Arkadaşlar kz veya erkek sedef hastası biriyle tanıştınız ama sedef hastası oldugunu öğrendiniz onu sevip evlenirmiydiniz yoksa sadece konuşurmuydunuz?
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne alaka ya, bu biraz sedef hastalarinda olan bir takinti sanirim :S Ben senelerdir sedef hastasiyim, hastaligimi tetikleyen seylerdenuzak kalmaya calisiyorum ve tedavimi uyguluyorum.Ve bende olmasaydida sevdigim kiside olsaydi viz gelirntiris giderdi. Sonucta hasta olmayi biz secmiyoruz ki sedef kalitimsal ve bulasici degil, o yuzden dramatize edilcek birntarafi yok, tabi ki evlenirdim onemli olan aradaki sevgi :)
Bir tanıdığımda 50 yaşında çıktı, 2 yaşında bebeklerde çıkıyor bu hastalık.Bunu neden anlatıyorum bu hayatta kimsenin ne olacağının bir garantisi yok.Bugün beğenmeyip evlenmem denilen durumu yaşamayacağımızın garantisi yok ya da çok beğenip evlendiği eşinde olmayacağının..
kütürt
:D EGER Kİ SEVİYORSAM TABİKİ EVET... ! KOLU BACAĞI OLMAYAN BİRİNİ BİLE SEVMİŞSEM EVETTTTTTTTTT TABİKİİİ SEDEF HASTALIGIDA ÖLÜMCÜL BİR HASTALIK DEĞİL Kİ...!
Rabbim sedef hastalarına da şifa versin.
Bu noktadan konuşmam çok doğru olmaz. İki seçenek de baskın.
Cevap
31Cevap
Vala benim 2016 yılında sedefim iyileşti. ( Tüm vücut artı saçımda vardı) saçımda kaldı. Arada dirseklerimde lezyon şeklinde çıkıyor. İlacını sürünce geçiyor. Eski eşim olacak kişi bunu kafasına çok takmıştı. İyice artarsa falan diye. Hatta bana birçok yemeği yasakladı. O dönem çok zayıfladım. Yediğim zaman sorun çıkarıyordu. Artık dayanamayacak hal oldu. Sürekli yasak vs. Evime 1 sene ne makarna ne patates soktu. Tartışıyorduk. Sonuç ayrılık oldu. O yüzden şu an o kadar temkinliyim ki. Evet evlenirim diyenlere inanmıyorum. Sırf bunun için de evlenmeyi düşünmüyorum bir daha.
Asiksam seviyorsam adami ve güven varsa neden evlenmeyim tabii evlenirim, hasta olmasi hicbirsey degistirmez bakarim sevdigime...isterse kanser olsun, ölümcül hastaligi olsun, yaninda olurum birakmam asla.
eğer sedefi fiziki görünümünü çok bozuyorsa uzaklaşma yapabilir. sedef bulaşı bir hastalık olmadığından konuşmakta ve yakınlaşmada bir sıktı olmaz genelde. eğer erkek severse neden evlenmesin
Ayrılmam sevgili ne demek..
Sen bugünlerde yanında olmayacaksan ne işin var..
Sevgili öpmek el ele gezmek mulu olmak değil...
Mutsuzluğuda var olmak..
böyle bişeymi int baktımda deri hastalıgı diyor
static.framar.bg/.../psoriasis_04pb[1].jpg
Bu coookk ust derece
Değil sedef hastası eğer seviyorsam cüzzamlı olsa yine evlenirim. Gayet ciddiyim.
Sedefi neden bu kadar kafaya takıyorsun gören de kanser zannedecek sedef tedavisi olan bir cilt hastalığıdır sadece el yüz gibi bir yerde ise görsel açıdan sıkıntı olabilir sen diğer konulara önem ver
Ölümcül ya da tedavisi olmayan bir hastalık değilki. Senin ya da sağlıklı diye seçtiğin erkeğin yarın ne olacağı bellimi
Bulaşıcı bir hastalık değilmiş ama tedavisi var heralde kısmet ne diyebilirimki sonuçta hastalıkta sağlıkta değilmi.
Bu soruyu sormak bile saçmalık evleneceğin kişi sedef hastalığın var diye mırın kırın ederse sen ayrıl esas o heriften hayır gelmez.
Bulaşıcı bir hastalık değil ,
Eğer karşımdakini sevmişsem neden olmasın.. :))
22 yaşındayım bebekliğimden beri vardı 13 yaşlarımda falan geçmişti 20 yaşında tekrar başladı ve vücuduma çok yayıldı erkek arkadaşım var ve bu durumdan hiç rahatsız değil ben biraz çekiniyorum yaralarımın gözükmesinden ama o beni rahatlatmak için yaralarımı bile öpüyor insan birbirini kusurlarıyla sevmeli onun sayesinde biraz daha iyiyim iyi ki var bu sene de evleniyoruz kısmetse :)
Hastalığı ne olursa olsun ben sevdikten sonra her zaman her koşulda yanında olmaktan onur duyarım.
Vucudunun neresi? Sırt hepsi? Sedef hastalığı hakkında pek bir bilgim yokta..
Sedef hastalığı artık tedavi edilebiliyor kaldı ki bulaşıcıda değil. Evlenirim...
niye evlenmeyeyim yola hastalıkta sağlıkta diye çıkmıyor muyuz zaten :D
THE END...
Tabikide evlenirdim sonuçta kimin ne olacağı belli olmaz hayat bu hem seviyorsam verdiğim sözler nerde kaldı kalbiyle sözleşen diliyle syrılmaz
seviyorsam hastalıklı diye asla bırakmam herseyi ile kabul ederim
seversem evlenirim ciddi hastalık değil bence epilepsi olsa daha çok düşünürdüm.
bende yeni öğrendim ayrılmak aklımın ucundan bile geçmedi geçmezde.
ben de sedefliyim. evlenirdim. aksini söylemek bence cahillik
kardes eger kotu qunde sevdiqinin yanında olmuyorsan karaktersizlik den baska bisi deqildir
çok saçma soru olmuş sevgi aşk olduktan sonra neden evlenilmesin ki
Eski erkek arkadaşım sevgiliyken boyle bir hastalığı cıktı ayrılmadım ilaclarlada gecti
Neden olmasın? Evlenirim tabi ki
Evlenirim tedavisi var hastaliginin
Eğer sevmişsem neden olmasın.
Evlenerim tabi cunku bende sedef hastasiyim;)
Büyük konuşmamak lazım. Olabilir.
öldürücü bir hastalık değil tabi ki evlenirim
evet evlenirdim hatta sevinirdimde.
Evlenirdim tabi
En korkunç hastalık bile olsa bırakmam
EVET SEVIYORSAM TABI KI
para varsa boşver sedefi falan
evlenirim tabi ki
Evet.
.
hayır
Sedef hastaligi neki