dürüst olun evlenir misiniz , siz evlenmek istediniz ailenizin problem çıkarır mı toplumda evlenmek için saglık şart astım evlilige engel bir hastalık mı
Cevabın nedir?
Gerçekten aşıksam evlenirim.
Hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde diye boşuna söz vermiyoruz evlenirken. Evliliğin ciddiyetini kavramakta fayda var. Hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde beraber olamayacaksam evlendiğim kişi ile, bunun ciddiyetini kavrayamamışsam giderim dost hayatı yaşarım. Canım sıkıldığında, ufak bir zorluk gördüğümde kapıyı çekip çıkabilirim en azından bitti diyerek...
Olsun, bizde koşmayalım onunla. Nefes nefese kalmayalım. Toz toprak içinde çocuklar gibi eğlenmeyelim. Sevişirken ara verelim, kalp çarpıntılarını hissedeyim, sarılalım ve susalım o da yeter.
Ve sevişmekten çok çok öte birşey var, sarılmak diye. Bununda kıymetini bilelim.
Tabi bu evliliğin getirdiği maddi ve manevi sıkıntılar ne derece fazla olur bilemiyorum. Ancak ben o sözü vermişsem nikah masasında, arkasında da sonuna kadar dururum. Dedim ya, evlilik ciddi bir müesesedir...
Kimi var seviyorum der, mutluluğu başka kucaklarda arar. Kimi var seviyorum der, karşısındakini iyileştirmek için varını yoğunu ortaya koyar. Aşkın aşamadığı engel yoktur... Önemli olan beraber olmak ve bu işin ciddiyetini kavramak.
www.google.com.tr/imgres46 Yorumla
Soran+1 yılokurken agladım sen ne yaptın bana
- +1 yıl
İnanarak, içimden gelerek yazdım bu sözleri. Anlaşılan o ki sende kelimelerin gücüne inanıyorsun ve o kelimelerdeki hisleri anlayabiliyorsun bayan.
Bunu hissettirebilmişsem ne mutlu bana.
https://i.hizliresim.com/XYG5E6.jpg
Soran+1 yılçok teşekkür ederim çok iyi geldiniz
Soran+1 yılsizde umarım bu büyük kalbi hakedebilecek bir kadınla evlenirsiniz :) tekrar tekrar teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Kimin sağlığının garantisi var ki? Evlendikten sonra o kabul etmem diyen arkadaşlar da hasta olabilir.
Ne insanlar görüyoruz evleniyorlar, 1 hafta sonra eşi ölüyor, kaza yapıyorlar birisi engelli ouyor falan.
Bence engel değil ve olmamalı da. Bir kriter olmaz benim için. :)20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaşk varsa evlenirde
ama anne baba karşı olur
bide görücü usulü tanışmışsa herşeyini araştırıyorlar bu durumda evlenmez bir taraf saglıklı falansa ömür boyu kalıcı bir hastayla evlenmiyor
ben şeker hastası kadınla evlenen erkek gördüm ama sevgi falan vardı onlarda bir kız şeker hastasıydı ama zengindi memurdu saglıklı bir adamla evlendi00 Yorumla
Benimde astımım var ve bunun sorun olabileceğini düşünmüyorum tedavisi var ayrıca 2 kişi birbirini sevdikten sonra gerisi boş bence :)
14 Yorumla
Soran+1 yıltedavisi var ama ömür boyu
- +1 yıl
Evet fakat bu bir son değil üzülme bence. Ayrıca bunu görse eminim daha çok üzülür. Astım hastası olmanın bir zararı yok sadece dikkat etmesi gerekli ayrıca eğer çok ileri seviyeyse aşı öneririm. Benimki ileri seviye ve beni o kadar tıkamıyor, zorlamıyor kimse anlamıyor bile. Allaha şükür kötü bir rahatsızlığı yok dua etmek lazım :)
Soran+1 yılçok teşekkürler canım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
104Cevap
Vallahi sana şu kadar söyliyim engelli veya kanser olan kadınla bile evlenebilirim yeter ki aşk olsun...
