Öpüşmenin de uzaktan eğitimini çıkardılar ya dur bakalım daha neler göreceğiz? 🙄 Şöyle bir muhabbet hayal ettim şu an 😄 - Aşkım sen öpüşmeyi uzaktan eğitimle mi yaptın? + Yoo düz eğitimle mezun oldum
Sanaldan sevgilin var diyelim böyle bir telefon almak yerine sevgilinle buluşmak daha mantıklı değil mi? Gerçekten bazı şeyleri anlamak çok zor insanlar üzerinde...
Bence çok güzel bir uygulama olmuş. yani sevgilim uzaktayken tabi ki de öpmek isterdim bunun için de teknolojinin gelişmesini seviyorum. yani bu tür şeyleri zaten isteyen yapar istemeyen yapmaz yapmayanların da eleştirmeye hakkı yoktur zaten. cinsel ilişkiye girmek sevgili olmak öpüşmek bunlar doğal şeylerdir bunlara ayıp diyenlerde suç vardır. zaten kimin kiminle yaşadığı da kimseyi ilgilendirmez kişileriz özgür iradeleri vardır ve kendileri seçim yapabilirler yanlış bir seçim ise bu da yine onları ilgilendirir beni hiç bir şekilde ilgilendirmez ben kendi hayatıma bakıyorum sadece...
Zaten aslında insanları suçluyoruz ama biz zaten bozu Olmaya hazır bir toplum olduğumuz için o muhakkak işimize gelir gayrimeşru şeyleri seviyoruz ama ne olacak ekonomik koşullarda zaten ortada ve bugün para ile cinsel ilişkiye girseniz en fazla 300-400 lira para verirsiniz ama evlilik yapmaya kalksanız 400 bin lira 500 bin lira Hatta 600 bin liraya kadar para harcamak zorundasınız yani ahlaksızlık derseniz Evet artık at safhada Bunlar da yeni modası diyebilirim.
Köyde yaşayan batıl inançlarla büyümüş eğitimsiz kara cahillerden olmadığım için başımıza taş yağar felan demiyorum. Nasıl takma penisi alan varsa bunu da alan almayan olacak. Milletin derdi beni germediği için nokta umrumda değil bunlar.
benim telefonumu optu dedi iki kisiyi katletti :)))
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Zaten yakın gelecekte her iki cinsin birbirine ihtiyacı kalmayacak insanlar robot ve canlı dokunun birleşmesiyle kendi kadın ve erkeklerini üretecek, insanlar suni döllenme ile anne rahmine benzer suni bir ortamda yetişecek
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Çinli bir girişimci uzak mesafe ilişkileri için telefona bağlanabilen "öpüşme makinesi" geliştirmiş. Başımıza taş yağar der misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Öpüşmenin de uzaktan eğitimini çıkardılar ya dur bakalım daha neler göreceğiz? 🙄 Şöyle bir muhabbet hayal ettim şu an 😄
- Aşkım sen öpüşmeyi uzaktan eğitimle mi yaptın?
+ Yoo düz eğitimle mezun oldum
Sanaldan sevgilin var diyelim böyle bir telefon almak yerine sevgilinle buluşmak daha mantıklı değil mi? Gerçekten bazı şeyleri anlamak çok zor insanlar üzerinde...
aslında günümüzdeki teknoloji sanal gerçekliğin bir sonraki evresi insanların uzaktada bir arada olmasını sağlayacak gibi:)
bakalım daha neler göreceğiz başımıza ne yağar bilmem
Başımıza yağmayan taş kalamadı ki zaten.
Bir plastiği öpmek mi, hayır benlik değil bu icat
Değişik işler
Bence çok güzel bir uygulama olmuş. yani sevgilim uzaktayken tabi ki de öpmek isterdim bunun için de teknolojinin gelişmesini seviyorum. yani bu tür şeyleri zaten isteyen yapar istemeyen yapmaz yapmayanların da eleştirmeye hakkı yoktur zaten. cinsel ilişkiye girmek sevgili olmak öpüşmek bunlar doğal şeylerdir bunlara ayıp diyenlerde suç vardır. zaten kimin kiminle yaşadığı da kimseyi ilgilendirmez kişileriz özgür iradeleri vardır ve kendileri seçim yapabilirler yanlış bir seçim ise bu da yine onları ilgilendirir beni hiç bir şekilde ilgilendirmez ben kendi hayatıma bakıyorum sadece...
Zaten aslında insanları suçluyoruz ama biz zaten bozu Olmaya hazır bir toplum olduğumuz için o muhakkak işimize gelir gayrimeşru şeyleri seviyoruz ama ne olacak ekonomik koşullarda zaten ortada ve bugün para ile cinsel ilişkiye girseniz en fazla 300-400 lira para verirsiniz ama evlilik yapmaya kalksanız 400 bin lira 500 bin lira Hatta 600 bin liraya kadar para harcamak zorundasınız yani ahlaksızlık derseniz Evet artık at safhada Bunlar da yeni modası diyebilirim.
Ailelere bağlı çok yüksek ama öyle pahalı düğün istemeyen ailelerde var.
Köyde yaşayan batıl inançlarla büyümüş eğitimsiz kara cahillerden olmadığım için başımıza taş yağar felan demiyorum. Nasıl takma penisi alan varsa bunu da alan almayan olacak. Milletin derdi beni germediği için nokta umrumda değil bunlar.
Kıyamet hızla yaklaşıyor. İnsanlar sapkınlığa doğru hızla sürükleniyor. Evet bunu okuyan sen de , ben de dahil! Hiç kusura bakma valla.
Guzelmis. Avrupada kendini yalniz hisseden hatunlarla sadece sarilip uyuma hizmeti yapan firmalar var.
Erotizm kafadan ne bekliyorsun ki başka yararlı bir şey icat etseydi keşke o bununla yetiniyor sanırım.😂🤣
Hep Japonlar yapardı böyle şeyleri oysa. Para edecek her şeyi yapar Çinliler demek ki tutacak bu.
ben diyorum 3 boyutlu gozluk sart :)))
yalniz dusunsene :)
benim telefonumu optu dedi iki kisiyi katletti :)))
Zaten yakın gelecekte her iki cinsin birbirine ihtiyacı kalmayacak insanlar robot ve canlı dokunun birleşmesiyle kendi kadın ve erkeklerini üretecek, insanlar suni döllenme ile anne rahmine benzer suni bir ortamda yetişecek
Yakında telefondan sarılmak içinde Bi şey icad eder bu Çinli'ler😂
Bazen işe yarayabilir 😉
@YorgunnKRAL iyi olabilir bazen 😂
Bizim millet çok farklı amaçlar için kullanır.
Allah bizlerin başına Çinliler gibi bir bela vermiş.
Haykırdım ya bu ne 😂 uzak mesafeci arkadaşlar manita yerine bu cigazı mı öpecek şimdi 😂
Bunu bizim ülkeye getirmesinler çünkü damacanaya sevgi besleyen insanlarımız var. .
Kaç sene önce yapıldı, sadece geliştirildi. Tamamen sanallaştı ilişkiler..