Güncellemeler
+1 yıl
Zina yani biriyle olmaktan kastım sevgililik
Bir kişi esini kendi isteğiyle mi aldatir yoksa oyle bir ortamda bulunduğunda kendine hakim olamadığı için mi aldatir? Yanlışlıkla mi olir yoksa bile isteye mi yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendisine hakim olamayan erkekte isteyerek aldatmış oluyor
Bir insan nasıl kendisine hakim olamazki o an ne hisseder
Penisini
İlla penisi kalkınca o işi yapmak zorunda mı ona mı gerek duyuyo
Penis düşünebiliyor. Karakteri oturmamış bir karaktersiz
yanlışlıkla aldatmak diye bir şey yoktur. aldatmak direkt haysiyetsizliktir, bahanesi yoktur, olamaz.
Eşi ya da sevgilisi yatakta iyi deilse aldatır
Bile isteye yapar yanu
Ben evli değilim burada okuduğum yorumlarda yanlışlıkla felan yazioda bir soruyum deidm meraktan anlaşılacağı üzere kesinlikle evlenmemeye karar verdim
Yok
Hersey cinsellik mi gerçekten bir evlilikte sevgi saygı hiç mi önemli degil
Sevgiyi saygıyı iliskiyi ayakta tutan cinsellik dir ama
Kadın cirkin ve bakımsız sa erkek ne kadar eşini sevsede gözü baska kadınlara kayar
Yok olmadi
Ozmn çirkin biriyle evlenmemesi gerekirdi bide bakimsizlik demeniz de çok yanlış neden deyin erkekler bir ton killa dışarıda gezerken bakımın bir önemi yok ama kadınlar kendine bakmayınca mi aldatilmayi hak ediyo
Hyr dini boyutu var bunun Allah oyle bisey yaşamama izin vermesin
Amin diyelim inşallah seni seven sana ihanet etmeyen biri çıkar karşına
Kaç yaşındasın peki
Bu devirde zor be kardeş kimseye güvenmiyorum artik
20
Aynen zor en iyisi tek yaşamak
Daha cok küçüksün okuyormusun
Evt
Ayn oyle erkeklere gram güvenmiyorum
Bunun yanlısı yok istedin ve oldu. Affedilemez...
Hani genelde diyolar ya bir anlık seytana uydum diye kendi istedikleri için mi yaparlar yanu
Kendi istedikleri için yaparlar Allah bir irade veriyor değil mi? Kendi kararını verebilmen için zorda olsa vazgecebilirdi ama yapmadı o aldattı. Böyle düşün çünkü kanunen de aldatmanın affı yok.
Anladim teşekkürler genelde erkekler bir anda gelişti yanlışlikla oldu gaflete düştüm diyolarda oyuzden sormak istedim
Erkek hali erkeğim diye dolanır ama bunu yaptım diyemez kzskxkskxjdkxjdkx
Cok doru dedin djdjdjd
Dkdkskskd her zaman askoo
Aldatıldın mı aldattın mı
Hayır merakımdan soruyorum çünkü burada kimi görsem yanlışlıkla oldi istemeyerek oldu diyoda
Zaten gözü dışardadır aldatır ikisi beraber yani
Bunu bile isteye yapar yanu
Ya bence genel de isteyerek olur hata ile yapan azdır gibi
Hatadan kastınız nasılsın oluyo
Nasılsın değil nasıl yazcaktim
Ya bazen gerçekten alkol cesaret verir ama düşük bi oran bence bu
Hyr iradesi açıkken yanu herhangi bir madde kullanmadan yanlışlıkla olur mu onu sormuştum
Çok zor
Erkekler zorlanır mi güzel bir kadının kendisinin üzerine doğru gelip onu opmesinde istemeyip itmesinde zorlanır mi yani kısaca ona karşılık verir mi bunu bile isteye mi yapar o hangi arzuya mi kapılır yanlışlıkla mi olir
Bence kendini bırakır 😂
Karşılık verir yanu
Verir tabi niye vermesin
Ama karısına yazık olmaz mı
Olur tabi de sen bu olayın neresindesin 😂
Öğrenmeye çalışıyorum sadece ama anlaşılacagi üzere evlenmemeye kesin karar kıldım diyebilirim
One night ya da FB devammm 😂
İsteyerek yapar
Ozmn erkekler neden öyle söyler uanliskla oldi Bi anlık zevkti gaflete düştüm der
Yalan söylüyor bence... gaflet ne yani, istemiyorsa hayir der... iki kişi yalnız kalacak, ortam uygun olacak, birden soyunup yatakta olacaklar istemeden de ilişkiye girecekler?
Valls kardes hiç anlamıyorum insan nefsini habire yanlışlıkla deyip duruyorlar nefse yenik düştüm diyolar evlilikten soğudum yemin ederim
Evet