Son zamanlar ruhsal olarak yorgunum, ne yapmam gerek?

ben eskiden çok neşeli güler yüzlü birisiydim herkes beni öyle tanırdı yani ama pandemiden sonra bana bişey oldu mutsuzlaştım kötü bi olay olmadı ama hayat enerjim tükenmiş gibi o eski enerjimi çok özlüyorum hareketlerim hep yaşımdan büyük gibi şu an aşırı olgun davranıyorum dışarda herkes bana çok sert duruyosun diyo ama aslında içim öyle değil yani anlamıyorum bişey oldu çok güzel bi olay olsada çokçok mutlu olmuyorum ben hayat enerjim gitmiş gibi başıma kötü olayda gelmedi allaha şükür anlamadım yani sürekli kendime öz eleştiri yapıyorum bu özgüvenimide düşürüyo ve aşırı mükemmeliyetçi biri olmaya başlıyorum kendim hakkında kötü bişey duyunca ona çok takiliyorum gün boyu aklımdan çıkmıyo benim karakterim böyle değildi öz eleştiri mükemmeliyetçilik beni bu hale getirdi eski beni çok çok özlüyorum hareketli olmamı ama bilmiyorum ya gerçekten aniden değiştim beklentimde yok artık hiçbişeyden o yüzdende olabilir dışarda hep hareketlerime dikkat ediyorum sürekli özeleştiri yapıyorum dışarda kendim gibi davranmıyorum bu haraketim artık gerçek benede yansıdı anlam veremiyorum artık biri söyleyenilirmi ne yapmam gerek?

Son zamanlar ruhsal olarak yorgunum, ne yapmam gerek?