Aldatılma ve insan psikolojisinden anlayan bilgili hayatı yaşamış zeki arkadaşlarım bana yardım edin?

Hayatımın en kötü zamanlarını geçiriyorum nişanlımın aldattığını öğrendim ihanete uğradığım yer de de asla durmadım. Arkadaşlar çevremde de genel hayatta da aldatılma olaylarına çok şahit oluyoruz ama ben böylesine ilk defa şahit oluyorum

beni aldatıyor ben öğrendiğim an kıza yol veriyor ne yaparsam yapayım beni rahatsız etmeye devam ediyor beni çok sevdiğini bensiz olamayacağını söyleyip ağlıyor pişmanım diyor sonra da sen değişmişsin hayatında başkası var diyip beni suçlamaya geçti

beni aldattığı kadına benim baskıcı bunalttıgımı söylemiş. Ayrıldığı ıcın mutlu olduğunu söylemiş.( kesinlikle yalan senelerdir hiçbir sosyal medya şifresini almamısımdır telefonunu elime almamışımdır özel hayatını taciz etmemişimdir)

ayrıca da görüştüğü zavallı kızın bi suçu olmamasına rağmen gerçekleri bana anlattı diye g kıza bulaşmış sevdiğim kadından beni ayırdın hırsından yaptın senin yüzünden benden ayrıldı diye kızı da rahatsız etmiş

( engelliyorum numaralardan yazıyor. hayatımdanda çıkardım heryerdende)

Beni aldattı e madem ben baskıcı iğrenç birisiyim bana neden yapıştı gitmiyor sürekli bana birisi mi var diyip duruyor ve niye herkesi bizi ayırmışlar gibi düşünüp tehdit ediyor bana yardım edin lütfen

Aldatılma ve insan psikolojisinden anlayan bilgili hayatı yaşamış zeki arkadaşlarım bana yardım edin?