Yarınımız ne olacağımız belli değil evlenirsin ertesi günü yatalak kalırsın bu işler böyledir önemli olan seni gerçekten sahiplenecek ruh ikizini bulabilmektir.10 Yorumlaneden evlenilmesin ki astım hastasıymış diye ilerde eşim astım hastasıysa eğer sigarayı bırakırım mesela çözüm olur işte bir de yakın bir köyden falan ev tutarız haftasonları gideriz temiz hava iyi gelir tatil olur arada :)
herkesin bir hastalığı vardır ki bu dünyada zaten yaş ilerleyince şekerdir kalptir tansiyondur bir ton hastalık çıkıyor10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evlenirim..! sorun değil. Astım dikkatli olununca hiç sorun yaratmayan bir durum. Hem evlendikten sonra da astım olabilir, ne olacak o zaman? Boşanılacak mı? Sorun edene Kapı ve yol göster.
13 Yorumla
Soran+1 yılhahhahha süper
Soran+1 yılhaklısınız ama insanlardaki olgular farklı
Elbette. Tedavi yolları aranır, alternatifler araştırılır, ya da ilerlememesi için önlemler alınır annemde astım hastası hem de bir kaç çeşit. Sizi seven birisi bunları sorun etmez acil şifalar dikkat edin...
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılyok değil bence hiçbir sağlık engel değildir gerçi artık evlenmek için sağlık raporları istiyolar ama astım engel değildir ben evlenirim sorun değil belki ilerde bende olucam nerden bilebilirim sıkıntı yok yani.
16 Yorumla
Soran+1 yılama ailen karşı çıkabilir o durumda ne yaparsın
- +1 yıl
Benim ailem öyle yapıya sahip insanlar değiller ki babam hastalıktan rahmetli oldu anlarsınız. karşı çıkma durumu olmaz yani söz konusu bile değil
Soran+1 yılallah rahmet eylesin
- +1 yıl
Sağol. sanada geçmiş olsun kimsenin sıkıntı yapıcagını sanmıyorum.
Soran+1 yılteşekkür edrim :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Astım da neymiş benim hatun akciğer kanseri ama evlenicez Allah nasip ederse. Hiçbirşey için mutluluğundan vazgeçme.
22 Yorumla
Soran+1 yılallah iyilik versin geçmiş olsun berarber uzun ömürlere
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar fedakar insanlarmışız biz ya.. O kadar terkedilen insan var, onları sanki bizler terketmemişiz gibi.. O kadar ihanet eden insan var, sanki bizler değilmişiz gibi..
22 Yorumla
Soran+1 yılinandırıcı degil mi cevaplar
- +1 yıl
İnandırıcı gelmiyor.. Çoğunun samimi olduğuna inanmıyorum.. Kanka dediği kızın, döndüğünde poposuna bakan bir sürü erkek var affedersin.. Ekstra bir örnek verdim ama gerçekler böyle maalesef.. İnsanlar kötü, herkes idealleri ve çıkarları peşinde ömğr tüketmekte.. Kimsenin kimseye eyvallahı yok.. Düşünsene, bir cıma namazına gitmekle, senede bir berat kandilinde dua etmekle bütün günahlarımızın affolunacağını sanıyoruz.. Bu ibadetlerimizi yapıyoruz ama sonrasında yine yapmadığımız kötü iş kalmıyor.. Nereye gidiyor bu hayat böyle, bilemiyorum.. Allah hepimizi ıslah etsin ne diyeyim..
+1 yılevlenirim tabiki bunda ne varki? ama çok kötü oluyor insan herhalde yahu alt komşu alamancı bizim kız kucağımda bayıldıydı aile kavgası yapıyorlardı açılın ben doktorum gibisinden.
12 Yorumla
Soran+1 yılkötü oluyor her an olabilmesi kötü zaten
- +1 yıl
doğrudur valla gözüm gibi bakardım ben öyle birşey olsa eşimde şahsen.
