Nişanlısınız ailesinin oturduğu yerin arka mahallesinde ev tuttunuz 7.000 TL’ye nişanlınız 9000 TL alıyor ve siz çalışmıyorsunuz işiniz yok ama iş bulacaksınız yani ben belki bulamam da bilmiyorum açıkçası çok sorumluluk alacak kapasitem de yok zorluk görmedim hayatımda çalışmadım hiç ve kendimde o kapasite görmüyorum nişanlım çocuk istiyor bide bu maddiyatla utanmadan hiçbir şey yapmaya götm yok açıkçası ama o benden çok sorumluluk bekliyo kız kardeşi evli bi bk yapmazken benden bunları beklemeleri çok saçma kaldı ki düğünden döndük ailemiz anlaşamıyor haziranda evlenicez bide babamın evleneceğimden haberi var ama annemin ypk çümkü annem hiç istemiyor söylemeye de korkuyorum nişanlım ailesiule ailem anlaşamıyor kaç aydır iletişim yok hatta annem engelledi hepsini sevmiyor ve napıcam bilmiyorum böyle olunca bende ailesini sevmemeye başladım çok kötülediler çünkü ya ben çalışmasam bu maddiyatla ne yapcaz diyorum bana çalışmak zorundasın ama diyo çalışmasan ailemde yeriz yemeği falan offfff bide silme 1 saat uzaklıkta onların ailesine yakın yaşıycaz yetmezmiş gibi çünkü nişanlım ailesinden ayrılmak istemiyor illa aynı semtte yaşamak istiyor ama benden beklentileri çokkkkk kendisi aynı hayatına devam ederken ben bpk çukuruna düşücem bu arada biz ekimde evlenecektik geçen sene ama işte dolu sorun oldu olmadı sonra babamla konuştular bu Haziran dediler artıl Buda olmazsa ayrılcaz mecburen keşke tarih belirlemeseydik ama belirlemesek de ne zamana kadar böyle sevgili kalacqz ya ayrılcaz ya evlencez zaman boşa geçiyor demin bunları konuştum morali bozuldu gidip iyi geceler yazdı napcam bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kızım evlenirsen yana yana pişman olacağına adım kadar eminim. Sen ananı dinle. Kadın istemiyorsa var bir bildiği. Babana gelincede bence babanın içine de çok sinmemiş ama baktı sen cok seviyosun kopamıyorsun fazla bu iş uzamasın diye evlendirmeye bakıyor. Ama bence babanı karsına alıp bir konuşma yap baba ben cok düşündüm ve annemi dinlemeye karar verdim diye, birlikte olmadınız degilmi
Yawrum yarısını okudum yetti at yüzüğü ikinizde yürütemezsiniz evlilik size göre değil . Biri maaşına bakmadan ev tutar karsndan bekler digeride sorumluluk alamam der. Ee niye başladınız ki
Ya kira çok pahalı damatları kızlarının evinde oturuyor onlara ev verdiler damatları zora sokmazken ben gidip zorluk mu çekicem oğullarına ev almazlar kızlarına ev verirdiler kiranın yarını damatları ödeyecekmiş sen çalışmasan da bi şekil geçiniriz dedi bana ama bilmiyorum kendine güveniyor mu
Allah kolaylk versin geçim zor bu zamanda kiralar almış başını gidiyor aya ulaştı ordan kara deliğe geçecek
Birlikte çalışırsanız ancak geçinirsiniz.
Hahahah ya hiç gülesim yoktu güldürdün 😂 sağ ol da kiranın yarısını nişanlımın ailesi damatlarına ev verdi diye hak geçmesin diye herhalde ondan kiranın yarısını damatları verecekmiş de ne samana kafar verecek hayatımız boyunca mı of çol saçma ona güveniyor geçiniriz diyor ailem evleneceğimizi bilmiyor anlaşamıyorlar ve aileme bir saat uzaklıkta oturucaz ya senve napsam
Ama ben çalışamamhayatımboyunca
Uzak ta ev tutun benden demesi . Ayrıca tek kişinin calsmasyla zor sende calsmak zorunda kalabilirsin
Sen ne diyrosun bu evlilik başta neden olmadı biliyor musun bu aptal nişanlım gitti ailesinin oturduğu evin hemen alt katlarında ev tuttu tabi ben istemedim bilmem ne bu olaydan sonra zaten büyüdü olaylar ve evlenemedik ailesinden ayrılmak istemiyor diplerinde olmak istiyor ailesi diyor buna git uzağa daha iyi olur uzakta otur kiralar daha iyidir bu mal gitmiyor yakında oturmak istiyor yine arka mahallelerinde tutmuş benim aileme bir saat uzaklıkta onun ailesinin yakınında oh ne güzel dünya bi beni. Hayatım değişecek o beyefendi rahat valla bezdim ve ben yakında oturmasam benden ayrılır biliyo musun o derece diyorum sana
Ya sabret bence evlenme şu an
Olaya bak başka adam mi yok adam vardır ama bu adam değilmiş. Bilgine ömrünü heba etme bunla
Ya aslında ailesinin yakınında oturma sebepleri de şu ben aynı binayı kabul etmedim aynı mahallede olsun bari tamam dedm sebep şu babasının arabası var ayağımızın altında olsun büyük şehirde gezeriz otobüsle sürünmeyelim diue bide çok zor zaman olursa ailem yardımcı olur çocuğa bakar gibi sebeplerden sence geçerli mi bu sebepler
Bilemedim. Dene şansını bklm
Evli misin sen
Bence çok uzatma bu işi
Neden öyle dedin
Kuzum evlilikteki en büyük sorunlar maddiyattan cinsellikten ve ailelerin anlaşamamasından kaynaklıdır ve sende bunlardan 2 si var evlensen bile pişman olursun yapma
Ya biz evlenmeyecektik düğün iptal oldu sonra ayrılamadık da ailem dedi madem düğünde iptal oldu evlenmeyeceksiniz ayrılın ya da ayrılmayacaksınız bir Git evlen dedi çok kafam karıştı ayrılamadım evlenemedim en son babam gidip konuşmaya yeniden tarih belirlemeye gitti böule olmaz madem ayrılmayacaksın git evlen dedi keşke tarih belirleye gitmeseydik diyorum gidip altın aldılar eşya aldılar bunlar olmazdı ama tarih belirmeye gitmeseydi babam biz yine ayrılmayacaktık devam edecektik ve ne zamana kadar böyle devam edecekti seneler geçiyordu gitmesek de olmazdı bu yüzden babamın gitmesi düşüncesi sence yerinde bir düşünce mi
Valla ne olursa olsun o evlilikte ikinizde mutlu olamazsınız emin ol
Bende öyle düşünüyorum ama ne olcak
Babamın düşüncesi hakkında ne düşünüyorsun
Babanı al karşına açık açık konuş baba ben evlenirsek geçinemeyeceğimizi mutlu olamıycağımızı düşünüyorum de
Babam beniö yüzümden gitti tarih belirledi sırf ben ayrılamıyorum diye hazirana evlensinler bitsin artık yoruldum dedi şimdi ne dicem ben millete
Evlendikten sonra ben boşanmak istiyorum demek daha zor inan bana 😂
evlenme?
Öyle mi diyosun