Güzellik & Bakım 2 ay Aşık olduğunuz kişi yanınıza mı yakışmalı, kalbinize mi? m beyazorkidemFenomen Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Aşık olduğunuz kişi yanınıza mı yakışmalı, kalbinize mi?#orkide Aşık olduğunuz kişi yanınıza mı yakışmalı, kalbinize mi? Görüş Yaz 30 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 5,1b görüş paylaştı. Kalbime yakışması önemli ben yanımda dolaştıracak birini aramıyorum. 1 0 Yorumla
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 10,7b görüş paylaştı. Selam gadası 🙃Önce yanıma yakışsın sonra kalbime yakışır. 0 0 Yorumla
AsillKadın Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eig 91% 2 ay Önce kalbime yakışmalı kalbime yakıştığını hissediyorsam zaten yanımada yakışır. Kimin ne dediği umurumda olmaz. Ben beğenmişim kalbime yakıştırmışım kimene yani? Çokta tın tın tın... 0 0 Yorumla
s PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 27 , eig 78% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,4b görüş paylaştı. Yanıma da kalbime de yakışsın ki hem gözlerim hem kalbim şenlensin 1 0 Yorumla
1sorbakalım Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eig 83% 2 ay Taktın mı koluna yakışacak attın mı duvara yapışacak 0 0 Yorumla
sevdalık1kuş Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eig 54% 2 ay Gonlume de yakışmalı elbette ama ilk etkilendigimiz şey de dış görünüş 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 30 , eig 100% 2 ay İkisi de önemli ama kalbime yakışması elbette daha iyi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Kalbime yakışan yanimada yakışır olur yakistiran olmassa umurumda olmaz kalbimin yakismasi önemli kalp yakismassa yanıma yakissa ne fayda 1 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 99 , eig 100% 2 ay Yanıma yakışmayan adama kalbimdede yer yok 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 491 görüş paylaştı. Çok kararsız kaldım yine 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 9,9b görüş paylaştı. Kalbime yakışmalı tabi ki 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,8b görüş paylaştı. Hem yanıma hem kalbime. 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 591 görüş paylaştı. Kalbime herhalde 0 0 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 1b görüş paylaştı. Yanıma da kalbime de yakışıyor, 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 43 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 4,2b görüş paylaştı. önce kalbime yakışmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
15Görüş
Kalbime yakışması önemli ben yanımda dolaştıracak birini aramıyorum.
Selam gadası 🙃
Önce yanıma yakışsın sonra kalbime yakışır.
Önce kalbime yakışmalı kalbime yakıştığını hissediyorsam zaten yanımada yakışır. Kimin ne dediği umurumda olmaz. Ben beğenmişim kalbime yakıştırmışım kimene yani? Çokta tın tın tın...
Yanıma da kalbime de yakışsın ki hem gözlerim hem kalbim şenlensin
Taktın mı koluna yakışacak attın mı duvara yapışacak
Gonlume de yakışmalı elbette ama ilk etkilendigimiz şey de dış görünüş
İkisi de önemli ama kalbime yakışması elbette daha iyi.
Kalbime yakışan yanimada yakışır olur yakistiran olmassa umurumda olmaz kalbimin yakismasi önemli kalp yakismassa yanıma yakissa ne fayda
Yanıma yakışmayan adama kalbimdede yer yok
Çok kararsız kaldım yine
Kalbime yakışmalı tabi ki
Hem yanıma hem kalbime.
Kalbime yakışına yanıma da yakıştırırım.
Her ikisinden de istiyorum.
Kalbime yazdım ben onu
İkisi bir arada yokmu şekersiz
Aşıksa zaten ikisine de yakışır!
Kalbime herhalde
Yanıma da kalbime de yakışıyor,
önce kalbime yakışmalı