Ben artık çok yoruldum, ne yapmalıyım?

Pes etmeyi sevmem, ama benim icin savaşmayan insan icin savasmaya degmez.. Biraz uzun olacak arkadaşlar ama başka türlü derdimi anlayamazsınız. Zamanınız varsa Allah aşkına okuyun ve bana neolur bir akıl verin, düşüncelerinizi paylaşın.

Bazılarına şimdi sıradan bir ayrılık gibi gelecek, çok ilişkiler bitiyo biliyorum bir ben değilim ama benim gerçekten en güzel yıllarım gitti ve fazla herşeyi takan bir insanım, bir depresyona girdimi cikamiyorum, bunu engellemem lazım, hayatımı bir deger bilmeyen insan icin maf etmek istemiyorum, ailem icin ve geleceğim icin.

şu an tam 7 yıl 8 ay 3 haftalık bir ilişkim var. Ama bu süre içinde bir kere ayrıldık oda 10 ay sürdü.

Biz birbirimizin ilkiyiz, şu an 21 yaşındayız. 12 yaşında bakışmaya başladık aynı sınıftaydık, çocukluk aşkı işte bilirsiniz. 13 yaşında bana teklif etti bende bir sure naz yapıp kabul ettim. Masumca mesajlasiyoduk. Boyleee devam etti, ne buluştugumuz vardi ne bisey. 16 yaşında artık is ciddilesmeye basladı gorusmeye basladik, siniflarimizda zaten ayrilmisti. Artık evlilik hayalleri falan kurmaya basladik, sozler verdik birbirimize. Evet yaslarimiz kucuktu ama sevdik. Bana karsi hic ama hic hir yanlisi olmadi. Ustume titriyodu hatta. Ben disari cok zor cikan bir kizdim, Buda ergen iste bunu buyuttu bu ne seni hic gorzmiyorum flan filan bir gun deli oldu artik benden bir anda ayrildi. Ama sinirden yapti buni biliyorum, benim zaten dayanamayip zaten onu arayacagimi dusundugu icin yapti. O cok gururludur. Bu sefer bende gurur yapip aramadim onu. Bitmisti resmen. Haftalarca agla agla kus maf olmustum, yasim kucuktu evet ama sevdim alistim, hayallerimiz vardi. Benden ayrildiktan bir kac hafta sonra bu bir kizla beraber olmaya basladi. Benimle yapamadiklarini yapti sarildi optu, gozlerimin onunde bile yapti. Sanki benden intikam almak ister gibiydi. Ozamablar bir yandanda facede yaeilar paylasiyodu sen istedin boylesini gibisinden. Daha cok sey varda anlatamiyorum. Iliskuleri 6-7 ay surdu. Offf cok ama cok aci cektim, dusundukce o gunleri deli oluyorum. devamini guncellememde okuyun.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu bir gun bana geri donmek istedi 17.5 yasindaydim ozaman. Kabul etmedim nefret ediyordum. Ben ondan baskasiyla olamazkrn o bide bana inat bir kizla onumde yapmadigini birakmadi. Baya bir surundurdum bunu.
Güncellemeler
+1 yıl
18 yasimiza girdik. Ben kabul ettim, bana sozler verdi yeminker etti seni uzmicem canimizin ici sen benim biricigim sin, ilkimsin, kilse senin gibi olamaz. Cok pismanim vs vs. Annesiyle bile tanistim. Bana gercekten deger veriyodu biliyorum hissetiriyodu baya bir . Bu zamana kadar bir elimi tuttu, ve yanaktàmasumca opuyo. Hic cinsellik icon bana yaklasmadi, dudaktan opmeye bile kalkismadi yani oyle bir amaci yok. şu an halada boyle. Iki yil hersey superdi iste. Cok mutluydum.
Ben artık çok yoruldum, ne yapmalıyım?