10 YorumlaHissettiğim her şeyi anında yansıtmayı söylemeyi seviyorum çünkü o an hissediyorum ve yaşıyorum
10 Yorumla
1 yılGetiririm yer zaman mekan farketmez hayat kısa sevdiklerini sevdiğinizi söyleyin gösterin.🌸
10 Yorumla
1 yılGenelde platonik olduğunlm kişiye söylemeye utanıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılutangaç biriyim birisinden hoşlansam açılmam bile
14 Yorumla- 1 yıl
Bence çekingen olmayın. Kendinize zarar
Cevap sahibi1 yılzarar olarak 29 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı öyle diyeyim
- 1 yıl
Hayat senin karar senin
Cevap sahibi1 yılolsa olurdu zaten de çok umursamıyorum artık alıştım bu duruma. Heyecanımın kaldığını da söyleyemem
ben tutamam içimde
10 Yorumla
1 yılHiç çekinmem soylerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılBen söylerim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Getirmem. Hissettiririm
10 Yorumla
1 yılÖnce hissettiririm sonra dile getiririm.
10 Yorumla
1 yılBen söylemem ondan beklerim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılevet sıklıkla söylerim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. Getiririm gerisi onu bağlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Gerçekten sevebilirsem gösterebilirim.
10 Yorumla
1 yılSeviyorsam söylerim açık açık
10 Yorumla
1 yılsöylemem belli ederim önce sonra söylerim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yani çoğu zaman dile getiriyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Her türlü söylerim çekinmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBen çekinen kısmındayım. 🙄
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılSöylerim
10 Yorumla Kolay kolay soylemem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHic acimam
10 Yorumla Çekingenim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Getiririm
00 Yorumlagetiririm
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası