Güncellemeler
+1 yıl
Şu ziraat bankı genelde emekli ve öğrenci tayfası kullanıyor. Öğrenciler her şeyi hallediyor da emekli olan yaşlı insanlar hiçbir şey yapamıyorlar. Bir hastaneye gittiğimde mutlaka yaşlı bir amca şu uygulamayla kart işlemlerini yapamadıklarını görüyorum. Babam da dahil. Ya bu insanlar yaşlı ve emekli bazısı çalışıyor bazısı alzheimer hastası oluyor bazısı elden ayaktan düşmüş oluyor bazısı yol gidemeyecek kadar hasta oluyor. Niye bu işkence ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sabah bahçede dene bende yapı kredi de ayni şeyi denedim bir gün boyunca olmadı
Akbankta aynı bok hepsi birbirinden beter. Blokaj olduğu için babanızın bankaya gidip kendisinin halletmesi lazım
Bankaya gitmesi gerek
Evet o kadar elektronik zımbırtı var hala daha şubeye gitmek gerekiyor. Şubeye gelmenize gerek yok diyorlar. Mobil uygulama üzerinden yeni kimlik kartların çiplerini taratın diyorlar uygulama onu da adam akıllı tanımıyor.
Yarın gitsin 5 dklik iş
Benim evde faxlı, fotokopi makineli, tarayıcılı, yazıcı var. HP'nin güzel bir şey yeni aldım. Onun mobil uygulaması var. Nerede olursam olayım onun mobil uygulamasını kullanıp telefonun kamerasından belge tarattığımda algılıyor pdf'e dönüştürüp yazıcıdan ne kadar uzak olursam olayım çıkarttırabiliyorum ya da bir yere elektronik olarak yolluyorum. Ben onun uygulamasını açtığımda tarayıcısından her türlü belgeyi şak diye tarıyor.
Blokaj oldugu icin babanizin halletmesi lazim.
Ya çalışıyor. Bu kadar elektronik zımbırtı varsa şubeye gitmeden halledebilmesi lazım. Ben en önemli işleri bu elektronik zımbırtılardan yapabilmeliyim. Yoksa hiçbir anlamı kalmıyor.
Iste banka 3 kez yanlis deneme oldugu icin otomatik olarak kart kayip/calinti gozuyle bakiliyor. Babaniz subeye gidecek kartiyla bu kart benim diye veyahutta musteri hizmetleriyle gorusun size yardimci olsunlar. Blokaj kaldirma islemi bir tek sim kartta olursa mobilden kaldirirsiniz bankada calismisligim var ordan biliyorum
Hiçbir s1k1m yardımcı olmuyorlar. Sinir olduk evde. Verdikleri 3 kuruş maaş onun da yarısından fazlası borca gidiyor çekilen çileye bak.
Emekli icin iyi degil. Degistirin bankayi bence
duyun bu hanimin sesini eyyy zebaniilerr
Twitterdan yazdım. Müşteri hizmetlerini arayın diyor arayınca da bir halt olmuyor.
bak bak aklima ne geldi sikayetvar sitesi var google da oraya bi bak istersen bazen hizli donus yapiyorlar
derdini detayli anlat ama gorselle destekle