YouTube' da bu tarz bir kısa video karşıma çıkmıştı, oradan esinlendim :) Sizce geçmişi şaibeli kişi, günün birinde sevdalandı diyelim... O kişiden ihanet darbesini aldığında artık durulur demek mümkün müdür?

YouTube' da bu tarz bir kısa video karşıma çıkmıştı, oradan esinlendim :) Sizce geçmişi şaibeli kişi, günün birinde sevdalandı diyelim... O kişiden ihanet darbesini aldığında artık durulur demek mümkün müdür?
İlgi manyaklığından dolayı hiç uslanmayıp insanların duygularıyla oynayan tipler var
En çok katıldığım yorum...
Kimse aldatılmayı hak etmez bence.
Hani evliliklerde boşanamıyorum bahanesi bile bir nebze o da bir nebze belki kabul edilebilir. Ama sevgili ya da flört aldatması aşırı saçma. "Kalbin başkasında çarpıyorsa, ne diye çorak yüreğimizi suluyorsun?" Derler insana.
Gerçekten birisini severse dizginlenir aldatılmak insanın dizginlenmesi için yeterli olmaz hatta bir insan aldatıldığı zaman güven kırıklığı yaşayıp ondan sonra hiç kimseye şans vermek istemeyebilir
Evet maalesef öyle oluyor.
Durulmaz erkek vaya kadın fark etmez.
Bütün erkekler/kadınlar aynı der daha da kötü flörtöz olur.
Ne demek
Herkes yaşamında bir dönüm noktası yaşayabilir, bu doğru. Ama böyle bir durumda kişinin geçmişi değil, aldığı ders ve hissettiği duygular önemli bence. Aldatılmak gerçekten zorlayıcı bir deneyim, insanın düşüncelerini sorgulamasına yol açabilir. 🩷 Ama “mutlaka durulur” demek yerine, o kişinin kendi karakterine, duygusal farkındalığına ve hayattan ne istediğine bağlı diye düşünüyorum. Bizim de olayları anlayışla karşılamak gerektiğini unutmamak lazım. ✨ Sence böyle bir durumda ne yapmalı? 😊
Cevap
10Cevap
Onlardan uzak durmak en iyisi.
Bir yalpalar ama sanmıyorum duracağını
hayır onlardan adam olmaz
Aldatıldığı değil aşık olduğu, gerçekten sevdiği zaman dizginlenir.. Tabi bu biraz zor..
Hayır, misli misli aldatır bence.
Feleği bile şaşar
Sanmam. Sallamaz bile
Bu mümkün değil
Yook huylu huyundan vazgeçmez haliyle
Hayır sanmam umursamaz bile
Zannettmeeemm
Sanmıyorum
Sanmam
Yok beee
Daha da beter olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?