Artık çok yoruldum. Allah rızası için bir akıl verin bana ne yapmalıyım bundan sonra?

Sessiz sakin birisiyim kendimi bildim bileli. Ayrıca fazla utangacım. Kimseye bulaşmayan bir tipim. Bana ne yapılsa utangaçlığımdan dolayı bir şey yapamam istesemde yapamam, hep içime atarım. Hep sessiz sakin olduğum için hak etmediğim şeyler yaşadım, gördüm mesela 12 yıllık arkadaşlarım tarafından dışlanmış ve bu yüzden çok etkilenmiş birisiyim. Geleceğim boka döndü.

Üniversiteye gidemedim bile dışlanmak korkum rezil olma korkum olduğu için. Çünkü dışlanmak nedir iyi bilirim. Açık öğretim okuyorum 2. Sınıfa geçtim çok şükür çok istediğim bölümdü buna şükür ama alttan 6 tane dersim var. Ve İngilizce :( Dikey geçiyle 4 yıllığa tamamlamayı her şeyden çok istiyorum ama üniversiteye o kalabalık yere korkuyorum gitmeye. Aşırı öz güven problemim var.

Psikoloğa gidin demeyin şu an maddi durumum yok bir şeyleri kendim halletmem gerek. Ben ne yapacam şimdi hiç bilmiyorum? Hiç arkadaşım yok tüm gün evdeyim? Gerçekten çok bunaldım?
Artık çok yoruldum. Allah rızası için bir akıl verin bana ne yapmalıyım bundan sonra?