Bu ziraat mobil uygulamasından işini halledebilen var mı? Etmediğim küfür kalmadı?

Akşam saat 8'den beri babamın emekli kartındaki blokajı kaldırmaya çalışıyorum. Babam şifresini unutmuş, mobil bankacılık şifresini de unutmuş zaten 3 kez yanlış girince hemen bloke oluyor. Eve geldi sen yapıverir misin kızım dedi tamam baba dedim aradım ziraat müşteri hizmetlerini mobil uygulamanızdan şifremi unuttum özelliğine girin oradan NFC özelliği ile yeni kimlik kartınızın çipini taratınız diyor. Kaç saat onu taratmayla uğraştım tarattım güç bela. Sonra yüz tanımlaması diyor. Adamın başını sağa sola çevirip duruyorum. Gözleri açık olduğu halde gözlerini algılamıyor gözlerini açtırdım. Saat akşam 8'den şu saate kadar şununla uğraştım. Müşteri hizmetlerini aradım. Tüm bilgiler elimde var. Kartın sahibi yanımda anlatıyorum anlatıyorum. Hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Sesli menüden yapmaya çalıştım kart bloke diye sms yolluyor. Kodu giriyorum yine kartınızda blokajınız var yardımcı olamayız diyor. Ulan pezzz. ler orrrrrr evlatları 3 kişi uğraştık, bilgisayardan yapmaya çalıştım olmadı NFC özellikli telefondan denedim olmadı. Bir bankanın sistemi bu kadar b0ktan mı olur ya. Ben telefonun kamerasını açtığımda senin şak diye o kimlik kartının çipini algılaman gerekiyor. Yüz tanımlamayı açtığımda şak diye görür görmez algılaman gerekiyor. Kara kalem resim mi çiziyorsunuz? Bugün ettiğim küfür kadar hiç kimseye küfür etmemişimdir.
Güncellemeler
+1 yıl
Şu ziraat bankı genelde emekli ve öğrenci tayfası kullanıyor. Öğrenciler her şeyi hallediyor da emekli olan yaşlı insanlar hiçbir şey yapamıyorlar. Bir hastaneye gittiğimde mutlaka yaşlı bir amca şu uygulamayla kart işlemlerini yapamadıklarını görüyorum. Babam da dahil. Ya bu insanlar yaşlı ve emekli bazısı çalışıyor bazısı alzheimer hastası oluyor bazısı elden ayaktan düşmüş oluyor bazısı yol gidemeyecek kadar hasta oluyor. Niye bu işkence ya
Bu ziraat mobil uygulamasından işini halledebilen var mı? Etmediğim küfür kalmadı?