Ne düşünüyorsunuz kaç aylardır çok yoruldum düşünmekten Allah için şu çıkmaz hayatımdan kurtarın ne yapmamı önerirsiniz?

Nişanlısınız ailesinin oturduğu yerin arka mahallesinde ev tuttunuz 7.000 TL’ye nişanlınız 9000 TL alıyor ve siz çalışmıyorsunuz işiniz yok ama iş bulacaksınız yani ben belki bulamam da bilmiyorum açıkçası çok sorumluluk alacak kapasitem de yok zorluk görmedim hayatımda çalışmadım hiç ve kendimde o kapasite görmüyorum nişanlım çocuk istiyor bide bu maddiyatla utanmadan hiçbir şey yapmaya götm yok açıkçası ama o benden çok sorumluluk bekliyo kız kardeşi evli bi bk yapmazken benden bunları beklemeleri çok saçma kaldı ki düğünden döndük ailemiz anlaşamıyor haziranda evlenicez bide babamın evleneceğimden haberi var ama annemin ypk çümkü annem hiç istemiyor söylemeye de korkuyorum nişanlım ailesiule ailem anlaşamıyor kaç aydır iletişim yok hatta annem engelledi hepsini sevmiyor ve napıcam bilmiyorum böyle olunca bende ailesini sevmemeye başladım çok kötülediler çünkü ya ben çalışmasam bu maddiyatla ne yapcaz diyorum bana çalışmak zorundasın ama diyo çalışmasan ailemde yeriz yemeği falan offfff bide silme 1 saat uzaklıkta onların ailesine yakın yaşıycaz yetmezmiş gibi çünkü nişanlım ailesinden ayrılmak istemiyor illa aynı semtte yaşamak istiyor ama benden beklentileri çokkkkk kendisi aynı hayatına devam ederken ben bpk çukuruna düşücem bu arada biz ekimde evlenecektik geçen sene ama işte dolu sorun oldu olmadı sonra babamla konuştular bu Haziran dediler artıl Buda olmazsa ayrılcaz mecburen keşke tarih belirlemeseydik ama belirlemesek de ne zamana kadar böyle sevgili kalacqz ya ayrılcaz ya evlencez zaman boşa geçiyor demin bunları konuştum morali bozuldu gidip iyi geceler yazdı napcam bilmiyorum

Ne düşünüyorsunuz kaç aylardır çok yoruldum düşünmekten Allah için şu çıkmaz hayatımdan kurtarın ne yapmamı önerirsiniz?