Çok yoruldum sizce ne yapmalıyım?

Normalde kadınlar bununla cezalandırır bizde tam tersi. Hatta geçende itiraf etti. Kavga ettiğim, duygusal olarak uzaklaştığım biriyle olmaz dedi o kadar ağırıma gitti ki, 3 yıllık evliyiz hem bakımlı, temiz olmaya çalıştım. En baştan zaten sorunları vardı, bir ara ilaç da kullandı, ya erken oldu ya da hiç olamıyordu. Ben yine de en azından yakın oluyoruz diye kendimi teselli ediyordum yüksek bir kadın olmama rağmen, Sonra bir ara olur gibi oldu ama haftada 1 falan. Sonra 1 ay uzak durduğu bile oldu. Geçenlerde de 1 hafta olmamıştı zaten sonra da kavga ettik başka bir konudan. 2-3 gün sonra yakınlaşmaya çalıştım o ağır sözleri söyledi. Sonra 4-5 gündür iyiyiz diyorum ama olmuyor. Uykusunda kaç kere oldu. Ben dururken bu oluyor diyorum üste çıkıyor. Vallahi çok bunaldım seviyorum ama resmen bana zulüm değil mi bu? Sonra da yine triplisin, yine düşüksün oluyor, çok yoruldum

Güncellemeler
10 ay
Öpiyim mi diyorum öp ama küçük öp abartma diyor. Yüzüm düşünce de durup dururken moralini bozuyorsun diyor.
Güncellemeler
10 ay
Ben sana yetemiyorum sen çok yükseksin dediği oluyordu yükseksin dediği de hafta 1-2 . Daha 30 yaşındayız bir de beni suçluyor. Sonra sana yeteniyorum diyor oysa ben hiç bunu ima bile etmedim. Sonra da işte kavga mavga bahane ediyor o kendi rüyada boşa… ben mal gibi kalıyorum. Bir şey diyince rüyana da mı karışıcan diyor.
Çok yoruldum sizce ne yapmalıyım?