İçim içimi yiyor 2 senedir ms hastasıyım hafif seyirli çok şükür aynı zamanda hemşireyim çalışıyorum ilacımı kullanıyorum doktorum da her şeyin yolunda olduğunu söyledi ama yarınımı bilemiyorum aslında bakarsanız kimse yarınını bilemiyor ya neyse tanıştığım bir çocuk var annem annesiyle de tanıştı konuşuyoruz bir süredir ona laf arasında hastalıkta sağlıkta yanımda olur musun dedim evlilik bunun için karımın kötü zamanında yanında olmayacaksam nedrn evleniyorum falan dedi zaten kimse olmam demez ya neyse bu çocuk bana çok pozitif enerji veriyor beni güldürüyor iş güç sahibi temiz bir insan olduğunu hissediyorum ms olduğumu da saklamayacağım elbette doğru zamanı bekliyorum sadece ama korkuyorum ya istemezse çok korkuyorum bilmeyenler için ms bulaşıcı değil sadece stresi iyi yönetmek gerek bu hastalıkta ama dediğim gibi yarınımı bilmiyorum bugün iyiyim kırmadan yorum yapın lütfen daha üzülmeyeyim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hastalığını saklama şimdiden herşeyi dürüstçe söyle ve seni her halinle sevsin, ayrıca hastalığı sen kendin seçmedin, her insanın başına gelebilir
Korkuyorum
Korkma seni seviyorsa zaten sorun etmez, ve diyelim ki sorun etti ileride üzülecegine şimdi üzül anladın mı demek istediğimi, ayrıca ne güzel mesleğin var, illaki seni seven değer veren biri yine karşına çıkar, zaten MS olduğunu öğrenip bitirecekse varsın yoluna baksın
Aklı başında bilinçli inançlı bir erkek ne tepki verir sence
Olumlu tepki verir
Sen sorun eeder miydin böyle bir şeyi
Asla etmezdim nedenini anlatsam çok uzun bir konu sayfalar yetmez
Umarım dediğin gibi olur ona çok alıştım kötü bir şey olmasını istemiyorum istemezse de artık allah beni korumuş evlendikten sonra ortaya çıksa beni desteklemezdi dicem artık..
Herşeye alışıliyor maelesef babam öleli 15 sene oldu, sekiz senelik sevgilimden ayrılalı altı sene oluyor, üzülüyorsun acı çekiyorsun ama hepsi zamanla geçiyor
Korkma ve saklama en kısa zamanda söyle şimdiden bilsin
Başın sağ olsun benim içimi ferahlattın Allah da senin içini rahatlatsın
Amin sağolasın umarım her şey istediğin gibi olur, benim de iki ay öncesine kadar üç senem hep hastanede geçti neler çektim neler ama geçti doğumsal bir hastalık varmış anne karnında olmuş devlet hastanesi yapsakta ameliyati öleceksin yapmasakta öleceksin dedi yapmadılar ameliyatı özelde oldum öncesinde başka bir ameliyat oldum, on ay ara ile iki büyük ameliyat oldum, sen içini ferah tut her şey olacağına varıyor, korkularını bir kenara bırak hep ümitli ol
Bende de bir hastalık var ve saklamam asla kimseden langerhans hücreli histiositozis hastalığı hiç duydun mu şu an uyuyor aktif dönemde değil
Hiç duymadım geçmiş olsun
Aktif döneme geçince kemik ağrıları kaşıntı lenflerde şişme beyaz kanda yükselme kırmızı kanda azalma oluyor ama hiç ümidimi kesmiyorum ileride evlenmek istediğim biri çıkarsa karşıma saklamam beni kabul edecekse böyle kabul etsin etmeyeceksede canı sağolsun
Sağol, bu hastalık japonya ve Amerika'da yavaş ilerleyen kanser diye geçiyor, Türkiye de kanser diyende var otoimmun hastalık diyende var ama tedavisi kombine tedavi ve kemoterapi
Yine de ne bileyim engeller çıkıyor karşımıza ve dediğin gibi böyle kabul ederse basım üstüne belki biz 70 80 yasına kadar saglıklı yasicsz ama şu an görünürde hastalığı olmayan biri yarın bir trafik kazasında ölecek bilemeyiz allah kerim
Sanada çok çok geçmiş olsun ilacını kullanıyorsun zaten kontrol altında tutulur MS başlangıçta iken
Tabiki bilemeyiz kimse sağlığına güvenmesin, hiç kimsede ben hastayım diye karamsar olmasın kimin ne olacağı bilinmez
Karşımıza iyi kalpli Allahı bilen insanlar çıksın inşallah dediğin gibi ne olacağını kimse bilemez
Ben inanıyorum sen saklama söyle kabul edecek korkma
İnşallah 🥹🥹
🙏🙏
MS tanısı zordur evet ama birini sevmeye engel değil. Tabi tedavi gerektiği dönemlerde (yani bildiğim tedavisi yok ama dönem dönem hastanede kalması gerekebiliyor kişinin) sabırlı olması şart. Onun dışında fiziksel zihinsel bir engel yok.
sanırım hayır. ama sevmeden önce biliyormuyudum ona göre değşiebilir fikrim. bilemedim
anlatırken.. yeni öğrenmiş gibi yap. sonucu bekle. negatifse sakın zorlama
Yeni öğrenmedim yalan söyleyemem
kısmett
Sanmıyorum