Hayatımın en kötü zamanlarını geçiriyorum nişanlımın aldattığını öğrendim ihanete uğradığım yer de de asla durmadım. Arkadaşlar çevremde de genel hayatta da aldatılma olaylarına çok şahit oluyoruz ama ben böylesine ilk defa şahit oluyorum
beni aldatıyor ben öğrendiğim an kıza yol veriyor ne yaparsam yapayım beni rahatsız etmeye devam ediyor beni çok sevdiğini bensiz olamayacağını söyleyip ağlıyor pişmanım diyor sonra da sen değişmişsin hayatında başkası var diyip beni suçlamaya geçti
beni aldattığı kadına benim baskıcı bunalttıgımı söylemiş. Ayrıldığı ıcın mutlu olduğunu söylemiş.( kesinlikle yalan senelerdir hiçbir sosyal medya şifresini almamısımdır telefonunu elime almamışımdır özel hayatını taciz etmemişimdir)
ayrıca da görüştüğü zavallı kızın bi suçu olmamasına rağmen gerçekleri bana anlattı diye g kıza bulaşmış sevdiğim kadından beni ayırdın hırsından yaptın senin yüzünden benden ayrıldı diye kızı da rahatsız etmiş
( engelliyorum numaralardan yazıyor. hayatımdanda çıkardım heryerdende)
Beni aldattı e madem ben baskıcı iğrenç birisiyim bana neden yapıştı gitmiyor sürekli bana birisi mi var diyip duruyor ve niye herkesi bizi ayırmışlar gibi düşünüp tehdit ediyor bana yardım edin lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer