Merhaba 🎈 Aslında dün izlediğim film yüzünden soruyorum bu soruyu.. Sevdiğiniz insan kimle konuşuyor, nereye gidiyor, gün içinde kimlerle yazışıyor sorunlarının cevaplarını elinizin altında bulmak huzur verir mi? ya da size yapılsa ve öğrenseniz ne tepki verirsiniz?
Hiç etik değil. İnsanların özel hayatları var. Yapmayı bir kenara bırakalım aklımdan dahi geçirmem. O kadar güvenmiyorsam neden sevgiliyim ki onunla? Bitiririm yani biliyorsun. 😁Bana yapılır ise şayet ve öğrenirsem, her şey orada tam o noktada biter. Bana güvenmeyen bir insanın hayatımda yeri olamaz. Güvenmiyorsa gider güvendiği birini bulur.
Eğer beni böyle şüphelere itiyorsa duruşunda bir problem var demektir. Ve bu şüphe ne kadar masum olduğuna dair kanıt bulursam bulayım o duruşunu düzeltmedikçe bendeki şüpheler son bulmayacak demektir. Biriyle sevgili olmaya karar vermeden önce en dikkat ettiğim şeylerden biri de nasıl bir duruşa sahip olduğu. Eğer bu konuda bana huzur vermezse , yaptığı bir hata olmasa bile o ilişkiye devam ederek kendime eziyet etmem. Bu tarz programlar ya da takip etmeler, telefon kurcalamalar.. vs bunların hiç biri benlik değil. Ben aşkımı özgür yaşamayı severim. Beni, onun hayatının dedektifi yapacak bir erkeğe hayatımda yer yok.
Güven kelimesi işte burada devreye giriyor. İnsan böyle bir şey yaparsa daha paranoyak bir hale gelebilir. Ama onun yerine sevgisini daha fazla göstererek sevgilisinin de aynı şekilde kendisine sevgisini artırabilir. Bu tür küçük şeylere gerek yoktur. Arada güven varsa gerisi önemli değildir.
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀 Tek cümleyle; Allah korusun, net... Daha çok cümleyle; sevdiğim erkeğin telefonu sadece O'nun kontrolünde olsun isterim. Benim telefonum da benim kontrolümde olsun. Fakat vazgeçilmez olan, gönülden, tam bir karşılıklı güven yaşanmasıdır. Ben ilişkilerde hem özgürlüğün, hem güvenin karşılıklı ve aynı anda yaşatılabileceğine inandım daima. Yeter ki erkek ve kadın birbirine el versin, gönül versin, yeterli, net... #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Böyle şeylere tenezzül etmem ben. Sevgilim dediğim kişinin bana güven vermesi gerekir. Güvenemediğim birisiyle ilişkimi devam ettirmem. Yani güven vermiyorsa ayrılırım, böyle çocukça şeylerle uğraşmam... telefonunu kurcalamak, casus program kurmak falan boş şeyler. Yapacak olan onlara rağmen yapar. Önemli olan yapmayacağına dair o güveni bana verebilmesi...
Hayır gerek yok.. Eğer öyle şeyler yapacak seviyeye düşmüş ise orada bırakırım. Öyle casus programı, takip programı böyle şeyler bana göre değil olmadı daEğer öyle şeylere kalkışmış yapmışsa eğer er ya da geç ortaya çıkar ya da benim hisslerim kuvvetlidir anlarım.. Ondan sonra da ne olur bilemem artık kıyametmi kopar fırtınami olur bilemem artıkMinareyi çalan kılıfını hazırlar derlerKendini bilen insan karakterli olan insan yapmaz öyle şeyler zaten.. Yapanda sonunu düşünsün artık..
person of interest izlediğim dönemlerde erkek arkadaşımın telefonuna böyle bir yazılım yüklemeyi çok düşünmüştüm... sonra farklı şekillerde gerek olmadığını fark ettim... 1-2 defa whatsappWeb kullanıp kendisinin beni aldattığını öğrenince aslında casus yazılıma gerek olmadığını birlikte olduğun kişinin öyle ya da böyle seni aldattığını açık bi şekilde far ettim...
1-2 defa whatsappWeb kullanıp kendisinin beni aldattığını öğrenince demişşsin ya whatsap webden onun whatsabına eriştin zannettim. çünkü bende bakmak istiyorum. eğer böyle bir şey mümkkünse
@Simay_008 whatsapp wep üzerinden kendi bilgisayarına onun wp'sini açarsan onun wp'sini takip edebilirsin... yine aynı şekilde onun instagram şifresini biliyorsan çaktırmadan onun instagramını kendi telefonundan açarsın ama dikkatli olman gerek ikili kimlik koruma yapması ihtimaline karşılık onun telefonu senin elindeyken yapmalısın bu işlemi... yoksa çaat diye karşı tarafa mesaj gider tüm planların suya düşer...
Hayır. Zaten hayatımdaki insan bana dürüst olursa sorun yaşamayacağını bilir ama aldattığından şüpheleniyorsam ayrılırım ki şu konuda şanslıydım şu zamana kadar kimi yakalasam beni aldatıyor musun dediğimde evet dedi😅
Bu ona güvenmediğim şüphelendiğim anlamına geliyor, güvenmediğim ve şüphelendiğim biriyle ilişkim sürmez bu tür programlara gerek yok. Bana yapılırsa ilişki sonlanır ayrıca dava da açarım.
Hayır. Hiç gerek duymadım bugüne kadar, bundan sonra da olmaz. Ne yapılmasını isterim, ne karşımdakine yaparım. Eğer buna ihtiyacım olacak derece güvenim sarsıldı ise, şüpheler oluştuysa ilişkimizi devam ettirmem.
Herkes kendine yakışanı yapar. Alangirli işler peşinde koşmam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu derece kısıtlama olmamalı bence. Bu paronaya, takıntıya bile girer. Ve sevgili diyorsun resmiyet yok. Şahsen yapmam zaten yalan söyleyen biriyse hayatımda olmamalı
Aşk sevgi güven ister mademki güvenmeyeceksen saçma sapan programlarla takip edeceksen ki yapan her türlü yapar kişiliğiyle alakalıdır o zaman o birlikteliği yapmamak en doğru olandır