Güzellik & Bakım Aşık olduğunuz kişi yanınıza mı yakışmalı, kalbinize mi? beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Aşık olduğunuz kişi yanınıza mı yakışmalı, kalbinize mi?#orkide Aşık olduğunuz kişi yanınıza mı yakışmalı, kalbinize mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kalbime yakışması önemli ben yanımda dolaştıracak birini aramıyorum. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Önce yanıma yakışsın sonra kalbime yakışır. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Kalbime yakışmalı tabi ki 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Yanıma da kalbime de yakışsın ki hem gözlerim hem kalbim şenlensin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kalbime yakışan yanimada yakışır olur yakistiran olmassa umurumda olmaz kalbimin yakismasi önemli kalp yakismassa yanıma yakissa ne fayda 1 0 Yorumla
AsillKadın Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 92% +1 yıl Önce kalbime yakışmalı kalbime yakıştığını hissediyorsam zaten yanımada yakışır. Kimin ne dediği umurumda olmaz. Ben beğenmişim kalbime yakıştırmışım kimene yani? Çokta tın tın tın... 0 0 Yorumla
1sorbakalım Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 84% +1 yıl Taktın mı koluna yakışacak attın mı duvara yapışacak 0 0 Yorumla
sevdalık1kuş Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Gonlume de yakışmalı elbette ama ilk etkilendigimiz şey de dış görünüş 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. İkisi de önemli ama kalbime yakışması elbette daha iyi. 0 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Yanıma yakışmayan adama kalbimdede yer yok 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Kalbime herhalde 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. önce kalbime yakışmalı 0 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 510 cevap paylaştı. Öncelik yanıma 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kalbime yakışması önemli ben yanımda dolaştıracak birini aramıyorum.
Selam gadası 🙃
Önce yanıma yakışsın sonra kalbime yakışır.
Kalbime yakışmalı tabi ki
Yanıma da kalbime de yakışsın ki hem gözlerim hem kalbim şenlensin
Kalbime yakışan yanimada yakışır olur yakistiran olmassa umurumda olmaz kalbimin yakismasi önemli kalp yakismassa yanıma yakissa ne fayda
Önce kalbime yakışmalı kalbime yakıştığını hissediyorsam zaten yanımada yakışır. Kimin ne dediği umurumda olmaz. Ben beğenmişim kalbime yakıştırmışım kimene yani? Çokta tın tın tın...
Taktın mı koluna yakışacak attın mı duvara yapışacak
Gonlume de yakışmalı elbette ama ilk etkilendigimiz şey de dış görünüş
İkisi de önemli ama kalbime yakışması elbette daha iyi.
Yanıma yakışmayan adama kalbimdede yer yok
Çok kararsız kaldım yine
Hem yanıma hem kalbime.
Kalbime yakışına yanıma da yakıştırırım.
Her ikisinden de istiyorum.
Kalbime yazdım ben onu
İkisi bir arada yokmu şekersiz
Aşıksa zaten ikisine de yakışır!
Kalbime herhalde
Kalbime
Yanıma da kalbime de yakışıyor,
önce kalbime yakışmalı
Öncelik yanıma
2 sideee
Koluma :d
İkiside