Kız arkadaşım astım hastası ve cok uzun zamandır beraberiz evliliği bekliyoruz onun sağlığı için herşeyi yaparım atalatabilmesi için ne gerekiyorsa yapacam astım hastası diyedr asla onu birakmam bugün sağlıklıyim diye yarında böyle olmayabilirim sevdiğimi asla sağlığı bozuk diye birakmam o bugün benimse benleyse yarında ne olursa olsun benimdir...
10 YorumlaŞöyle söyleyeyim diyelim ki astım değil diyelim ki çok sağlıklı evlendikten sonra bir hastalık geçirdi kapıyamı atacağım? Ben evlenmeden de evlendikten sonra da o benim namusumdur ve hertürlü sorumluluğu bana aittir iyi günde kötü günde birbirmizin yanında olmak görevimiz.
10 Yorumla
+1 yılBende astım geçirdim de bunun evlenmekle ne alakası var ne yani kadın nefes darlığı çekemez mi? ya da evlenince hergün koşturacakmıyım kadını? ilaçlarımı pahalı? ya da ailem ne karışır kadın benım kadınım hastalıgını cekecek olan benım. sigara mı sorun balkonda içerim ya da bırakırım. kısacası sayın bayan evleneceğin kişi ADAM ise sorun olmaz..
20 YorumlaBen koynumda uyutacagim, sofrada yüzünü gorecegim kadini kendim secerim bu kadim ister kanser olsun tedavisi olmasin isterse kör olsun benim canım, gücüm, elim, ayagim ikimize de yeter Allah hayirli eş nasip etsin de yoksunlugu sorun etmem
12 Yorumla
Soran+1 yılvaavvv helal olsun
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ben astım hastasıyım, benim adam yanında 2 kutu foradille geziyor:)
12 Yorumla
Soran+1 yılbenimki fosterle gezer artık
Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Astım diyorsun cüzzam değil hoş onun bile tedavisi var sanırım. Neyse boktan bir sebep benim için engel olamaz yani hem kime ne olacağını kimse bilemez. Ben öyle bir şey olsa sigarayı dahi bırakırım açık ve net
10 Yorumla
+1 yılabartma istersen alttarafı astım hastasısın 10 kişiden 8 i astım ülkemizde.
13 Yorumla
Soran+1 yılabartmıyorum bu bir ömür devam edecek bir olay ayrıca empati yapabilsen keşke yaşamadıgın şeyler hakkında konuşmak çok kolay
- +1 yıl
ayyy benım annemde astım hastası canım 30 yıllık evlıler ben daha evde konu oldugunu bıle duymadım ergen ergen trıplere girmeyın yaaaa.
Soran+1 yılcanım defolup gider misin
Sevdiysem hicbir hastaligina bakmam cunku evlendikten sonra benimde basima gelebilir onunda o zaman bu hasta diye vazmi gececem allah kimseyi bir insanin hastaligiyla sinamasin :(
11 Yorumla
Soran+1 yılamin
Niye evlenmeyeyim yeterki akıllı ağırbaşlı olsun namuslu serefli olsun. bir dk sonra ne olcağımızın garantisi warmı allah diğer insanlara haşa hastalık wermeye korkuyomu hastalıkta hersey kadar normal
10 YorumlaAllah yazdı ise bizler istedıgımız kadar evet ya da hayır dıyelım laf bize düşmez ama asla yadırgamam hasta dıye bu çok buyuk bır gaflet olur
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. karşılıklı birbirimizi sevdikten sonra, dünya kalksa üstüme umrumda değil. Ayrıca sağlık sorununun tek bir boyutu engel olur. oda AIDS gerisinin hiçbir önemi olmaz benim için.
10 YorumlaEvlenebilirdim değil evlenirim sırf hasta diye etik bir kadından vazgeçemem insan merkezli inancıma ters aynı durumda ben de olabilirdim her birey empati yapmalıdır bu konularda
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsa insan buna mı bakar yahu sakat olanlar hepten sap olsun o zaman. Seviyorsa insan 3 günü bile kalsa kimseyi dinlemez nikahı kıyar ölecekse de yanında ölsün 3 gün 3 gündür..
