Hiç mutlu olamıyorum ilişkilerim güzel gidiyor ciddi gidiyor evlenmeye yakın terk ediliyorum 3 oldu terk edilişim tam aşka inanıyorum derken yine bir acı ah aldığımı düşünüyorum bende terk ettim zamanında 2 yakam bi araya gelmiyor her şey güzel başlıyor güzel gidiyor sonu hep hüsran artık ölmek istiyorum çok yoruldum bu hayattan
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yanlış kişiler olabilir. İlişki sırasında yanlış adımlar atıyor olabilirsin
Kendimden büyük oldu olmadı küçük oldu olmadı hepsi severek başladı kendileri istedi benimle olmayı delircem artık ben
Anlıyorum ama bir şey var. Şimdi kişileri ve neler yaşadığını bilmiyorum. Elbet biri karşına çıkar.. bende benzer şeyler yaşadım hata bende mi bile düşündüm
Hata bende mi onlarda mı bilmiyorum ama neden sonu hep böyle oluyor artık korkmaya başladım yalnız ölmeye karar verdim bitmiyor çünkü
Yok ya. Yakın yaşlardayız. İnsan niye böyle olduğunu merak ediyor. Dediğim gibi daha fazla Bilgi olsa belki bir yorum yapabilirim. Ama profiliniz gizli. Anlatmak isterseniz mesaj kutum açık
😔😔 her şey alındı gelinlik damatlık ev tutuldu eşyalar alındı çeyizim odamda adım atıcak yerim yok çıldırmak üzereyim
O zaman başka bir şey var. Böyle olanlar yaşayanlar var. Ama nedensiz olmaz
Ev bakma sırasında kavga ettik aileme çok yakın olmak istiyorum dedi bende 2 sokak ötede olmak istiyorum dedim kavga ettik bunun kahvehane ve arkadas ortamı çok fazla bende biraz azaltmasını istedim beni boğuyorsun dedi kavga ettik ben artık sevildiğimi falan düşünmüyorum 2 yıldır beraberiz ben onu askerdeyken bekledim birde
Yani vazgeçesi varmış. Ama anlamıyorum. o adam kahveyi ve ortamı seviyor. İstemiyorsan en baştan söyleseydin keşke. Adam daha evlenmeden bu kadar karışıyorsa evlendikten sonra neler olur diye gitmiş olabilir
Evet karışıyor olmam onu biraz gerdi ama ben ailemden uzağa birtek onun için gidecektim oraya kimsem olmayacaktı yalnız kalıcaktım bu yüzden yanımda olsun istedim ama olmadı
Öyle pazarlıkla olmaz.. ben senin için oraya geliyorum. Sen de kahveyi bırak. Yani olmaz
Pazarlık değil benim orada kimsem yok beni boşlama dedim sadece
Ya bilemem nasıl dedin ne dedin. Ama demek ki adamın hoşuna gitmemiş. Her şey yapmış adam durduk yere vazgeçmez
Ayrılalı 3. gün bugün dönmez artık dimi
Zor yani. O kadar şeyden sonra vazgeçmiş
Hayırlısı ne diyim
Hayat tecrübesi olur. Umarım aynı hatalar yaşanmaz bir daha
İnşallah
Dış görünüşe bakarsan böyle rezil olursun
Ben bakarak seçmiyoruk onlar bana geldikleri için değerlendiriyorum sevdiklerini görüp hissediyorum
Öyle anlaşılmaz , kılacaksin istihare namazı soracaksın Allah'a diceksin rabbim bunla sevgili olmam iyi mi kötü mü rüyanda yeşil beyaz renk görürsen iyi siyah kırmızı görürsen kötü demektir
Sonunun kötü bitmesinin nedeni kaderin işlemesi bak ben kaderi bekliyorum. yani sevgili yapmadim uzun süre yapmayacağımda yeri geldiği zaten evlilik olacak
Bu aklıma geldi ama yapmadım henüz artık ümidi kestim ben evlenmek istedikce evren buna karşı geliyor ölsemde kurtulsam
İşlerin kolayı var ama sadece istihare namazı değil Hacet namazı kıl gece rüyanda Allah sana evleneceğin çocuğu bile gösterir
Nasıl kılınıyor anlatır mısın
Namazdan sonra Allahım evlenmek istiyorum bana bir yol göster diye dua et
Allah'tan herhangibir haceti olan veya mürşidine ulaşmak isteyen kimse hacet namazı kılar. Bu namaz, perşembeyi cumaya bağlayan gece ya da kandil gecelerinde kılınır. Bu mümkün olmazsa herhangibir gecede de kılınabilir. Öncelikle boy abdesti alınır. Hacet namazına niyet edildikten sonra aşağıdaki âyetler okunur:
1. rekât: Sübhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kürsî
2. rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nas
Oturuş: Et Tehiyyatü
3. rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nas
4. rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nas
Oturuş: Et Tehiyyatü + Allahümme Salli + Allahümme Barik + Rabbena
Namaz bittikten sonra kişi, Allah'tan haceti neyse onu veya mürşidini diler. Konuşulmaz. Kıble, yatağın sağ tarafında kalmalı ve kişi vücudunun ön cephesi kıbleye doğru olarak, yanüstü dönüp yatmalıdır. Yattıktan sonra üç kere Âyetel Kürsî okunur. Allah'tan, zahirî veya batınî hacet ya da mürşid dilenir. Ardından sessiz zikir (zikr-i hafi) yapılır. Yanüstü yatıldığından sağ kulak yastığa gelecektir. Baş, hafifçe sağa sola oynatılarak kalp atışlarının (kulaktaki basınç sebebiyle) rahatça duyulacağı pozisyona gelinir. Kalbin her çift atışında "Allah, Allah" diyerek, sessiz şekilde içinden Allah zikredilir.
Hacet namazının ilk kılındığı gece, hacete dair bir rüya görülmezse, hedefe ulaşana kadar perşembeyi cumaya bağlayan geceler, kılmaya devam edilmelidir. Her gece de kılınabilir.
Ana Sayfa - DUA kitabı - HACET NAMAZI
Tek sorunum Âyetel Kürsîyi bilmiyorum offff
Ezberleyip bu namazı kılmam gerekiyor artık
Yani kıl bence ben sevgili yapacağım zaman bu veya diğer namazı kılacam yoksa kötü birine denk gelebilirim
Böylesi hayırlıdır belki.
Başka ihtimal gelmiyor aklıma evlenip çocuğum olsun dedikçe yaşım 30 oldu hep hüsran hep üzüntü çok bıktım
Ümidini kesme. Karamsar olmanın, senin için bir faydası yok.
Üzülen terk edilen ben oluyorum hep gitmek belki kolay ama kalana bir sorsalar bu kaçıncı yıkılış
Sebep ne
Cinsellik yaşanıyor mu bu surecte
Hayır yaşanmıyor ben ciddi ilişki insanıyım
Bu süreç sonunda bahaneleri neler oluyor
Beni çok sıkıyorsun kısıtlıyorsun
Sen biraz ilgiyi çok mu gosterirsin
Evet hem ilgilenirim hem ilgi görmek isterim
Anladim. Günümüzde pek o denli birileri yok.
yas kackı de
30 oldum
kriterler neler