Instagram'da gezinirken denk geldim de, abi niye böyle bir şey var? Belki bazıları " onu izlemek hoşuma gidiyor. " falan diyebilir ama adamın şarj yüzdesini ve telefonuna gelen bildirimleri bile görüyor.
Peki siz böyle bir şey yapar mıydınız?

Instagram'da gezinirken denk geldim de, abi niye böyle bir şey var? Belki bazıları " onu izlemek hoşuma gidiyor. " falan diyebilir ama adamın şarj yüzdesini ve telefonuna gelen bildirimleri bile görüyor.
Peki siz böyle bir şey yapar mıydınız?
Bunu yapsan ne olacak ki.. seni hiç sevmediğini hissettiğin anda bitmiştir zaten olay.. böylesi aksiyonlara ne gerek var.. bir otele gittiğinin bildirimini aldın.. adam çatır çatır biriyle sevişirken oteli bassan ne olacak ki.. yüreğine su mu serpilecek.. oh ne güzel sizi yakaladım mı diyeceksin.. komik..
Bakın size uzak durulması gereken erkek kadın fark etmez kişilerden örnek vereyim kendime göre.
Sosyal medyayı aşırı aktif kullanan.
Ben özgürlüğüme düşkünüm bana babam bile karışamaz diyenlerden
Uygulamaların hepsinden anlayanlar
Yapıp yapıp ben bir şey yapmadım diyenlerden
Sürekli sizi bir şeyler ile kıyaslayanlar.
Bakın bunları anladığınız anda ayaklarınız poponuza vura vura kaçın
Bu kadar da güvenmiyorsam ne diye sevgili olayım ki? hayır başkasının özeline saygılı olmaya özen gösteririm, karşıdaki kişi dürüstçe her şeyi söylese tolerans gösterilir zaten bu kadar takıntılı olup takip etmeye gerek yok bence.
Hayır tabii ki sevgilin de olsa bir insanın özeli bu kadar ihlal edilemez. Kendisine sorarsın nerede ne yaptığını kanıt istersin güvenmiyorsan tamam ama böyle gizli takipler bambaşka bir boyut..
Ayyy, ne diyorsun? 💔 Bence ilişki güven üzerine kurulu olmalı, takip uygulamaları falan beni bozar. Sevgilime güveniyorum ve böyle şeylere hiç gerek duymuyorum. Aşkın en güzel yanı birbirine olan güven değil mi? Sen ne düşünüyorsun? İlişkilerde güven olmazsa, o ilişki ne kadar sağlıklı olabilir? Bana uymuyor valla! 🙈😘
Cevap
13Cevap
Hayır öyle ruh hastası bir şey yapmam ben.. zaten sevgilisine güvenmeyen insanın da ne işi var sevgili olmakla.. direk ayrılsınlar
Ya nelerle uğraşıyorlar işleri yok bunların işim gücüm yok sevgilimin telefonunu takip edicem. Uygulamanın ismi ne? 😅😅
Bir ton uygulama var ya. :D Benim gördüğüm love8 diye bir şeydi.
Şaka yaptım şaka 😅
Hm hmm :D
Kurmam. Sevgilimin çevresine bakılırsa herşeyi anında öğrenebilecek birisiyim, takip etmek istesem ya da araştırmak istesem bunu kolay bir şekilde yaparım.
O kadar kasmaya gerek yok bence. Yalnız benim eski erkek arkadaşım hacker olduğu için, sıradan bir mesaj uygulamasından beni dinliyordu. Korkunçtu. İnkâr ediyordu birde.
Hayır o şekilde paranoyaklıklar sadece kendime zarar verir. Güven duymadığım biriyle iletişimi bitirmek en doğrusu
Bence seven insan sevdiğine güvenir bunlara gerek yok belki yalan çıkacak uygulama sonra ne olacak durduk yere ara bozulacak
Bu bence kişinin önce kendine olan saygısızlığı.. akıl daha güzel faydalı şeyler için kullanılmalı
Sevgilime güveniyorum. Uzaktan izlemeyi bırak yanında bile telefonunu elime almam. Buna gerek duymam. Güvensizlik ilişkinin kırıcı noktasıdır.
sadece konum uygulamasını kullanıyorum o da çoğu zaman ulaşamadığım için. Zaten kendisi de biliyor takip ettiğimi. Telefonu sessizde olunca uygulamadan çaldırıp bana dönmesini sağlıyorum kocamın 😂
Yok ya o kadar değil evliyse şüpheleniyorsam ispat için belki; ama sevgiliyken Allahımmm gözüme gözüme soktuğu için gerek kalmıyor.
Hayır ya işim olmaz. Güvenmiyorsam zaten yol veririm gider ne uygulaması. Yapacak olanı sandığa kapasan yapar böyle şeyler çok saçma
Psikopatlıktan başka bir şey değil. Sevgilim diye kölem olmadı adam, o kadar güvenmiyorsam hayatıma almam zaten.
Güvenmediğim şüphe duyduğum bir kişi ile ilşki yürütmem. Böyle şeylere de kafamı yormam
Google’ın konum paylaşım servisinde karşılıklı olarak konumlarımızı paylaşmıştık bu güvensizlikten dolayı değil insanız dünya hali başımıza bir şey gelirse kolay bulunulur olmak için
Kurmam ama böyle şeylerin sebebi şüphedir şüphelenilen bir şeyler vardır
O kadar şizofren olmadım.
Hee güvenmediğim biriyle de sevgili kalmam.
yasadışı olan eylemdir.
evlilik durumunda yasalar ne yönde karar kılıyor bilemiyorum.
Hayır güvenmediğim bir insanla bir yola çıkmam ve buna da gerek kalmaz
Bu tamamen ruh hastalığı. Güvenmiyorsan bitir ne diye kendine eziyet ediyorsun öyle değil mi.
Çok saçma seyler bunlar güvenmiyorsaniz ayrılın ya hu bu tür seylere gerek yok
Bu yaptığm saygısızlık ve özel hayata istismar olur. Ve benim kendisine güvenmediğimi düşündürür
Sırf bu yüzden sevgilisinden ayrılan biriyle konuşmuştum
Bu psikopatlıktan öte bir suç. Gözünün yaşına bakmam direkt adli işlemleri başlatırım
Kurmazdım sadece telefonu falan kaydolursa diye bul dan takip ederdim gkfkfkfkf
Hiç uğraşmam öyle şeylerle.
Aldatıyorsa da zaten elbet bir gün gerçek ortaya çıkıyor.
Bu bir hastalık, kafayi yemişlik falan şükür mentalim yerinde..
Böyle bir manyaklığı yapamam
bütün hesapları bende zaten yerini çokta merak etmiyorum
Hayır ya okadar değil. d
O kadar paranoyak deglm
Yok artk öyle bi manyk dglm
kurmam güvenmediğm bir insanla beraber olmam
Ayıp yapmam öyle şeyler
hayır ya çok saçma güven yoksa niye sevgiliyiz
Yapmazdim. Anlamsiz geliyor.
Hayır. Bu artık bir tür saplantı olur
Hayır. Güvenmiyorsam bitiririm.
Kuramam uğraşmam öyle şeylerle ben