10 Yorumlakardeşim bırakın şu soruları.
bir kadın vücuduna göre sadece gece için işe yarar. oysa ki evlilik gibi olaylarda karaktere bakılır. sen eşine tam bir eş olabilirsen senin hastalığını umursamaz.30 YorumlaAsla engel değil evlenirim evlendikten sonra astım olsa boşanacakmıyım çocuklarımın anasını bunun aksini düşünen insan değildir robot olmalı herşey insanlar için hastalıklarda
10 YorumlaInsanlar HIV virüsü taşıyorlarmış bile evliliklerini sürdürebiliyorlar. Yeter ki gercek sevgiyi aşkı bulabilsinler. Astım çok basit bir durum. Hiç bir engel teşkil etmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılYa rabbi ya resuul
Saçmalama sınırını daha ne kadar zorlayacaksınız çok merak ediyorum.24 Yorumla
Soran+1 yılgider misin bu kadar büyük konuştugun için hakkımı helal etmiycem sana
- +1 yıl
Yahu ne büyük konuşması. Astım diye evlilikten mi vazgeçecek adam. Sende onu hastalıktan mı sayıyosun! Hayret bir şeysiniz ha!
Soran+1 yılhastalıktan mı sayıyorsun çok kırıcı ne yaşattıklarını bilmeden büüyk konuşuyorsun istedigin gibi koşamamak hatta bazen gülememek gülerken bile öksüürük krizin tutabiliyor hayatın küçük bir tüpün ellerinde bu kadar dar kafalı olmasan keşke yaşamadıgın ya da bir kez bile o kriz anını yaşayamadıgın şeyler hakkında konuşmasan bu kadar çirkin bir kalbe sahip olmasaydın keşke iyi geceler
- +1 yıl
Gerçekten şu an nutkum tutulmuş durumda..
Biri şu kıza gerçekten ne söylemek istediğimi anlatabilir mi acaba! Zira beni anlamamakta o kadar ısrarcı ki!
+1 yılBunu cidden kafana taktin mi? Bence bunu kimse dert etmez:)
14 Yorumla- +1 yıl
Icin rahat olsun yani
Soran+1 yıltaktım dert edenler var
- +1 yıl
Bence pek kisi dert etmez. Dert edenin beyninden suphe duyarim ve o kisi seni haketmez
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Ben de astım hastası bir kızım küçüklüğümden beri de var ve böyle bir şeyi daha önce hiç düşünmedim sen düşündürdün valla :)
12 Yorumla
Soran+1 yılaslında çevrenin verdigi etki diyebiliriz
+1 yılBende astım hastasıyım ama ılerı duzeyde degıl daha cok alerjık. Buyuk sorun yaratack bı hastalık degıl neden evlenmesınlerkı :)
10 YorumlaFallah bocim sen bu nomissizlere bakma dumenkarlar astimli arvati 100 erkeke sor 99 u istemaz ailsede cikitayi siktur et baskasunu buluruk der binlerca arvat var bulrak der yalansa sogle booci
112 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım ki bu nasıl bir Türkçe
Soran+1 yılanlamadım kıro kardeş
Soran+1 yılayrıca binlesre kadın var ama ben bir taneyim
Soran+1 yılkırolarla konuşmuyorum
Soran+1 yılya hastasın sen
Soran+1 yılay allahımda seni güldürsün sen beni güldürdün
+1 yılOlur hatta iyilestiririm. Spor yaparsa o hastalık biter
14 Yorumla
Soran+1 yılbiter deyince bitmiyor işte
- +1 yıl
Acelesi yok oksijen tüpü alrz
Soran+1 yılyaaa foster inhaler alsanız yeter
- +1 yıl
Ney o. Öyle biriyle karsılasırsak bakıcaz caresine. Yarı yolda bırakmak olmaz
+1 yılNiye engel olsun biraz dikkat edilmesi gereken bir hastalık aksine hiç üzmem üzerine titrerim onun 😳
10 Yorumla
+1 yılNeden astim var diye sevdigimden vazmi geceyim buyuk bir hastalik degil engel olarak gormem
12 Yorumla
Soran+1 yılbüüyk hastalık degil ama bir ömür zamanla agırlaşacak hamiellik döneminde sıkıntıları var
- +1 yıl
Derdi veren Allah dermaninida verir Sevginin önune gecemez boyle seyler herseyin hayirlisi olsun sikinti yapma
Hayir degil hastalikta saglikta yaninda olurum esimin.
10 YorumlaKesinlikle bir engel değil. Aile de kesinlikle karışmaz. İnsanların hastalıklarını bu tür konularda kusur olarak görmemek en azından psikolojik durumlar hariç
10 YorumlaAllah şifa versin. konu hakkında yorum yapmak istemiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılNe alakası var ki? Astım hastaları üreyemiyo mu? Taklmayn byle şeylere Allah vergisi sonuçta
12 Yorumla
Soran+1 yılüreyemeyen bir kadınla evlenmez misin
- +1 yıl
Valla onu bir düşünmek lazm bilemiycem şimdi ne desem yalan olur byük konşmaya da gerek yok
Neden edilebilmesini ki evlendigin kişinin bir hastalığı olmadığını nereden bileceksin Sorun yapma böyle şeyleri seven kisi herşeyi göze alir 😇😇😇
10 YorumlaÇok seversen evlenirim bide diyelim ki saglikli evlendik 3 . 5 sene geçti hastalandı eee evlenirken demiyomuyuz hastalıkta sağlıkta iyi günde kotu günde diye
10 Yorumla
+1 yılAstim hastasiyim bir problem olacagini dusunmuyorum vok sukur allah korussn kanser degiliz ya
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılBu asla bir engel değil seviyorsan bunlar hiç sorun değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılAstım evliliğe engel değil ki hem seviyosa hastalığını görmezden gelir
10 Yorumla Saçmalama evlenedikten 1 hafta sonrada astım olabiliir bir insan. Aşkımı bırakmam astım diye. Bırakılırmı ya :(
10 Yorumla
+1 yılSara hastası olan bir sevgilim vardı, çok sevmiştim fakat olmadı. Astım bu hastalığın yanında hiç kalır.
10 Yorumla
+1 yılEngel değil ve evlenirim. Mutlu olacaksam sevdiğimin her zaman yanında olurum iyi, kötü hastalıkta ve sağlıkta her daim destekçisi olurum...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılAstım nedir ki isterse görme engelli olsun ben onu kendi elime beslerim :)
10 Yorumla
+1 yılİnsan sevdigini herseyiyle , tum kalbiyle kabul etmez mi :(
10 YorumlaAstım bendede var ileri derece ama yapacak bisey yok kocasz kalmayz heralde
20 Yorumla
+1 yılbabanem de astım hastası benim için hiç sıkıntı olmaz alışkınım ben :D
10 Yorumla
+1 yıleğer seviyorsam değil astım psikopat bile olsa evlenirim..
10 Yorumlaastım hastası olmakta ne var canım niye evlenmeyelim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAilemin sözüne bir yere kadar bakarım. seviyorsam astım olması benim için sorun olmaz.
10 Yorumla
+1 yılOnu sevmem yeterli icindeki masumlugu gordugum zaman bakıma muhtac biri olsa bile omrümüm sonuna kadar bakarım ona
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşimin eşi de astım hastası hiç sorun bile etmediler.
10 Yorumla
+1 yılAstım değil genel olarak;
2yıl önce sorsanız evet derdim..
Şimdi? Hayır.10 YorumlaEğer seviyorsam kimseyi dinlemem. Ayrıca hastalığı vız gelir...
10 YorumlaEvlenirim yani eğer bunu sorun ediyosam onu sevmemişimdir demek.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. eğer seviyorsam 3 günlük ömrü kalmış olsa bile umrumda değil... geçektende öyle
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİsterse aids olsun sevdiğim kadın neyse bende o olurum... Herşeye rağmen..
10 Yorumla
+1 yılseven sevdiğini Allah için sevmeli. kaşı gözü ayağı için değil.
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim tabi l*n ne alaka astimlik sevilecek biriyse sakat olsa gene basimin taci
10 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem